Dikke

Enorme dikke borsten geile nederlandse vrouwen

Donderdag 21st, December 2017 9:45:41 Pm
[BANCHOR] publicagent xnxx
Stuur een gratis bericht
naar kaisdasd
Online
kaisdasd
  • 40 jaar Vrouw, Krab
  • Amsterdam, Netherlands
  • Portugees(Elementair), Turks(Beginner)
  • Wiskundige, Onderzoeker, Politieagent
  • ID: 3616162962
  • Vrienden: Contrapunctus7, Lemons5114, D.Grass
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 174 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Nicole
Profiel bekijken: / 1191
Telefoonnummer: / +312932-357-86

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! De oude dominante buurman - keer gelezen. Het was lekker weer en Margy ging lekker zonnen in de tuin.

Ze was alleen thuis want der man was voor een paar weken naar Londen voor zijn werk. Ze had een rode bikini aangedaan die wel iets te strak zet omdat ze in de winter iets was aangekomen. Maar nog steeds zag Margy er slank uit. Ze had zichzelf bekeken in de spiegel en was wel tevreden. Alleen haatte ze zelf der enorme grote borsten. Die enorme ballen vielen nog extra op omdat ze voor de rest erg slank was. Margy was eigenlijk een plaatje om te zien.

Met haar lengte van 1,67m niet groot maar ook niet klein. Mooi slank, maatje 34 beneden en 36 boven. Haar gewicht 59 kilo.

Mooie schouders en mooie vrouwelijke heupen. Erg slanke benen en misschien iets te kleine billen maar mooi rond en zacht. Verder een prachtig gezicht met mooie grote bruine ogen en een sensuele mond met prachtige tanden. Ook had Margy prachtig vol lang haar tot haar schouders.

En haar enorme tieten gaven haar een ongelooflijk geile uitstraling. Toen ze 18 was had ze al een volle BH cup 75DD gehad. Nu was ze 24 en haar borsten waren inmiddels gegroeid tot BH cup 80EE. En doordat ze iets was aangekomen puilde ze uit der bikini. Margy had zichzelf kritisch bekeken in de spiegel toen ze haar bikini aan had. Het rood van de bikini was een groot contrast met haar blanke huid.

Het bikinibroekje zat strak om haar billen en kutje. Je zag zelfs een beetje de aftekening van haar sneetje zitten. Doordat haar man niet van kale kutjes hield was ze niet geschoren. Haar volle behaarde driehoek vormde een bolling in het slipje.

Wel scheerde ze zomers altijd de zijkanten zodat het niet onder het bikinibroekje uitkwam. Maar uit luiheid had ze dat nog niet gedaan. Bovendien ging ze in de tuin zonnen dus wie zou het zien. Het effect was dat er aan beide zijkanten aan alle kanten dikke plukjes donkerblond schaamhaar uitstak.

Verder was duidelijk te zien dat de dunne bandjes van der bikiniBH er moeite mee had om die enorme tieten te dragen. Ze werden duidelijk naar beneden getrokken waardoor ze een beetje in haar huid sneden. Haar volle dikke memmen puilde over de rand van der bikinicups. Teon Margy zichzelf zo bekeek begreep ze ook wel waarom mannen haar altijd zo hitsich bekeken.

Soms hoorde ze ook grove opmerkingen. Vaak schaamde ze zich dan erg maar soms werd ze er ook wel opgewonden van. Voor haar trouwen had ze ook genoeg avontuurtjes gehad om te weten dat bijna alle mannen op haar geilde en een stijve kregen bij het zien van haar grote tieten. Sinds haar trouwen 2 jaar terug was ze echter een trouwe monogame vrouw geworden. Maar omdat ze nu al twee weken alleen was werd ze toch wel opgewonden bij de herinneringen aan vroeger. Enigsinds opgewonden liep Margy nu op haar open schoentjes met hoge hakken naar buiten om te gaan zonnen.

Haar grote tieten gingen onder het lopen lekker heen en weer. Margy lag nu al een half uurtje te zonnen en was een beetje in slaap gevallen. Wat ze niet wist was dat haar oude buurman van 67 jaar haar van boven uit zijn raam zat te begloeren.

Al vanaf dat hij haar voor het eerst gezien had geilde hij enorm op haar en droomde er al van haar een keer in BH of bloot te zien. Hij kon zijn geluk dan ook niet op toen hij haar daar zo zag liggen in die rode bikini. Wat een wijf dacht hij zo slank en dan zulke enorme tieten. Hij had twee viagra pillen ingenomen omdat hij zin had zichzelf enorm te gaan afrukken bij het gluren naar Margy.

Hij stelde zich altijd voor hoe hij haar ruw en dominant zou pakken. Als een onderdanige slet behandelde hij haar in zijn lust fantasie. Hij was nu zo geil dat hij een list aan het bedenken was hoe hij Margy van dichtbij zou kunnen bekijken. Opeens had hij een idee. Snel trok hij een bermuda short aan en liep naar beneden. Hij deed zijn TV aan en keek wat er was. Er was een tenniswedstrijd en grijnsde toen tevreden. Toen zette hij hem op een leeg kanaal en kreeg sneeuw. Hij liep naar buiten en ging naast de schutting waar alleen een laag haagje de tuinen grensde staan en keek naar Margy.

Hallo Margy riep hij. Margy schrok een beetje omdat ze dacht dat er niemand thuis was en omdat ze half sliep. Ze ging omhoog zitten en keek naar haar buurman. Ze hadden een goed contact met de buren en ze had er geen idee van dat hij zo op haar geilde. Ze zag hem gewoon als een lieve oudere man. Ze zag hem nu staan in zijn short.

Een grote gespierde man van zeker 1,90 meter. Ook zag ze zijn enorm behaarde borst, armen en benen. Opvallend vond ze omdat zijn hoofd bijna helemaal kaal was. Ze lachte vriendelijk terug en zei ja natuurlijk Henk vraagt U maar. Ze stond op en liep naar hem toe. Henk zag hoe Margy dichterbij kwam en kon zijn geluk niet op.

Ohhhhhhhh wat een lekker wijf is ze toch. Nou ik zit naar een tenniswedstrijd te kijken en opeens heb ik storing. Zou jij eens willen kijken of jullie ook storing hebben. Tuurlijk zei Margy en liep even terug om haar open schoentjes aan te doen. Hierdoor zag ze er nog geiler uit dacht Henk.

Vooral der benen werden hierdoor langer en nog slanker. Margy liep naar binnen Henk hoorde hoe ze de TV aanzette. Welk net riep ze naar buiten. Op nederland 2 riep Henk. Margy zette hem op 2 en zag een tenniswedstrijd. Hier doet hij het wel hoor zei ze. Ok bedankt zei Henk dan kijk ik nog even of ik hem bij mij ook weer aan de praat krijg. Margy besloot maar even wat te drinken. Na een paar minuten hoorde ze weer de stem van Henk.

Ze liep naar buiten en keek hem vriendelijk aan. Hij doet het niet bij ons Margy zou je het heel vervelend vinden als ik de wedstrijd even bij jullie uitkijk. Nee natuurlijk niet zei Margy lief kom maar hoor. Snel stapte Henk over het haagje Margy der tuin in. Om zich niet te verraden keek hij Margy helemaal niet aan alsof hij echt voor de tenniswedstrijd kwam. Snel liep hij naar binnen en ging in een makkelijke stoel zitten.

Hij keek nu naar de wedstrijd. Margy stond twee meter van hem af ook naar de wedstrijd te kijken. Hij kon haar nu op zijn gemak van dichtbij bekijken. Hij keek naar der mooie voeten en slanke enkels dan naar haar dijen en toen zag hij dat er schaamhaar onder der broekje uitkwam. Hij voelde hoe zijn enorme lul tot beweging kwam. Het liefst had hij nu dat broekje in een keer van haar reet getrokken.

Maar hij wist dat hij nu rustig moest blijven. Maar dat was erg moeilijk zeker als hij naar die enorme tieten keek. Allemachtig wat een melkfabriek dacht die grof.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl