Erotische

Erotische massage vlaardingen tantra massage houten

Maandag 13st, Juli 2018 3:33:42 Pm
[BANCHOR] tumblr bdsm
Stuur een gratis bericht
naar acker_dackerly
Online
acker_dackerly
  • 44 jaar Vrouw, Centaur
  • Gulpen-Wittem, Netherlands
  • Bengalen(Geavanceerd), Spaans(Basic)
  • Notaris, Copywriter, Boer
  • ID: 9852555468
  • Vrienden: galinzon, cyberwolf
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 162 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 7429
Telefoonnummer: / +312527-436-76

Beschrijving:

Bij Sara Thai bent u van harte welkom als u de weldaad en ontspanning van een Thaise massage in Vlaardingen wilt ervaren. Binnen onze salon verzorgen we diverse soorten traditionele massages.

U geniet van een sfeervolle maar professionele ambiance waarbij we gebruik maken van aparte behandelkamers met voldoende privacy. Daarbij verlenen we een professionele dienstverlening en verzorgen we geen erotisch getinte massages. Voor een Thaise massage in Rotterdam of Vlaardingen bent u bij ons dan ook van harte welkom. Onze massages zijn zeer geschikt om spanningen en stress op de juiste manier af te kunnen laten vloeien.

Maar, ook lichamelijk klachten zoals pijnlijke of gezwollen voeten kunnen met een voetreflex massage in Schiedam effectief bestreden worden. Naast een ontspannende werking op lichaam en geest, draagt een Thaise massage van Sara Thai ook bij aan het voorkomen en verhelpen van diverse rug, nek en schouderklachten.

De spiergroepen worden op de juiste manier gestimuleerd en gemasseerd. Daardoor wordt de bloedsomloop in het lichaam gestimuleerd en houdt u uw spiergroepen soepel en goed functionerend. Ook voor het herstellen van de geestelijke en lichamelijke balans kan een Thaise massage in Schiedam ingezet worden.

Binnen onze salon bent u van harte welkom voor diverse massagetechnieken. Hierbij kunt u denken aan een ontspannende voetmassage, maar ook voor een traditionele Thaise massage in Vlaardingen staan we voor u klaar. Daarbij maken we gebruik van aloude massagetechnieken waarbij rek en stretch technieken centraal staan. Deze massage houdt de spiergroepen in optimale conditie waardoor de algehele gezondheid wordt gestimuleerd.

Ook voor een olie massage staan onze professionele en goed opgeleide masseuses voor u klaar. Deze vorm van Thaise massage werkt helend en ontspannend. De olie die we gebruiken voor deze massagetechniek is afkomstig van natuurlijk producten.

Het ontspant optimaal en helpt pijnlijke spieren in de rug, nek of schouders te herstellen. Ook voor een kruidenstempel massage in Schiedam bent u bij Sara Thai Massage van harte welkom. Deze techniek stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. Afvalstoffen kunnen op deze manier sneller en effectiever het lichaam verlaten. Een Thaise massage in onze salon is zowel geschikt voor dames als heren van elke leeftijd. De behandelingen kunnen zowel preventief als genezend en herstellend ingezet worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over een Thaise massage in Vlaardingen. Direct een afspraak maken in onze massagesalon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Thaise massage Vlaardingen Home Thaise massage Vlaardingen. Thaise massage in Vlaardingen. Traditionele Thaise massage omgeving Vlaardingen Binnen onze salon bent u van harte welkom voor diverse massagetechnieken.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl