Dikke

Islamitische namen meisjes mijn vriendin naakt

Dinsdag 13st, November 2017 9:1:20 Pm
[BANCHOR] sexy oma's
Stuur een gratis bericht
naar ChristineLyng
Online
ChristineLyng
  • 35 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Notdorp, Netherlands
  • Frans(Mooi zo), Portugees(Basic)
  • Begeleider, Videograaf
  • ID: 9973928231
  • Vrienden: nevinylgraphics, NicoTico, Barricuda
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 4479
Telefoonnummer: / +312437-663-73

Beschrijving:

Bekijk volledige versie : het kiezen van een naam voor je kindje.. Hallo allemaal! Mijn man en ik verwachten in september een dochtertje.. Wij hebben nog geen naam bedacht en we zijn erg benieuwd naar wat voor namen jullie hier op het forum voor jullie kindjes hebben.. Wij vinden namen vaak met een betekenis erg mooi XXX Sudu. Mijn man en ik zijn op dit moment 32 weken zwanger van een zoon..

Wij hebben bewust gekozen voor een naam die ze in Koerdistan kennen, maar ook in Nederland. Omdat wij nu al merken dat het bijvoorbeeld met solliciteren voor mijn man vaak afgewezen wordt. Zijn 2e naam doen we de voornaam van mijn man. Milan is een westerse naam, die ook goed kan in andere landen, waar tegenwoordig toch ook vaak ''westerse'' namen in opkomst zijn.

Het is wel jammer dat je tegenwoordig met dit soort dingen rekening moet houden, maar eerlijk is eerlijk.. Een kind word ermee gepest.. Ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten ;. Wij zijn nog niet zwanger, maar mocht het zo ver zijn, willen we onze dochter Sofia noemen.

Sophie, Sofia, Sofie, etc, staat voor wijsheid. Onze zoon heeft een naam die Geschenk van God betekent. Zijn echte naam zet ik hier liever niet neer. Heel bewust gekozen ook, hij is echt ons cadeautje. Wij hadden hem nog niet verwacht, maar God gaf hem aan ons. Zijn 2e naam is de naam van mijn vader. Dit op verzoek van mijn man, die het heel belangrijk vond dat mijn ouders vernoemd zouden worden. Zijn 3e voornaam is de achternaam van mijn man. Die wordt in Kameroen ook als voornaam gegeven. Ook belangrijk voor ons omdat mijn man bij de geboorte van onze zoon hem niet kon erkennen en dus ook niet zijn achternaam kon geven.

Zo weet onze zoon altijd wie zijn vader is. Groeten mekongo. Wij zijn ook nog neit zwanger maar we hebben al voor een meisje en jongentje een naam.

Meisje naam heeft mijn man gevonden Dat is de naam van een belangrijke berg grot in het Islam. Hira willen we voor een meisje en voor de jongen heb ik zelf op het internet gevonden. Ik heb ervoor gekozen omdat de naam van mijn van een rivier in Turkije is en voor de jongentje vond ik dat ook leuk en een andere mooie rivier naam in Turkije was Aras ik heb daarvoor gekozen.

Maarjah we hebben alvast de namen en over 4 jaar mischien de mooiste geschenken van de god Insallah als god wilt. De betekenis van de naam van onze dochter is; fakkel, licht, vuur Zij draagt de namen van een overgrootmoeder van mijn exman en 1 van de namen van mijn moeder. Beide zijn helaas niet meer op aarde, maar onze dochter vertegenwoordigd het vuur van beide dames zeker weten! Een vraag die bij mij opkomt is de volgende: het valt mij op dat veel mixed koppels namen voor kinderen kiezen uit de cultuur of het land van de bp.

Waarom is dat? Waarom geen Nederlandse naam om vernoemen? Bij ons was het gelijk duidelijk dat we gingen vernoemen, zowel jongen als meisje.

Wij hebben het er ook over gehad, en zullen onze kinderen 2 namen geven, inshallah, een 'westerse' en een Afrikaanse naam, en ook vernoemd naar verschillende familieleden van beiden Nu wonen we hier, maar over een tijdje misschien wel daar, dus dan kunnen ze in beide landen uit de voeten ;.

Het heeft de betekenis: levens gedicht Als jullie liefde als een gedicht is ontwikkeld kunnen jullie ervoor kiezen. Het komt veel voor in moslimse landen. Iedere land heeft zo zijn geloof. Bijvoorbeeld in de islam is er een soort gezegde; de dag des oordeel word je geroepen en gesorteerd met de mensen die dezelfde naam hebben. Als jou naam de naam van een heilige profeet heeft dan word je bij zijn groep gezet en zal je al een plus krijgen doordat je die naam hebt gedragen.

En de ouders zijn verantwoordelijk voor het geven van de naam aan zijn kind. De kind kan dan op die dag des oordeel zijn ouders de schuld geven dat ze hem niet een mooie belangrijke waardevolle naam hebben gegeven. Het word ten strengste afgeraden om namen als de vuur te geven aan je kind. Omdat vuur in de hel is en een naam van de satan. Dus zal je die dag des oordeel ook bij de satan plaats vinden terwijl je misschien nooit in je leven een fout hebt begaan.

Dat is dan weer een andere verhaal.. Het is de naam van een hoofdstuk in de koran en betekent vrouwen. Het hoofdstuk van vers verteld alleen maar over vrouwenrechten. Gul betekent roos. Genoemd naar mijn 2e naam. Beiden hebben mooie betekenissen.

Maar zo heet de dochter van de nicht van mijn bp :- , daarom wil ik mijn dochter als ik die krijg insallah als god het wilt niet zo benoemen. Ik wil zelf altijd een apart naam en graag iets dat te maken heb met de Islam. Mijn gezin komt ook altijd voor en de rest boeit me niet.

Maar ik heb al een jongen en meisjes naam samen met mijn bp bedacht. De naam van jongen heb ik zelf van internet gevonden en het meisjes naam heeft mijn bp gevonden. Mijn schoonzus is zwanger voor een tweeling beide meisjes,ik hebt zelfs niet tegen haar verteld zodat ze niet kan afpakken :lol: Wel een beetje gemeen bedacht maar ik wil die twee echt voor me zelf houden voor de toekomstige engeltjes :innocent: :oops:.

De meeste mixed koppels die hier komen, wonen in Nederland. Ik kan me voorstellen dat je ervoor kiest om juist dan een naam uit het land van je bp te kiezen, om toch een stukje ´cultuur´ mee te geven. Voor de rest krijgt zo´n kind al zoveel Nederlands dagelijks om zich heen. Maar goed, dat is gewoon een gedachte van mij : Wij hebben inmiddels een aantal namen bedacht voor onze nog? Maar met het spaans is dat vrij makkelijk.

We hebben westerse namen; niet echt typisch spaans en niet typisch nederlands. Enige uitzondering was Alejandro, maar daar heeft Lady Gaga nou zo'n mooi liedje van gemaakt, dat die weer afvalt :p. Askadami: jou uitleg over de namen vind ik interessant. Ik heb daar dus helemaal niets mee Te meer, omdat mijn dochter de bijzondere naam van haar buyuk baba-anne mag dragen. Zij werd ongeveer jaar en haar laatste vraag op deze aarde was; hoe is het met Geen namen die met een geloofsovertuiging te maken hebben dus op de dag des oordeels zullen deze mensen bij een tegenvallende groep worden neergezet???

Nog over de keuze van buitenlandse namen, gezien mijn ervaringen Toen ik in Turkije woonde heb ik hier vaak gesprekken over gevoerd en bleek vaak dat de Turkse partner gewoon bepaalde wat er ging gebeuren, punt! Vandaar mijn vraag wat een motivatie kan zijn om je kind een buitenlandse naam te geven, welke overweging telt, of welke gedachtengang zit hier achter? Wij houden van korte namen mijn man is Afrikaans voor een meisje vind ik Robin schrijf Robine mooi. Het betekent stralend :innocent:.

Mijn kinderen hebben ook Turkse namen maar wel mijn achternaam. Een goede compromis denk ik. En mijn man heeft weinig gezegd over de namen, hij wilde wel dat onze zoon naar zijn vader vernoemt zou worden en dat is ook gebeurd.

Onze zoon heet Noah. Dit is een naam die zowel in Arabische landen als in Nederland goed bekend en uitspreekbaar is.

We hebben hier niet gekozen voor een oerhollandse naam omdat hij een Arabische achternaam heeft, dat klinkt gewoon niet lekker. Nu heb ik al een jongens en meisjes naam;- en hij vond ze mooi dus dat komt goed uit!

Ik houd ze ook echt voor me zodat niemand er mee aan de haal kan gaan haha. In een huwelijk wordt dan toch heel vaak de naam van papa overgenomen. Jan Mohammed Achmed En in onze Nederlandse namen zit nou niet bepaald iets achter. Daarom zou ik al een naam kiezen uit de cultuur van mijn partner. Jan: Jan is een Engelse jongensnaam. Piet, van Pieter: Pieter is afgeleid van Petrus, de eerste apostel van Jezus die als wachter aan de poort van de hemel zou staan Sint Pieter.

Petrus is dan weer afgeleid van het Griekse petra dat letterlijk "rots" en figuurlijk "de betrouwbare" betekent. Is volgens www. Dus met die betekenissen valt het best mee! Of het mooi is, is een andere vraag Dat van die namen in de islam is nieuw voor mij.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl