Dikke

Veel sperma slikken nederlands gesproken sex films

Donderdag 9st, December 2017 11:2:24 Pm
[BANCHOR] sexc movi
Stuur een gratis bericht
naar ludwigbeethoven
Online
ludwigbeethoven
  • 20 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Bergambacht, Netherlands
  • Spaans(Bekwaamheid), Engels(Gemiddeld), Marathi(Bekwaamheid)
  • Dressoir, Nefroloog
  • ID: 9738375987
  • Vrienden: niloys, Navity
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Robijn
Profiel bekijken: / 8946
Telefoonnummer: / +312563-445-21

Beschrijving:

Het kan best zijn dat je het vies vindt om sperma in de mond te krijgen of door te slikken. Niet iedereen houdt van de smaak, geur of substantie van sperma. Als je sperma in de mond krijgt, kan je ook besmet worden met hiv of een soa. Seks moet leuk en spontaan zijn. Maar wat als je doodsangsten uitstaat omwille van iets dat onvermijdelijk gepaard gaat met seks? Spreek dan af dat hij een teken geeft dat hij gaat klaarkomen zodat je de penis uit je mond kan nemen.

Je partner komt dan op zijn buik, op jouw lichaam of ergens anders, bijvoorbeeld in een handdoek, klaar. De meeste mannen kunnen wel inschatten wanneer ze zullen klaarkomen.

Sommigen hebben misschien nog wat meer oefening of ervaringen nodig. Op een zeker moment voelt de man dat het orgasme eraan komt, zonder dat hij het nog kan tegenhouden.

Dit heet ook het ' punt van onvermijdelijkheid '. Er bestaan specifieke oefeningen om dit punt te leren herkennen, net voordat het intreedt. Je bent hier:. Sperma in de mond nemen of inslikken bij het pijpen.

Bang van sperma. Lees het volledige verhaal. Wil je wel sperma in de mond krijgen, maar het niet doorslikken? Dan kan je het uitspuwen in een zakdoek, een glas of in de lavabo.

Wil je niet dat je partner klaarkomt in je mond? Punt van onvermijdelijkheid herkennen De meeste mannen kunnen wel inschatten wanneer ze zullen klaarkomen.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl