Dikke

Seks zonder gevoelens nina sanders naakt

Woensdag 16st, Augustus 2018 6:44:36 Am
[BANCHOR] sarah naakt
Stuur een gratis bericht
naar helenfrangulis
Online
helenfrangulis
  • 21 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Uffelt, Netherlands
  • Urdu(Bekwaamheid), Maleis(Vloeiend), Frans(Vloeiend)
  • Makelaar, Sommelier, Internationale
  • ID: 8272637211
  • Vrienden: redglaze23, livingwater5656
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 171 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Pasteitje
Profiel bekijken: / 3712
Telefoonnummer: / +312111-266-45

Beschrijving:

Pas recent werd er een concrete ontdekking gedaan om lust of liefde te kunnen herkennen. Iets met een bepaalde oogbeweging, die iemands intentie verraadt…. De eerste echte aanwijzingen in de liefdeswetenschap!

In ! Is dat onverklaarbare, meest besproken, meest bezongen, meest bedichte, meest nagestreefde, gezochte en gevreesde onderdeel in ieders leven — liefde — dan niet eerder onderzocht?! Dat wel. Naar het verschil tussen leuk vinden en houden van, om precies te zijn. Naar het verschil tussen lust of liefde, dus — in hedendaagse terminologie. Wat ze toen ontdekten: lange blikken in elkaars ogen betekent dat koppels niet alleen bij elkaar willen zijn, maar dat ze ook voor elkaar willen zorgen.

Lange blikken, voor elkaar willen zorgen, dát zijn tekenen van liefde — meer dan lust. Liefdeswetenschapper uit ons decennium, Capiocco, is het daar mee eens. Je kunt in één oogopslag zien of iemand lust of liefde voorziet in de ander. Het onderzoek van Capiocco liet een groep testpersonen naar beelden van verschillende anderen kijken. Vreemden, dus. Ging de blik op het plaatje voornamelijk naar het gezicht, dan herkenden de proefpersonen dat als liefde. Werd het hele lichaam bekeken, dan hadden ze te maken met pure lust.

Terwijl de proefpersonen beelden van individuen en stellen te zien kregen, werd hun hersenactiviteit en oogbeweging bijgehouden:. In het geval van liefde bleef de blik gebeiteld op het gezicht, of de gezichten.

Lust start met een blik op het gezicht, waarna die afdwaalt naar beneden. Bovendien activeren die gevoelens van lust of liefde heel verschillende delen in het brein. In het geval van potentiële liefde worden er heel andere processen in werking gezet dan in het geval van pure lust.

Lust of liefde: het kán dus compleet naast elkaar bestaan. Het kan echt of het één of het ander zijn. Volgens de ervaringen in de praktijk, maar sinds kort dus ook volgens onze hersenen — geuit in onze oogbewegingen. Maar wat kun je met die informatie, wanneer je in twijfel verkeert — tijdens een date of in een andere eerste ontmoeting met een potentiële liefdes- of bed partner?

Let bij de eerstvolgende handschud-gelegenheid of rechtstreekse blind date op de oogbewegingen van degene tegenover je. Nu je weet dat lust of liefde twee verschillende processen zijn, waarbij er één van de twee in eerste instantie geactiveerd wordt, kun je deze gaan herkennen.

Via die oogbeweging, in de eerste halve seconde van jullie ontmoeting! Dat is alles wat je moet onthouden om een goede inschatting te kunnen maken. Liggen jullie intenties in dezelfde lijn? Ga ervoor! Heb jij meer liefdevolle ideeën dan de ander? Goed om te weten, houd er rekening mee — zodat je niet onnodig gekwetst wordt. Belangrijk dus, om de twee uit elkaar te houden. Vooral lust is een heftige factor, wanneer die bij de ander opgewekt wordt.

Onderschat hem niet, adviseert psychiater en onderzoeker dr. Judith Orloff:. Studies suggereren dat het brein in een staat van lust vergelijkbaar is met je brein aan de drugs.

Het één kan leiden tot het ander, zegt Orloff. Maar daar is wel veel tijd voor nodig, want het zijn toch echt twee verschillende dingen:. Het is het stadium waarin de roze bril af gaat. Verliefd zijn en lust kunnen dan samen bestaan. Lust kan leiden tot liefde. Maar besef wel: echte liefde is niet gebaseerd op idealisatie of een fantasie van de ander. Die kan alleen bestaan als je elkaar echt leert kennen, wat tijd kost.

Waar je volgens haar, ná de eerste ontmoeting, aan kunt zien of de ander de roze lust-bril nog op heeft of echt verliefd aan het worden is:. Zie je het verschil? Herkent het misschien zelfs uit je eigen situatie? Dan ben je tegen deze tijd ofwel gerust dat jullie op één lijn zitten, of het zweet breekt je uit want jullie lust en liefde staat toch redelijk recht tegenover elkaar.

Gevaarlijk terrein. Lust of liefde? Één oogbeweging verraadt het. Dit zegt recent liefdesonderzoek Je kunt in één oogopslag zien of iemand lust of liefde voorziet in de ander. En dat gebeurde allemaal in minder dan 0,5 seconde! Hoe de liefdeswetenschappers dat weten?

Terwijl de proefpersonen beelden van individuen en stellen te zien kregen, werd hun hersenactiviteit en oogbeweging bijgehouden: In het geval van liefde bleef de blik gebeiteld op het gezicht, of de gezichten. Lust en liefde zijn volgens de wetenschap dus heel andere dingen. Hoe je dat gebruikt, in de praktijk Let bij de eerstvolgende handschud-gelegenheid of rechtstreekse blind date op de oogbewegingen van degene tegenover je. De ander heeft wel interesse in seks, maar niet in gesprekken.

De ander wil de relatie op een suggestief fantasie-niveau houden, door het niet over echte gevoelens te hebben. De ander vertrekt al gauw na de seks, zonder naspel of een gezamenlijk ontbijtje.

Jullie zijn niet bepaald vrienden. Jullie raken verwikkeld in diepgaande gesprekken waardoor jullie de tijd vergeten. Jullie luisteren naar elkaar.

Je motiveert elkaar om te ontwikkelen als persoon. Je wordt uitgenodigd om familie en vrienden te ontmoeten. Lees meer over een cursus voor jou alleen. Lees meer over onze coachingsmogelijkheden. Ook interessant: Schuldgevoel — stop het, op deze verrassende! Pas op: slimme woorden maken je dommer! Negatieve gedachten loslaten met 5 bewezen quick fixes Jezelf vergelijken met anderen: doe het juist wél! Extravert persoon? Er zijn 2 héél verschillende types — blijkt uit breinscans. Hét onderzochte recept voor een goed huwelijk.

Alle cursussen 1-daagse open training 1-daagse incompany training Workshops en lezingen Cursus zelfvertrouwen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.

Ok Liever niet Privacy policy.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl