Geile

Geile sauna verhalen femdom ball busting videos

Donderdag 26st, Maart 2018 10:12:15 Pm
[BANCHOR] ihdiah seks
Stuur een gratis bericht
naar deep_heart98681
Online
deep_heart98681
  • 25 jaar Vrouw, Meisje
  • Nieverwerk en den Jessel, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Portugees(Mooi zo)
  • Dressoir, Makelaar
  • ID: 2569714644
  • Vrienden: thedudde, Cbu987
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 167 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 8611
Telefoonnummer: / +312856-961-48

Beschrijving:

Klik hier! Hoe anders werd het Mijn vrouw Nina en ik werden wakker in het hotel waar we waren voor twee nachtjes weg. Ons zoontje was uit logeren en wij hadden lekker nog de hele dag voor onszelf. En waar beter te ontspannen dan in de sauna. Ik had net gedoucht en had m'n handdoek om mijn middel hangen om me voor de spiegel te gaan scheren. Nina sprong direct na mij onder de douche.

In de spiegel had ik goed zicht op haar mooie lichaam. Mijn vrouw heeft altijd veel gesport en heeft daarom ook na haar zwangerschap nog altijd een strak lichaam. Haar mooie borsten zijn niet al te groot, maar hebben de gevoeligste tepels van het Westelijk halfrond.

Ik zag haar het scheermesje pakken om haar kutje bij te scheren om helemaal verzorgd in de sauna te verschijnen. Met haar ene hand ging ze langs haar schaamlippen en met haar andere scheerde ze tot er een mooi streepje haar overbleef. Haar lipjes waren helemaal kaal geschoren en even had ik zich op haar klitje dat een beetje naar buiten kwam kijken.

Even vergat ik me te scheren en voelde een schok door mijn pik heengaan. Mijn handdoek kwam daardoor even in beweging. Mijn vrouw zag ook dat ik even afgeleid was en lachte naar me. Ze had er duidelijk zin in vandaag. Na het ontbijtbuffet gingen we onderweg naar de sauna. Omdat we doordeweeks een dagje vrij waren was het rustig op de parkeerplaats van de sauna.

Bij de receptie werden we ontvangen door een mooie meid met blond lang haar en indringende blauwe ogen. Na betaald te hebben kregen we de badjassen mee en gingen we naar de kleedruimte. Ik kan uren kijken naar mijn vrouw die zich omkleed, maar helaas verdween haar mooie lijf alweer in haar badjas.

Omdat wij nog nooit eerder in deze sauna geweest waren gingen we eerst even een rondje lopen. Binnen waren er allerhande sauna's, zwembaden en whirlpools. In de grote tuin stonden nog twee sauna's. Er waren niet veel mensen in de sauna, slechts hier een daar zaten wat mensen. We besloten binnen te beginnen. Na een rondje te hebben gezwommen gingen we even ontspannen in de whirlpool. Na een paar minuten zag ik mijn vrouw met haar ogen dicht zitten, ze was duidelijk niet helemaal meer bij de les.

Haar lichaam begon wat ongecontroleerd te bewegen. Ik wist al hoe laat het was. Mijn vrouw zat met haar kutje op één van de waterjets en liet dit water stiekem tegen haar klitje aanstromen. Dit deed ze wel vaker als we in de sauna waren. Ik vroeg haar of ze lekker aan het genieten was. Ze schrok even wakker en de geile lach op haar gezicht was genoeg om te weten dat ik gelijk had. Op dat moment kwam er nog een stel aanlopen. Ik schat ze ergens achter in de twintig.

Hij is rond de 1,80m en heeft een sportief lichaam. Zij is een stukje kleiner, iets steviger dan mijn vrouw, maar zeker goed in proportie. Haar borsten zijn wat groter en haar kutje helemaal kaal geschoren. Ik hoorde hem vragen of ze erbij mochten komen zitten. Natuurlijk antwoordde ik. Toen hij het bad instapte zag ik Nina goedkeurend naar zijn pik kijken.

Zijn schaamhaar was net als dat van mij netjes bijgewerkt, zijn pik was iets kleiner dan die van mij, maar wel behoorlijk dik. Hij stelde zich voor als Jurgen, zij heette Linda. Na een tijdje gezellig met elkaar in het bad gezeten te hebben en over wat koetjes en kalfjes gesproken te hebben, besloten we één van de sauna's in de tuin te proberen.

Terwijl we het bad verlieten zag ik Jurgen ook goedkeurend naar mijn vrouw kijken. Ik weet dat mijn vrouw het heerlijk vindt om bekeken te worden. De sauna buiten was helemaal leeg. Nina ging op haar handdoek liggen met haar benen naar mij toe. Ik ging rechtop zitten en kon mooi kijken naar mijn vrouw. Ik zag dat mijn vrouw haar benen iets uit elkaar zette en mij zo een mooi uitzicht gaf op haar geschoren kutje. Haar lipjes waren een beetje open gaan staan en als ik me niet vergiste zag ik dat het tussen haar lipjes een beetje nat was.

Mijn vrouw wreef over haar borsten en bleef net iets te lang hangen bij haar tepels. Ik zag haar op haar lip bijten en zachtjes met haar tepels spelen. Ze keek door de speeltjes van haar ogen naar mij en ze lachte. Ze was me gewoon aan het opgeilen. Ik voelde mijn pik groeien, gelukkig waren we alleen. Ze werd wat brutaler en ik zag haar hand zelfs langs haar schaamlippen gaan en haar klitje even beroeren.

Al snel groeide mijn pik tot z'n volledige 20 cm. Wat was dit geil. Door de geilheid hadden we even niet opgelet en op dat moment zwaaide de deur open. Het stel uit de whirlpool kwam binnen. Ik probeerde snel m'n handdoek over m'n pik te leggen. Ik hoorde Jurgen met een lachje Klik hier voor de rest van het verhaal er volgen nog 73 regels. Ik hoorde Jurgen met een lachje. Auteurs waarderen reacties! Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal!

Lekkere meiden zitten achter de webcam op je te wachten! Ont spanning in de sauna vm:partnerruil, words. Toegevoegd: Feb 22 Waardering verhaal : 8. Mijn vrouw Nina en ik gaan een dagje ontspannen in de sauna. Geef je mening over dit verhaal:. Kies hier 1 waardeloos Sex dating Hete Livecams NL.

Geile cam chat suniy leyon

Van
reading2503

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl