Dikke

Naakte studentes be neuken met moeders

Vrijdag 21st, December 2018 8:49:57 Pm
[BANCHOR] sexmovie s
Stuur een gratis bericht
naar satinfall
Offline
satinfall
  • 33 jaar Vrouw, Vissen
  • Wageningen, Netherlands
  • Koreaans(Basic), Turks(Mooi zo)
  • Architect, Dokter, Linguïst
  • ID: 3457881548
  • Vrienden: qwifty, Bam, lenon
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 164 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Sophie
Profiel bekijken: / 3416
Telefoonnummer: / +312241-574-78

Beschrijving:

Move over Doutzen Kroes! De bestuursleden van twaalf studentenverenigingen van de Universiteit Utrecht kunnen ook prima uit de kleren. In deze week zijn er veel activiteiten voor en door studenten, om geld in te zamelen voor het goede doel. De kalender is voor vijf euro te koop in de bestuurskamer van de betrokken verenigingen. Skip to content. Naast de kalender wordt ook geld opgehaald door middel van activiteiten zoals een cocktailworkshop, borrels, live muziek, een flirtworkshop, casinoavond en een eindfeest.

De opbrengsten gaan naar lokale stichting Move en naar de Make a Wish-foundation. Move zet zich in voor aandachtswijken in studentensteden, met maatschappelijke projecten willen ze wijken leuker maken door sport en onderling contact te stimuleren.

Make a Wish is een goed doel dat helpt de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te laten uitkomen, zodat kinderen zich even gewoon kind voelen in plaats van patiënt. Vorig jaar werd er euro opgehaald. De jaren daarvoor lag het bedrag rond de Daar wordt dit jaar weer naar gestreefd. De Ragweek vindt plaats van 6 tot en met 13 maart. In de volgende Trajectum die 12 maart uit komt staat een achtergrond artikel over studenten en goede doelen. Deel via

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl