Erotische

Erotische massage voor mannen nederlandse porno modellen

Zaterdag 18st, Oktober 2018 7:16:16 Am
[BANCHOR] sadie johansen
Stuur een gratis bericht
naar jstarz
Online
jstarz
  • 40 jaar Vrouw, Stier
  • Assen, Netherlands
  • Engels(Elementair), Bengalen(Elementair)
  • Tuinarchitect, Middel, Arrangeur
  • ID: 7489923791
  • Vrienden: TedMeissner
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 152 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Marion
Profiel bekijken: / 6176
Telefoonnummer: / +312993-981-95

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Geef de slaapkamer een erotische sfeer door geur kaarsjes aan te steken en sfeerverlichting aan te doen. Zet zwoele of romantische muziek op en zet alle spulletjes klaar bij het bed. Zo hoef je niet elke keer op te staan om ze te pakken. Laat hem op zijn buik op de grond liggen op een deken of bed, eventueel met een kussen onder zijn hoofd als hij dat lekkerder vindt liggen.

Wil je voorkomen dat er olie op het kleed of bed komt, leg dan de handdoek onder hem neer. Vervolgens kun je op of naast hem gaan zitten. Tip: ga naakt bovenop hem zitten. Zeker weten dat hij opgewonden wordt. Wrijf de massageolie warm tussen je handen voordat je begint met erotisch masseren.

Koude handen op zijn rug zijn namelijk alles behalve erotisch. Als de massageolie en je handen lekker warm zijn, kan de massage beginnen. Niemand is hetzelfde. Je moet dus zelf uitproberen wat je partner lekker vindt. Toch hebben we wel een paar tips. Op welke plekjes moet je hem aanraken zodat hij opgewonden wordt? Grijp niet gelijk naar zijn geslachtsdeel want het is juist de bedoeling dat hij enorm opgewonden wordt door de massage.

De volgende lichaamsdelen moet je wel masseren:. Rug en schouders: Masseer de rug en schouders altijd in de richting van het hoofd. Je kunt met je vlakke hand lange stevige halen over zijn rug maken, maar ook cirkels draaien.

Masseer de rug en schouders eerst stevig en ga daarna over op rustigere en erotische massagetechnieken. Streel hem over zijn rug van boven tot aan zijn billen. Billen: Masseer ook zijn billen. Streel ze eerst zachtjes en maak daarna zachte masserende bewegingen met je duimen of kneed zijn billen. Borstkas en tepels: Ook bij mannen zijn de borst en tepels gevoelig. Streel zachtjes over zijn borstkas, daar waar zijn borst overgaat in het lichaam of bijt hem zachtjes!

Buik en navel: Zijn buik is heel gevoelig, omdat die erg dicht bij zijn geslachtsdeel zit. Glijd langzaam met je hand naar beneden richting zijn navel. Daar aangekomen maak je cirkelende bewegingen om zijn navel heen. Maak de cirkels steeds groter zodat je steeds dichter bij zijn schaamstreek komt en maak de cirkelende beweging daarna weer kleiner. Wedden dat hij opgewonden wordt…. Binnenkant van zijn benen: De binnenkant van zijn benen liggen net als de buik dicht bij zijn schaamstreek.

Deze plek is dus ook erg gevoelig. Streel hem zachtjes van boven naar beneden, maar raak zijn geslachtsdeel niet aan: maak hem gek! Plooien schaamstreek: Dit is het ultieme plekje om hem op te winden.

Misschien leidt het masseren van de plooien in zijn schaamstreek wel tot een sekspartij vol passie! Dus je weet wat je te doen staat: maak een avondje vrij en laat hem genieten van een heerlijke erotische massage. Welk ondergoed past bij jou? Zwangerschap-checklist: als je deze afvinkt zit je goed. Kom je inmiddels om in de me-time? Doe iets liefs voor een ander. Dit is pas echt een nuttige besteding van je extra tijd nu.

Zes redenen om te investeren in lichtgewicht ondergoed. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid.

Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Hebben jullie weinig tijd en hangen jullie alleen maar voor de tv als jullie samen zijn? Maak dan eens echt tijd voor elkaar. Laat je lief genieten van een heerlijke, erotische massage! Fijn voor hem, maar het is ook leuk voor jou om hem te zien genieten. En wie weet wat er volgt na de massage… Benodigdheden voor een erotische massage Comfortabel bed of zacht kleed Zwoele muziek Kaarsjes Gedempt licht Massageolie Veer Handdoek Eventueel een kussen Niet nodig en dus uitdoen Telefoon Televisie Kleding Stap 1: Romantische sfeer creëren Geef de slaapkamer een erotische sfeer door geur kaarsjes aan te steken en sfeerverlichting aan te doen.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl