Dikke

Meisjes met kleine borstjes kleurplaat chinees meisje

Donderdag 11st, Juli 2018 11:36:1 Am
[BANCHOR] blowjop foto's
Stuur een gratis bericht
naar emmadaisy
Offline
emmadaisy
  • 27 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Werkendam, Netherlands
  • Italiaans(Beginner), Bengalen(Bekwaamheid)
  • Archeoloog, Biofysicus
  • ID: 8828278238
  • Vrienden: Peteruby2c, mouna.ouf92, Aiurz
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 177 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / juni
Profiel bekijken: / 2646
Telefoonnummer: / +312683-752-25

Beschrijving:

Verleidster, voedster, vernietigster: nadat de linkerborst van Corien van Zweden werd verwijderd, realiseerde ze zich hoeveel verschillende rollen het lichaamsdeel heeft in een vrouwenleven. Het inspireerde haar tot een borstenbiografie. Ik was twaalf en wilde een bibliotheekboek onder mijn bed vandaan pakken. Het was in de verste hoek bij het raam gerold. Ik kroop op mijn buik onder het bed en strekte mijn arm uit. Plotseling voelde ik pijn op de twee plekken waar mijn borsten zouden gaan groeien.

Opgewonden wurmde ik mij zo snel mogelijk onder het bed vandaan en rende naar de badkamer. Ik herinner mij een soort overwinningsroes: het gaat beginnen!

Ik ben een vrouw! Tegelijk dacht ik: help, wat gaat dit allemaal betekenen? Ik voelde schaamte. Meteen stonden al die tegenstrijdige gevoelens die bij borsten lijken te horen, paraat.

Het was in mijn herinnering een soort overval. Ook in die winkel voelde in een mengeling van opwinding — ik ben nu groot! Ik vond dat er groot verschil zat tussen hoe ik indertijd bezig was met borsten krijgen en hoe dat bij haar was. Zij was voor het begon al aan zo veel beelden van borsten blootgesteld. Wij zagen amper borsten, nou ja, je keek naar die van je tante en het mooiste meisje van de klas.

De gedachte van borsten als maakbaar lichaamsdeel, speelt nu veel meer een rol dan in mijn jeugd. Andere meisjes van mijn leeftijd lieten ze juist zien. In mijn klas zat één meisje met hele grote en opvallende borsten, die maakte er een kleine show van in de kleedkamer na het schoolzwemmen. Ik zie dat nog voor mij, ­omdat ik er waarschijnlijk verschrikkelijk jaloers op was. Niet alleen op die borsten, maar ook op het plezier en de vrijheid waarmee ze die borsten toonde.

Mijn borsten speelden een vrolijke, fijne en opwindende rol tijdens de seks. Je hebt vrouwen die al kunnen klaarkomen als een partner alleen de tepels aanraakt, en je hebt vrouwen die niet zo veel voelen van hun tepels.

Ik was gezegend met een grote gevoeligheid. Aan de Suriname­rivier, waar ik een serie interviews maakte, liep iedereen met ontblote borsten. Daar waren heupen en bovenbenen juist aanstootgevend. Of denk aan de vruchtbaarheidsbeeldjes uit de prehistorie, die hadden enorme borsten en dat mocht iedereen zien.

Toen ik net twintig was, lag er niet zo verschrikkelijk veel nadruk op. Ik had kleine borsten en ik denk niet dat ik de enige was die geregeld zonder bh liep. Doorschijnende truitjes, hoog uitgesneden broekjes, diepe decolletés; het is allemaal prima, als de tepels en het stukje daaromheen maar niet zichtbaar zijn. Het valt mij op dat deze ontwikkeling parallel loopt met de komst van de plastische chirurgie, waardoor de bolle pornoborst aan een opmars kon beginnen.

Ook zet je de neurale gevoeligheid van je borsten op het spel. Het is een vreemde tegenstelling: het zien en gezien worden van borsten wordt belangrijker gevonden dan het voelen en gevoeld worden van borsten. Wij woonden met de oudste in de tropen, dus het was ontzettend handig. Ik reisde veel en zo had ik de voeding altijd bij de hand.

Ik was tijdens mijn zwangerschap helemaal niet met borstvoeding bezig, meer met mijn buik die groeide. Dus ik was een beetje onvoorbereid en verrast. Het is een symbool voor perfect moederschap geworden, dat zie je in de Verenigde Staten nog meer dan hier.

Daar is borstvoeding echt iets van de hogere klassen geworden, van de mensen die het zich kunnen permitteren om flexibel te werken. Als je eraan kon ontkomen, dan deed je dat als vrouw van stand. Toen er nog geen kunstmelk was, kon je een min inhuren.

En toen er wel kunstvoeding kwam, aan het eind van de negentiende eeuw, konden alleen mensen van stand dat betalen. Het was een luxegoed. Borstvoeding past hierin omdat we met elkaar geloven dat dat het beste is voor ons kind.

Het wordt ons voorgeschreven door de Wereldgezondheidsorganisatie. En zeker, in landen waar slecht drinkwater en ondervoeding zijn, redt het geven van borstvoeding levens.

In onze westerse wereld, waar prima flesvoeding voorhanden is, is het de vraag of borstvoeding zo heel veel beter is. Er zijn vrouwen die denken: laat maar zitten die ­hele borstvoeding, ik wil aantrekkelijk en sexy blijven. Er zijn andere vrouwen die hun borsten niet als seksueel object kunnen zien zo lang ze voeden, omdat ze zich soms bijna een koe voelen. Je borsten ­groeien tijdens de zwangerschap en daarna krimpen ze weer. Dat ze slapper worden — daar ontkom je niet aan door geen borstvoeding te geven.

En er is ­tegenwoordig een hausse aan cos­metische operaties nadat vrouwen klaar zijn met kinderen krijgen, de zogenaamde mummy-make-over. Dat het lijf dat gebaard en gevoed heeft, er anders uitziet, daar hebben veel mensen moeite mee. Eraf graag, dacht ik. En het liefst snel! Ik ging mijn lichaam heel instrumenteel bekijken.

Er was een onderdeel van de machine kapot, en dat moest logischerwijs weg. Anders dan veel andere vrouwen, wilde ik liever geen reconstructie. Dat die reconstructie zo belangrijk wordt gemaakt, heeft alles te maken met dat wij borsten zo heftig belangrijk vinden voor het zien en gezien worden, denk ik.

Maar het is natuurlijk geen nieuwe borst. Het is een nepheuveltje van weefsel of siliconen. Het is meestal gevoelloos, vaak koud, er zijn littekens die dof en doof voelen.

De gevoeligheid in de borst, die je altijd voelde tijdens de seks, verdwijnt. Je moet namelijk wel in de gaten houden of de wond toevallig niet ontstoken raakt of gaat wijken. Dus als je het niet aankan om het litteken te zien, is dat gevaarlijk. Er kwam een enorme passpiegel op wieltjes, zoals je die in een lingeriewinkel verwacht, ik moest uit bed en in volle lengte voor de spiegel gaan staan, met mijn man erbij, want het is zo belangrijk voor jullie samen, benadrukten ze.

Je wordt erg heftig geconfronteerd met het gemis van je borst. De spiegel komt ook al in mijn allereerste borstenverhaal voor. Ik vind mijn voorkant nu nog steeds lelijk als ik in de spiegel kijk.

Als ik geen bh draag met mijn uitwendige borstprothese erin, is het scheef. De ene dag besef ik dat mijn lichaam beschadigd is, en dat dat mij minder vrouwelijk maakt, minder aantrekkelijk — dat ligt ook aan mijn stemming, hoe ik dat ervaar. Soms als ik het litteken zie, ben ik zelfs dankbaar dat ik zo veel plezier van mijn borst heb gehad, in al haar verschillende rollen. Corien van Zweden, Borsten. D­e levensloop van een intiem lichaamsdeel, blz.

Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Meer voorpagina. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Wilt u iets delen met Trouw? Navigeer Columnisten Recensies Archief.

Dikke behaarde kut patardashd

Van
pablo_fernandez

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl