Femdom

Ruikende afscheiding na seks ilse de rooij gangbang

Vrijdag 24st, Mei 2018 4:39:8 Am
[BANCHOR] jammie foxworthy
Stuur een gratis bericht
naar bootjacker
Online
bootjacker
  • 21 jaar Vrouw, Krab
  • Hook Holland, Netherlands
  • Bengalen(Basic), Japans(Beginner)
  • Editor, Architect
  • ID: 5931871319
  • Vrienden: DamienC_kee, TacobiteHD, Saranya_Iyer, deadrain
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 159 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lillian
Profiel bekijken: / 6989
Telefoonnummer: / +312429-891-91

Beschrijving:

Grote kans dat jij niet veel aandacht besteedt aan je afscheiding. Zolang het allemaal goed voelt daar beneden ga je gewoon lekker door met je leven. Is het doorzichtig of wit - afhankelijk van waar in je cyclus je zit - dan is er waarschijnlijk niets aan de hand.

Maar zodra je het idee hebt dat er meer aan de hand is, of je veranderingen in je afscheiding merkt, is het de hoogste tijd om deze lijst te lezen, en wellicht gelijk een afspraak bij je huisarts in te plannen.

Dan is het waarschijnlijk: je ovulatie. Het glibberige komt vaak halverwege je cyclus voor; op deze manier maakt je lichaam het makkelijker voor sperma om in je vagina toe te treden en een eitje te bevruchten. Geen dingen om je zorgen over te maken dus! Dan is het waarschijnlijk: een schimmelinfectie. Het is gebruikelijk dat er zich bacteriën en schimmels in je vagina bevinden, maar waarschijnlijk is er nu een disbalans en groeien er te veel schimmels.

De afscheiding kun je vergelijken met Hüttenkäse, heeft meestal geen geur maar gaat vaak wel gepaard met veel jeuk in of rond de vagina. Een schimmelinfectie komt veel voor en heeft diverse mogelijke oorzaken, zoals het nemen van antibiotica of te lang in je sportkleren rondlopen. Bezoek je huisarts om te checken wat je er het beste mee kunt doen.

Ben je eenmaal gediagnosticeerd met een van de twee, dan is het goed te verhelpen met antibiotica. Let op: waarschuw ook je vorige bedpartner s. Dan is het waarschijnlijk: een vaginale bacterie. De geur is een belangrijk signaal — het ruikt waarschijnlijk een beetje viezig, een beetje zoals vis. Niet echt iets wat je wilt ruiken als je je onderbroek uittrekt.

Net als een schimmelinfectie is dit heel gebruikelijk het is de meest voorkomende infectie onder vrouwen tussen de 15 en 44 jaar. Het is niet helemaal duidelijk waarom vrouwen dit ontwikkelen, maar in de meeste gevallen gaat het vanzelf weer weg.

Twijfel je toch, maar dan een afspraak bij de huisarts. Dan is het waarschijnlijk: Trichomoniasis, een veelvoorkomende soa. Deze soa hoeft niet via seks te worden overgedragen, het komt namelijk door een organisme wat kan leven in handdoeken of op vibrators. Ook bij deze soa ervaren zowel mannen als vrouwen niet altijd symptomen, maar het moet wel absoluut behandeld worden.

Gelukkig is dat wel makkelijk en snel door middel van een medicijn. Dan is het waarschijnlijk: een tussentijdse bloeding, wat vaak gebeurt tijdens de eerste paar maanden dat een vrouw aan de pil gaat, omdat haar lichaam dan moet wennen aan de hormonen. Als het donkerrood of een bruinige kleur heeft is het waarschijnlijk wat bloed wat over is van je menstruatie.

In uitzonderlijke gevallen kan het een signaal zijn van bijvoorbeeld baarmoederhalskanker in een vroegtijdig stadium. Laat het je dokter weten zodat je er zeker van bent dat het niets serieus is. Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram? Type zoekwoorden. Getty Images. Lees ook.

Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Persoonlijk. Persoonlijk Hoe je vagina verandert De bizarre impact van foods op je vagina De juiste manier om je vagina te wassen Brandende vagina: 8 oorzaken Dit moet je weten over bacteriële vaginose Drie aseksuelen vertellen hun verhaal.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl