Dikke

Liza sips naakt contactadvertenties vrouw zoekt vrouw

Woensdag 25st, Oktober 2017 5:41:1 Pm
[BANCHOR] sax banden
Stuur een gratis bericht
naar djames
Online
djames
  • 36 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Nyivlesen, Netherlands
  • Frans(Beginner), Engels(Basic)
  • Parodontoloog, Tester, Programmeur
  • ID: 2196147276
  • Vrienden: paullaurlee
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 164 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Patricia
Profiel bekijken: / 2344
Telefoonnummer: / +312146-874-17

Beschrijving:

Marly van der Velden Delft , 6 januari is een Nederlandse actrice. Ze kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door haar rol als de rijke Nina Sanders die ze sinds in de soap Goede tijden, slechte tijden speelt. Van der Velden deed in als latindanseres mee aan de Nederlandse kampioenschappen in de categorie debutanten Ook gaf zij een optreden in de Kuip in een dansoptreden tijdens de presentatiedag van Feyenoord.

Ze was in genomineerd voor "meest sexy vrouw" van de FHM en was datzelfde jaar de meest sexy vegetariër geworden uitgeroepen door Stichting Wakker Dier. Voor het mannenblad Playboy poseerde zij naakt in het kerstnummer van In werd Van der Velden ambassadrice van Human Concern, een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In het tijdschrift Viva augustus vertelde zij voor het eerst over haar eigen ervaring en hoe zij haar eetstoornis anorexia had overwonnen.

In schreef zij vier maanden lang een column in het jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST-collega Liza Sips hield zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven zowel werk als privé. Daarnaast hadden ze samen een kledinglijn geïntroduceerd onder de naam "Label 13". Beide dames droegen ook regelmatig hun eigen werken in de soapserie. Sinds heeft Van der Velden een relatie met Mike Meijer.

In en kreeg het koppel een dochter. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Marly van der Velden. Categorieën : Nederlands acteur Nederlands televisieacteur.

Verborgen categorieën: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. In andere talen English فارسی Français Koppelingen bewerken. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 apr om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Algemene informatie. Het Glazen Huis. Goede tijden, slechte tijden. Kinderen geen bezwaar. Seuss' The Lorax. Verliefd op Ibiza. Verliefd op Ibiza Serie. Zie de categorie Marly van der Velden van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl