Femdom

Vrouw wil geen seks meer geile sex viedios

Vrijdag 19st, December 2017 5:8:42 Am
[BANCHOR] retro naturisme
Stuur een gratis bericht
naar Teerin
Offline
Teerin
  • 46 jaar Vrouw, Leeuw
  • Koyk, Netherlands
  • Russisch(Beginner), Deutsch(Elementair)
  • Onderzoeker, Beeldhouwer, Radioloog
  • ID: 2422466972
  • Vrienden: gradziu, philm1, waynesmary70
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 188 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 5335
Telefoonnummer: / +312645-625-36

Beschrijving:

Gevoelens van frustratie, afwijzing en onzekerheid houden je bezig wanneer jij wél wilt, maar je lief niet. De twijfel slaat toe. Het gevoel dat je seksueel niet begeerlijk bent voor je partner drijft je tot wanhoop. Je vraagt je af of de temperatuur in bed ooit weer toe neemt of dat je beter kunt scheiden.

Ik wil er alles voor doen, maar mijn vrouw wil niet mee om dit op te lossen. Wat nu? Problemen met seksuele intimiteit gaan in de kern vaak helemaal niet over seks. De oorzaak dat twee partners niet meer met elkaar vrijen, ligt regelmatig aan andere problemen.

Ik stelde haar vragen om uit te zoeken wat er speelde. En als het wel gebeurt, krijgen we ruzie. Een oorzaak betreft wellicht dat je buiten het bed al niet meer attent voor elkaar bent. De oprechte betrokkenheid bij elkaars doen en laten laat te wensen over. Thuis heerst er een onderkoelde sfeer of juist een explosieve wanneer alle frustraties en ongenoegens er in een klap uitkomen.

Kortom, buiten het bed voelt de emotionele temperatuur koeltjes, ijzig of juist onaangenaam verhit aan. Je ongemakkelijk voelen met je lijf kan een reden zijn. Dit komt vaak voor bij vrouwen. Heel vaak ontbreekt een voedingsbodem om erotische verlangens te laten ontstaan. Diverse redenen liggen hieraan ten grondslag. Wat er precies speelt, leer je alleen door er over te praten, zodat je de juiste stappen kunt zetten om een recept te krijgen voor een bevredigende seksuele relatie.

Beminnen is een kunst, een uitwisseling van energieën in een veilige en erotische sfeer. Zowel fysiek als geestelijk bevredig je elkaar. Hoe je dat doet, luistert nauw. Erotische intelligentie speelt hierbij een belangrijke rol. Seks daarentegen draait vaak om lichamelijke bevrediging. Problemen met seks gaan vaak niet over de seks zelf. Onderliggende problemen liggen hieraan meestal ten grondslag.

Elk stel kent een ander recept voor bevredigende seksuele intimiteit. Wat dat is, ontdek je alleen door je te openen en erover te praten.

Dat kun je leren. En je lichaam is de harp van je ziel. Of het mooie muziek voortbrengt of onsamenhangende klanken is iets dat jij alleen bepaalt. Verlang je net als Mark naar een fijne relatie waarbij jullie elkaar weer beminnen? Dan is het programma Samen koers zetten naar een zonnige toekomst waardevol voor jullie. Klik hier voor meer informatie. Wil je een fijne relatie met meer intimiteit? Regelmatig schrijf ik hierover artikelen. Als je dat interessant vindt, kun je je hierop abonneren.

Dan krijg je ze vanzelf in je inbox. Na je inschrijving ontvang je alvast mijn gids voor meer intimiteit. Voor meer informatie lees de privacyverklaring. Wat er echt speelt als je worstelt met seks in je relatie.

Mijn grootste worsteling is, dat we nauwelijks meer vrijen in ons huwelijk. Ik voel me als vrouw niet meer aantrekkelijk. Dat was er wel, maar is nu helemaal weg. Dat mis ik ontzettend. Mijn man en ik hebben al 11 maanden geen seks gehad.

Is mijn huwelijk voorbij? Wat moet ik doen, zodat mijn vrouw weer met me wil vrijen? Wanneer je partner geen seks wil Gevoelens van frustratie, afwijzing en onzekerheid houden je bezig wanneer jij wél wilt, maar je lief niet.

Wat er echt speelt Problemen met seksuele intimiteit gaan in de kern vaak helemaal niet over seks. Ik ben benieuwd naar welke vorm jij verlangt. Conclusie Problemen met seks gaan vaak niet over de seks zelf. Kahlil Gibran zei: En je lichaam is de harp van je ziel. Een goed begin om meer intimiteit in je relatie te creëren Wil je een fijne relatie met meer intimiteit?

Herstel wachtwoord. Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.

Femdom wife spanking lily tia

Van
patitoholanda1

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl