Erotische

Tantra massage groningen kun je soa krijgen zonder seks

Maandag 13st, Mei 2018 4:38:52 Am
[BANCHOR] cakku netto
Stuur een gratis bericht
naar Kilise
Online
Kilise
  • 40 jaar Vrouw, Leeuw
  • Zevenar, Netherlands
  • Engels(Bekwaamheid), Perzisch(Beginner)
  • Restaurateur, koken, Neonatoloog
  • ID: 2496376524
  • Vrienden: rogerrmf, ptpops13
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 159 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Tanya
Profiel bekijken: / 7174
Telefoonnummer: / +312572-123-92

Beschrijving:

Aanbod van Elan. Iets bracht jou naar mijn website; je intuïtie? Omdat je graag even heerlijk wilde ontspannen en niet wist hoe? Ben je gestresst en vaak moe? Wel eens aan massage gedacht? Waarom naar Elan? Mijn intentie is jou laten ontspannen. Weer en meer leren genieten in de nieuwe wereld van zachte, subtiele aanraking.

Waar je contact maakt met je lichaam en je gevoel en ontdekt hoe intimiteit, sensualiteit en seksualiteit anders beleefd kunnen worden. Afspraak maken? Kom naar Elan en ontspan! In een paar uurtjes helemaal alleen voor jezelf kun je heerlijk relaxen in een sfeervol ingerichte ruimte van een massage. Klik dan op de pagina Contact. Ik houd van mensen, en voel het als mijn missie de intimiteit, zachtheid, warmte, vitaliteit en speelsheid weer in hun leven te brengen.

Aanraken is een eerste levensbehoefte; de huid is ons grootste orgaan. Het aanraken en strelen van de huid zet allerlei processen in werking die behalve voor een gevoel van welzijn wellbeing , ook zorgen voor een betere gezondheid.

Daarbij opent een nieuw element in je relatie zachtheid een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Ik help je graag ontspannen en maak daarbij gebruik van astrologie, tantramassage, intimtieitscoaching en healing.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl