Dikke

Naakt slapen gezond meisje van 12 naakt

Maandag 23st, Mei 2017 11:52:0 Pm
[BANCHOR] kathoey naakt
Stuur een gratis bericht
naar ghatxx
Online
ghatxx
  • 43 jaar Vrouw, Krab
  • Bellingwold, Netherlands
  • Frans(Bekwaamheid), Koreaans(Elementair)
  • Geneticus, Barista
  • ID: 7657654263
  • Vrienden: Aliyssia, zakkthrust, ahmadashraf30
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 188 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Robijn
Profiel bekijken: / 1478
Telefoonnummer: / +312712-344-33

Beschrijving:

Hoewel deskundigen zeggen dat naakt slapen best gezond is, slapen verreweg de meeste mensen toch echt met ondergoed of nachtkleding aan. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim Nederlanders. Slaapt 20 procent van de mensen tussen de 46 en 65 jaar in hun blootje, bij jongeren tussen de 18 en 25 jaar is dat bij slechts 9 procent het geval.

In de leeftijd van 26 tot 46 jaar slaapt 18 procent naakt. Verreweg een meerderheid slaapt dus liever 'gekleed'. Het grootste deel van de jongeren 35 procent slaapt bijvoorbeeld liever in zijn ondergoed. Bij ouderen is de pyjama of nachtjapon met 36 procent het populairst.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Noviodata in opdracht van beddengoedverkoper smulderstextiel. Mannen vaker naakt Voor de enquête werden Nederlanders ondervraagd, van wie de helft mannen en de helft vrouwen. Ook tussen de geslachten blijkt verschil te zitten in bedkledij.

Mannen dragen liever ondergoed 37 procent en vrouwen liever een pyjama of nachtjapon 49 procent. Ook slapen mannen 22 procent vaker naakt dan vrouwen 13 procent.

Het onderzoek werd voor het eerst uitgevoerd. We weten dus niet of mensen minder graag naakt liggen te maffen dan vroeger. Mogelijk kruipen mensen op een latere leeftijd sowieso wat makkelijker bloot in bed.

Wel noemt een van de onderzoekers het opmerkelijk dat er sowieso weinig aan naaktslapen wordt gedaan. Lekker in je blootje Zonder kleren onder de wol gaan liggen zou volgens deskundigen zo z'n voordelen hebben. Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Nederland Slaap jij naakt? De meeste Nederlanders niet 16 oktober Aangepast: 16 oktober Beeld © iStock. Je lichaam zou sneller de lagere temperatuur krijgen die nodig is om goed te slapen.

En omdat je het kouder krijgt in je blootje, verbrand je ook meer calorieën. Blootslapers zijn afvallers. Wat ook helpt voor de lijn: seks. Laat een slaappartij toevallig veel sneller uitmonden in een vrijpartij als je toch al naakt bij elkaar in bed ligt.

Volgens Britse onderzoekers is naaktslapen daarom goed voor je relatie. Maar ook wie zonder seks tegen een partner aankruipt, is beter af bloot. Door naakt tegen elkaar aan te liggen, maak je beiden sneller het hormoon oxytocine aan. Dat zou goed zijn voor je bloeddruk en immuunsysteem. Vanavond lang warm De kou heeft vertraging, maar komt morgenmiddag toch echt.

We noemen hem Mulciber Vulkaan ontdekt in de Noordzee: 'Een toevalstreffer'. Zij stierven door corona 'Ik app m'n vader nog steeds, ook al krijg ik geen reactie meer'. Corona-update, stel je vraag Kunnen we nog op vakantie naar het buitenland deze zomer? Duurste medicijn ter wereld Baby Jayme heeft 1,9 miljoen euro nodig: 'Het is de enige optie'.

Ramadan geen seks pim sexhd

Van
MustehsanIkram

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl