Femdom

Vagina brand na seks marlies schuitemaker naakt

Dinsdag 14st, Juli 2018 5:39:37 Pm
[BANCHOR] chinese ffm
Stuur een gratis bericht
naar jlmyhre
Online
jlmyhre
  • 36 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Willemstad, Netherlands
  • Oekraïens(Bekwaamheid), Hindi(Elementair), Tamil(Basic)
  • Archeoloog, Orthodontist
  • ID: 9417119844
  • Vrienden: 2701, kelseyshunter
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 165 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Shannon
Profiel bekijken: / 2732
Telefoonnummer: / +312879-119-13

Beschrijving:

Pijn bij vrijen en seks bij vrouwenis een veel voorkomende klacht. Sommigen vrouwen hebben er regelmatig last van, anderen een enkele keer.

De ene vrouw ervaart een zeurderige pijn, een ander heeft last van een branderige gevoel of jeukende pijn. Ook de plek waar de pijn gevoeld wordt is bij iedereen anders. Maar u hoeft er niet mee rond te blijven lopen, de meeste pijnklachten zijn goed te verhelpen. In dit artikel leest u over de oorzaken van pijn bij vrijen en geven wij praktische adviezen en deskundige oplossingen.

Het is ook moeilijk om seksueel opgewonden te raken en klaar te komen. Het is niet ongebruikelijk dat de zin in seks na verloop van tijd zelfs helemaal verdwijnt. Sommige vrouwen ervaren pijn bij diep doorstoten van de penis.

Dus niet als de penis naar binnen gaat, maar als er stootbewegingen worden gemaakt. Vaak treedt deze pijn alleen op bij een bepaalde houding. Deze diepe pijn kan ontstaan doordat de penis tegen de baarmoedermond aanstoot. Als de baarmoeder niet voldoende is opgetild bijvoorbeeld doot te weinig opwinding om ruimte te maken in de vagina of het weefsel van de baarmoedermond is verhard Soms geeft dit een onaangenaam of pijnlijk gevoel in de buik geven.

Ook darmafwijkingen zoals een spastische dikke darm of gynaecologische aandoeningen bijvoorbeeld endometriose kunnen dit soort pijnklachten veroorzaken.

De gemakkelijkste oplossing is dan om een houding te zoeken die voor beide partners aangenaam is. Meestal zijn dit houdingen waarbij de penis minder diep in de vagina komt.

Kijk voor voorbeelden naar goede standjes voor mannen met een grote penis. Ook kunt u gebruik maken van de OhNut of de Cruiser Cockring om diepe penetratie te voorkomen. Een pijn in de onderbuik na seks. Het kan dan gaan om een soort spierpijn, doordat de bekkenbodemspieren heel gespannen zijn geweest tijdens de coïtus.

Dit is een vervelende klacht, maar u hoeft zich hier niet ongerust over te maken. Ontspanningsoefeningen van de bekkenbodemspieren kunnen goed helpen om deze pijn te verminderen. Meer hierover kunt u lezen in het artikel Goede bekkenbodem helpt tegen pijn bij vrijen. Als het aanraken van de vagina-ingang, van de huid direct daar omheen, of van de binnenste schaamlippen pijn doet. Denk hierbij aan een branderige of schrijnende pijn bij de ingang van de vagina voor, tijdens of na de gemeenschap.

Deze pijnklacht komen het meeste voor. Bij PVD is er een branderig of schrijnende pijn bij de ingang van de vagina. Ook plassen na penetratie geeft dan nogal eens een branderig gevoel.

PVD komt met name voor bij jonge vrouwen tussen de 20 en 30 jaar en bij vrouwen rond de 50 jaar. Bij vrouwen die doorgaan met seks terwijl het pijn doet, kan op den duur de penetratie van de man, of zelfs het proberen al erg pijnlijk zijn. En dat zelfde geldt voor het inbrengen van een tampon. Maar zelfs fietsen of gewoon zitten kan pijn doen. De huid is chronisch geïrriteerd en het vervelende is dat de huid in dit gebied relatief vochtig is en daardoor moeilijker geneest.

Oppervlakkige pijn komt met name voor bij jonge vrouwen tussen de 20 en 30 jaar en bij vrouwen rond de 50 jaar. Als u jeuk ervaart in en rond de vagina, gecombineerd met een branderig gevoel en veel afscheiding, dan heeft u waarschijnlijk last van een vaginale infectie zoals Candida. Huidirritaties en pijn bij de vagina-ingang kunnen ook ontstaan door vaginale infecties.

Gelukkig zijn de meeste vaginale infecties niet gevaarlijk of besmettelijk. En niet ernstig, zo lang ze maar niet al te vaak voorkomen. Ze zijn alleen erg vervelend. Wat de oorzaak is, en hoe u een vaginale infectie kunt verhelpen lees u verder op in dit artikel. Symptonen vaginale infectie:. Als u last heeft van jeuk in en rond de vagina en een schrijnend of branderig gevoel en dit niet overgaat, ook niet na behandeling met vaginale crème, dan is verstandig naar de huisarts te gaan.

Aanhoudende jeuk gecombineerd met een veranderende huid wit, glanzende, dunner of dikker wordende huid of een veranderende vulva groter worden, kleiner worden of zelfs verdwijnen kunnen symptomen zijn van Lichen Scelorus.

Het is niet altijd duidelijk direct of er sprake is van Lichen Sclerosus of een vaginale infectie. U kunt zelf wel met een spiegel uw vulva controleren op veranderingen. Een huisarts kan bij twijfel doorverwijzen naar een dermatoloog of gyneacoloog. Lichen Sclerosus is een chronische huidaandoening die met name voorkomt bij vrouwen tussen de 40 en 60 jaar.

Maar LS komt ook voor bij mannen en kinderen. Het is belangrijk LS in zo'n vroeg mogelijk stadium te herkennen. Uit recent onderzoek in Australie is gebleken dat met een strak regime van sterke cortisone crèmes LS veelal stabiel kan worden gehouden.

De oorzaak van Lichen Scelorus is nog steeds onbekend, maar zeker is wel dat het niet overdraagbaar en besmettelijk is. We behandelen deze drie oorzaken hieronder stuk voor stuk en geven u tips en adviezen om de pijn te voorkomen of te verminderen.

Oppervlakkige' pijn kan ontstaan als de vrouw onvoldoende seksueel opgewonden is en dan de liefde bedrijft met haar partner. Haar lichaam is dan nog niet klaar voor seks. De vaginawand is nog niet voldoende doorbloedt, de vagina is onvoldoende vochtig voor penetratie en de schaamlippen zijn nog niet vergroot.

De huid bij de opening van de vagina raakt dan gemakkelijk geïrriteerd door het 'schuren' van de penis. Als er vaak gevreeën wordt zonder voldoende vochtig te zijn, kunnen de irritaties en de pijn verergeren, wat ook weer angst voor een nieuwe vrijpartij kan oproepen. Deze angst kan er toe leiden dat de dame bij de volgende vrijpartij minder opgewonden is en daardoor minder vochtig wordt. En uit angst voor de pijn die komen gaat ook haar bekkenbodem aanspant. Het minder vochtig en het aanspannen van de bekkenbodemspieren  bemoeilijken de penetratie.

Hierdoor kunnen weer vaginale irritaties en wondjes ontstaan. Dit veroorzaakt weer pijn bij het vrijen, en de angst voor de pijn die komen gaat bij een nieuwe vrijpartij. Voor pijnloze seks is het dus belangrijk om  te ontspannen,  opgewonden te raken, en het lichaam de tijd te geven zich klaar te maken voor penetratie. Vocht en opwinding zijn zoals u hierboven heeft kunnen lezen belangrijke oorzaken van pijnlijke seks.

Hieronder vindt u adviezen en tips voor meer vocht en opwinding. Er is een goede Tantra oefening die helpt om het vrouwelijk lichaam, de vagina en de bekkenbodem voor te bereiden op seks. De oefening zorgt ervoor dat het bekkenbodemgebied en de vagina goed wordt doorbloed en de vagina vochtig wordt. En daarmee voorkomt u aanrakingen die pijn kunnen gaan veroorzaken.

De oefening gaat als volgt: U start met het 20 keer aanspannen en loslaten van uw bekkenbodemspieren. Vervolgens legt u uw hand op uw vagina, ademt diep in en stuurt de uitademing naar uw hand toe. Daarna herhaalt u de eerste 20 oefeningen. Als een dame opgewonden raakt, wordt haar vagina extra doorbloed en vochtig.

Na een orgasme keert de vagina na haar oorspronkelijke staat terug. Als de dame een orgasme krijgt door stimulatie van de man, en daarna seks heeft met haar partner kan het zijn dat tijdens de penetratie de vagina alweer minder doorbloed en vochtig is. De volgorde omdraaien kan helpen bij het bestrijden van pijn bij het vrijen. Neem met uw partner uw vrijrepertoire door en bekijk samen of het anders, gevarieerder en opwindender kan. Deze website kan daarbij helpen.

Ook accessoires, zoals een mooie vibrator kunnen helpen om meer opwinding te ervaren en te genieten. Als je een tijd lang op dezelfde manier vrijt, gaat de opwinding er op een gegeven moment af.

Dat ligt niet aan de manier van vrijen, maar meer aan het gebrek aan variatie. Denk bijvoorbeeld aan uw lievelingsgerecht. Bij het vooruitzicht van een lievelingseten krijg je er al zin in. Het water kan je echt al in de mond gaan lopen. Maar na een jaar elke avond je lievelingsgerecht krijg je bij het vooruitzicht ervan echt geen zin meer. Het water loopt je niet meer in de mond.

Hetzelfde geldt voor het vooruitzicht van voorspelbare seks. Daar word je niet opgewonden van, ook lichamelijk niet. Dus varieer en probeer nieuwe dingen. Leestips: Seksleven veranderen: waar en hoe begin je?

Seksuele opwinding is geen behoefte, zoals honger en dorst, die automatisch ontstaat. Seksuele opwinding ontstaat door erotische prikkels.

Als er geen seksuele prikkel is, bijvoorbeeld een erotische gedachte of een seksuele fantasie, dan gebeurt er niks. Zo'n erotische prikkel activeert het seksuele systeem en zorgt dat je opgewonden wordt. En zonder voldoende seksuele opwinding maakt het lichaam zich niet klaar voor seks. Met alle pijnlijke gevolgen van dien.

Kijk dus wat u opwindt. Zijn dat erotische verhalen , erotische films , foto's of heeft u andere fantasieën? Zet schaamte overboord, en zet uw fantasie aan het werk.. Een goed glijmiddel voorkomt onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het directe gebied eromheen.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl