Femdom

Trio man man vrouw grote borsten xxx

Woensdag 6st, September 2017 11:44:22 Am
[BANCHOR] anushka topless
Stuur een gratis bericht
naar debi55martinez
Offline
debi55martinez
  • 27 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Oysterwake, Netherlands
  • Marathi(Elementair), Tamil(Gemiddeld), Javaans(Gemiddeld)
  • Stuntman, Artiest
  • ID: 8676984291
  • Vrienden: claireese, athers
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 171 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Stella
Profiel bekijken: / 6346
Telefoonnummer: / +312299-718-59

Beschrijving:

Ik raak erg opgewonden van de fantasie dat mijn eigen vrouw seks heeft met een andere man, waarbij ik zelf — al dan niet actief — ook aanwezig ben. Ik heb deze fantasieën voorzichtig met haar gedeeld, waarop zij aanvankelijk nogal verrast en onwennig reageerde.

We zijn daar open over blijven spreken en tegenwoordig fantaseert zij zelf onbeschaamd en hardop met mij mee hierover tijdens het vrijen.

We ervaren dit beiden als een verrijking en extra prikkel in ons seksleven. Hoofdrol in onze fantasieën speelt een goede vriend van ons, tot wie zij zich fysiek erg aangetrokken voelt. Uit intieme gesprekken met hem weet ik dat hij haar zeer aantrekkelijk vindt, terwijl hij bekend is met mijn fantasieën over trioseks. Onze vriendschap kent hierdoor een bijzondere erotische spanning, die wij alle drie erg prettig en opwindend vinden.

Het roept echter ook vragen op. Na een gezamenlijk saunabezoek trof ik hem onlangs masturberend op bed in onze logeerkamer aan. Samen hardop fantaserend over mijn vrouw hebben we toen liggen masturberen, waarbij ik hem zelfs oraal bevredigd heb. Achteraf een beetje gênant en verwarrend. Heb ik biseksuele gevoelens of liet ik me meeslepen door de fantasieën in relatie tot mijn vrouw? Hoe laten die fantasieën zich eigenlijk duiden?

Je fantasie is niet ongewoon of vreemd, en heeft ook een eigen naam: cuckold. De fantasie dat iemand in jouw aanwezigheid seks heeft met je partner kan heel spannend zijn, je kunt hem delen en hij kan gecultiveerd worden en dus steeds belangrijker gemaakt — zoals je inmiddels gemerkt hebt. Nu zijn jullie begonnen het verhaal in gedrag om te zetten en dan gaan er direct andere regels, consequenties en gedachten spelen.

In tegenstelling tot de fantasie, die gratis en consequentieloos is, heb je nu opeens seks met een man en ga je jezelf vragen stellen. Ben ik soms biseksueel? Laat ik me teveel meeslepen? Je vraagt om duiding, waarmee je lijkt te vragen of er diepere betekenissen achter het gedrag schuilgaan die belangwekkend zijn.

De vraag die je je moet stellen is niet of je bi bent of wat het gedrag ten diepste betekent. Je moet bij jezelf en je partner te rade gaan wat jullie hiervan vinden, wat je er mee wilt, en wat de consequenties zijn als je de fantasie verder in praktijk brengt.

Wat die vriend denkt of wil zou me niet zo veel interesseren, dit gaat allereerst over jou en je vrouw. Wat zou er kunnen gebeuren als je vrouw met hem gaat vrijen en dat leuk vindt? Of zelfs heel leuk? Wat als ze verliefd worden? Wat als er geen klap aan blijkt?

Wat betekent het voor de vriendschap? Wat als hij, of jij verliefd wordt? Wat als het seksueel zo spannend wordt dat gewoon met zijn tweeën vrijen wat saaierig wordt?

Dat kun je natuurlijk even makkelijk niet doen en je gevoel volgen en je er lekker in storten — dan kom je de positieve en negatieve effecten vanzelf ook tegen. Een goede seksuele relatie met je vaste partner is belangrijk en kostbaar en kwetsbaar! Ik ben daar niet zozeer voor of tegen, maar raad je vooral aan om tijdig en goed na te denken over de onwenselijke consequenties. Soms moet je spannende fantasieën koesteren en niet uitwerken. De vraag. Past trioseks bij onze relatie?

Stel ook een vraag. Het advies. Expert Gertjan van Zessen Seksuologie. Dit vind je misschien ook interessant. Opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving is belangrijk voor een kind. Het zorgt ervoor dat j Komen niet de muren, maar vooral de irritante gewoontes van je partner op je af? Dan is rustig tot t Ik ervaar genot bij het idee om vast gebonden te worden aan een stoel en te moeten toekijken hoe mij Inloggen Neem een abonnement.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl