Femdom

50 plus naakt vrouw met hangtieten

Woensdag 28st, Februari 2017 9:41:28 Pm
[BANCHOR] penisring voordelen
Stuur een gratis bericht
naar lynnwaters
Online
lynnwaters
  • 40 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Dan dolder, Netherlands
  • Bengalen(Gemiddeld), Perzisch(Basic), Spaans(Geavanceerd)
  • Geneticus, Dokter, Voedingsdeskundige
  • ID: 8919821966
  • Vrienden: beuhworath, EclipsedRony
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 166 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Tanya
Profiel bekijken: / 8871
Telefoonnummer: / +312381-358-85

Beschrijving:

Foto ter illustratie Afbeelding: AD. De Internationale dag van het naakt tuinieren bestaat al sinds en wordt iedere eerste zaterdag van mei gevierd.

Een Amerikaanse nudistenorganisatie vond dat tuinieren net zo goed naakt gedaan kon worden en dat dit zelfs aan een een positief zelfbeeld kan bijdragen. Volgens de organisatoren zijn mensen vrij snel bereid om naakt te tuinieren.

Het enige waarbij de drempel om de kleren uit te trekken lager ligt is naaktzwemmen. Voordat alle kleren uit gaan is het wel verstandig om te kijken of je niet illegaal bezig bent. Naakt tuinieren is namelijk niet overal toegestaan. In de eigen tuin is het in principe toegestaan, maar dan wel alleen als de buren het niet kunnen zien. Stappen de buren naar de politie, dan kan dit zomaar leiden tot een proces-verbaal voor exhibitionisme.

Voor de onbedekte tuinders liggen er ook verschillende gevaren op de loer; zo kan een wesp of brandnetel normaal al vervelend zijn, maar je wilt deze al helemaal niet in aanraking laten komen met bepaalde lichaamsdelen. Mogen we even je aandacht. Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees.

Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden. Er is al een abonnement voor 7,50 per maand. Het is weer zover: de Internationale dag van het naakt tuinieren. Maar mag dat eigenlijk wel? Foto ter illustratie Afbeelding: AD Delen.

Bekijk abonnementen. Opinie Columnisten Commentaar Cartoons. Service en contact Service Krant niet bezorgd? Webshop Veelgestelde vragen Tip ons Colofon Contact.

Josje k3 naakt fbb blogspot

Van
christinedolan

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl