Femdom

Ellen hoog naked mijn vriendin naakt

Zaterdag 23st, November 2018 12:21:39 Am
[BANCHOR] fuck missie
Stuur een gratis bericht
naar mark1967uk
Online
mark1967uk
  • 29 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Westerbrook, Netherlands
  • Russisch(Bekwaamheid), Japans(Gemiddeld)
  • Ontwerper, Fotograaf
  • ID: 5488728965
  • Vrienden: bartonfrankel1, ChanaSMS
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Julie
Profiel bekijken: / 3658
Telefoonnummer: / +312768-124-68

Beschrijving:

Een reactie posten. Op voorraad hebben we hoge kwaliteit beelden van modellen en atleten uit de hele wereld, met vrouwen uit zeven continenten.

Sports Illustrated kwam in o. De editie kent een terugkeer van Kate Upton in Antarctica. In totaal belicht de editie 17 badpak modellen en vier atleten van wereldklasse, waaronder onze eigen Nederlandse Ellen Hoog en Eva de Goede!

Sommige modellen poseerden geheel naakt, andere topless en weer andere in bikini en badpak. Hockeychicks in bikini in Sport Illustrated Rupert Murdoch sloopt de pagina 3 meisjes uit The Sun, maar bij Sport Illustrated gaan ze lekker door met fotograferen. Let vooral op de positie van de sticks. In maakte zij haar debuut als aanvalster in het Nederlands elftal.

Momenteel heeft zij interlands 95x gewonnen, 15x verloren en 17x gelijk en 32 doelpunten op haar naam staan Hoogs hockeycarrière begon op zevenjarige leeftijd bij SCHC. Na het doorlopen van de mini's en jeugdteams in Bilthoven werd ze op haar zestiende jaar geselecteerd voor dames I van SCHC. Op haar dertiende werd ze geselecteerd voor het Nederlands B, waar ze twee jaar voor speelde.

Vervolgens werd ze vervroegd naar Nederlands A doorgeschoven. Het toen zeventienjarige talent mocht nog één jaar in Meisjes A, maar was op grond van haar goede seizoen en EK vervroegd doorgeschoven. Nederlands hockeyelftal In februari maakte ze haar debuut tegen Zuid-Korea in het Nederlands dameselftal in het vierlandentoernooi in Córdoba, Argentinië. Hoog scoorde in de finale 15 februari in de 63e minuut de tegen het gastland Argentinië en Oranje won met Hoog het toernooi.

Vlak voor de Olympische Zomerspelen viel Hoog af voor het Nederlands dameselftal. In november werd Hoog weer geselecteerd voor Oranje. Op 20 augustus werd zij met het Nederlands team Europees kampioene in Dublin.

Begin december werd Hoog genomineerd voor "Talent van het jaar ", de mondiale prijs voor beste hockeyster onder de 23 jaar. Op 4 december won Oranje met o. Hoog de Champions Trophy in Canberra, door in de finale Australië te verslaan na strafballen Na het overlijden van haar vader eind augustus kostte het haar even moeite om weer aan het hockeyen te gaan. Het seizoen was dan ook net voorbij en hockeyen kwam even op een zijspoor. Toen het nieuwe seizoen echter weer begon, kreeg ze de motivatie weer terug.

Hoog werd in ambassadrice van de Hockeyagenda. Ze wordt gesponsord door Le Coq Sportif, waarvoor ze onder andere de Underwear campagne deed. In dit toernooi kwam zij tweemaal tot scoren.

Ook op de daaropvolgende Olympische Spelen, die van , behaalde Hoog opnieuw goud met haar team. Eerder stond ze ingeschreven aan de Johan Cruyff University in Amsterdam, waar ze de studie Commerciële Sporteconomie volgde.

Hockeysters Ellen Hoog en Eva de Goede zijn namelijk twee van de vele vrouwelijke sporters die een plekje in de legendarische special hebben gekregen. Hockeybabes De Goede 23 en de jarige Hoog werden sexy en hot gekiekt in Las Vegas, waar ook onderstaande behind te scenes geschoten werd.

Eva de Goede Eva de Goede Zeist, 23 maart is Nederlands hockeyinternational, en speelde tot dusver peildatum 22 september 88 officiële interlands 11 doelpunten voor de Nederlandse vrouwenploeg.

Eva de Goede baarde opzien door op zeventienjarige leeftijd te debuteren bij een interland tegen India. Ze schitterde met een doelpunt en assist. Het bijzondere van haar debuut was dat ze bij haar club Kampong, die in de Hoofdklasse speelt, nog geen enkele minuut in het eerste elftal had gespeeld. Ze speelde vanaf haar jonge jaren bij hockeyclub Phoenix uit Zeist. Via een korte periode bij Schaerweijde ging ze vanaf het seizoen voor hockeyclub Kampong uit Utrecht spelen.

Daar het eerste damesteam volledig bezet was, trainde ze het seizoen alleen mee en bleef ze in het jeugdteam spelen. Op 2 juli startte De Goede in de basis bij een vriendschappelijk duel tegen India en luisterde haar debuut op met een doelpunt en assist.

Op 21 januari won ze met Nederland het toernooi om de Champions Trophy in het Argentijnse Quilmes. In de finale werd gastland Argentinië met verslagen.

Vervolgens werd de aanvalster geselecteerd voor het Europees Kampioenschap te Manchester. Vanwege een scheenblessure werd zij kort tevoren vervangen door Nienke Kremers.

Op het toernooi om de Champions Trophy te Mönchengladbach Duitsland baarde zij opzien door als verdedigster aan te treden, een experimentele keuze van bondscoach Marc Lammers. Ook op de Olympische Zomerspelen van Peking China bewees de geboren aanvalster zich op die positie staande te kunnen houden.

Op 22 augustus won De Goede met het Nederlandse hockeyploeg een gouden Olympische medaille, met een zege op China. Op 10 augustus won De Goede eveneens olympisch goud tijdens de Hockey op de Olympische Zomerspelen in Londen met de Nederlandse hockeyploeg.

De Goede is een van de acht hockeyspeelsters van de huidige selectie Nederlandse hockeyploeg die tweemaal achtereenvolgens een olympische gouden medaille heeft bemachtigd. Voor de Swimsuit Edition van zijn de hockeysters in Las Vegas gefotografeerd. Hoog en De Goede zijn twee van de vier internationale atleten die in het blad staan. Voor de foto's van het tweetal kijk op deze pagina. Ook is er tijdens de shoot gefilmd, waar een video van gemaakt is. Eva de Goede en Ellen Hoog poseren voor de camera in lesbische poses en solo.

Nederlandse hockeybabes in Amerikaans sportblad Dat voetbal nog volkssport nummer 1 is, onbegrijpelijk. Maar hockeybabes Eva de Goede en Ellen Hoog gaan daar met hun fotoshoot voor het Amerikaanse Sports Illustrated natuurlijk verandering in brengen.

Op de rustdag weten de dames hun tijd goed te besteden Ellen Hoog schittert in SportsIllustrated Hockeyster Ellen Hoog heeft zo'n beetje de hoogste eer bereikt die je als sporter kunt bereiken. In je bikini, dan De speelster van Amsterdam en Oranje schittert, samen met ploeggenoot Eva de Goede, in de nieuwe swimsuit edition van het Amerikaanse sportblad Sports Illustrated.

Ellen is gelukkig niet te beroerd wat foto's te twitteren, maar de hele shoot is gelukkig ook online te bekijken. O, én er is een filmpje. Hordenloopster Michelle Jenneke danst nu ook in minuscule bikini Michelle Jenneke herinnert u zich ongetwijfeld nog van haar opwarmingsdans tijdens de wereldkampioenschappen atletiek in Barcelona afgelopen zomer.

Haar sexy dansje voor de start van haar reeks in de meter horden werd een echte internethit: 19 miljoen hits. De Australische schone werd eerder al opgepikt voor een videoclip maar siert nu ook in de Sports Illustrated's swimsuit edition. In een miniscule bikini, waarin haar borsten tepels te zien zijn. Jenneke wordt opgevoerd in een speciale 'athletes section', waarin ze staat te blinken naast de Amerikaanse surfster Alana Blanchard en de Nederlandse hockey-meisjes Ellen Hoog en Eva de Goede.

Tijdens de zwoele making of doet ze haar dansje met plezier nog eens over. De sexy hockeybabes Ellen Hoog en Eva de Goede zijn ook hot op internet en social media als twitter en facebook.

Volgens sommige is de blote fotoshoot een opmaat voor een naakte cover shoot in Playboy. Gepost door Dutch Babes op Geen opmerkingen:. Nieuwere post Oudere post Homepage. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl