Erotische

Trio 2 vrouwen 1 man tantra massage houten

Zondag 16st, Mei 2017 6:36:57 Pm
[BANCHOR] girigiri zusters
Stuur een gratis bericht
naar AlexSiljan
Offline
AlexSiljan
  • 39 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Zeidveld, Netherlands
  • Hindi(Geavanceerd), Arab(Basic), Spaans(Beginner)
  • Wiskundige, Immunoloog
  • ID: 3991726137
  • Vrienden: Tera_G, Laura_Polke, JeannieMcG
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 165 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 4766
Telefoonnummer: / +312471-241-14

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Nog voor we in het huwelijksbootje stapten, was de afspraak een open relatie te hebben. Zo heb ik sinds een jaar of vier nog een andere partner: ook hij is getrouwd en heeft een gezin. Er was geen behoefte aan een andere partner, maar dat gevoel kwam geleidelijk aan terug.

Uiteindelijk gingen we al eens op stap met iemand anders, maar dat veranderde niets aan onze gevoelens voor elkaar. Of Leen nu een date heeft of gaat tennissen: voor mij is dat hetzelfde. Rebecca maakt sinds een half jaar ons plaatje compleet. Hoewel ik altijd monogaam heb geleefd, stond ik open voor iets nieuws. Met Leen had ik al een klik. Zo was het verboden om cadeautjes te geven of te krijgen.

Blijven slapen was ook geen optie. Ondertussen woont Rebecca al vier maanden bij ons. Onze relatie heeft nooit vreemd aangevoeld: we vullen elkaar mooi aan. Ze weet precies wat ik denk. Samen brengen we drie jonge kinderen groot. We willen hen niet voor het leven schaden, maar we willen ook niet twintig jaar een toneelstukje opvoeren.

Onze jongste dochter had het als eerste door. Jullie zijn vriendjes aan het worden. Rebecca is papa zijn vrien-dinnetje.

Take it or leave it. Het hele verhaal van Bram, Leen en Rebecca lezen? Check VIVA Nabestellen kan hier. Je kunt ook online lezen via Blendle. Welk ondergoed past bij jou? Zwangerschap-checklist: als je deze afvinkt zit je goed. Kom je inmiddels om in de me-time? Doe iets liefs voor een ander. Dit is pas echt een nuttige besteding van je extra tijd nu. Zes redenen om te investeren in lichtgewicht ondergoed.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Bram 34 , Leen 33 en Rebecca 29 hebben een open relatie. Niet iedereen reageert daar positief op. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl