Geile

Mijn geile vriendin hoertjes in tilburg

Woensdag 25st, Oktober 2018 6:39:15 Am
[BANCHOR] video xnxn
Stuur een gratis bericht
naar MetaAngel
Online
MetaAngel
  • 44 jaar Vrouw, Stier
  • Hertme, Netherlands
  • Urdu(Elementair), Bengalen(Mooi zo), Bengalen(Vloeiend)
  • Oogarts, Politieagent
  • ID: 3531579612
  • Vrienden: nasatv1, samlamps
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 179 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Sue
Profiel bekijken: / 5583
Telefoonnummer: / +312724-342-48

Beschrijving:

Home Zoeken Onderwerpen Seksverhalen May 9, Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch. Sponsor van dit verhaal AdultFriendFinder - Vind single vrouwen in.

Het was een zondagochtend, rond 10 uur. Ik sliep een tijdje bij mijn vriendin. Maar die gaan allemaal naar de kerk dus ik was die ochtend alleen. Ik was net wakker geworden, ik had een heerlijk geile droom gehad. Toen ik wakker werd waren mijn volle borstjes, cupje c, lekker hard.

Ik had mijn lange blonde haren in een knot gedaan en had even lekker met mijn tietjes gespeeld. Toen besloot ik een douche te nemen. Ik loop naar de badkamer en open de deur. Ze had een heerlijk poesje, helemaal niet gerimpeld, ze was ook een knappe vrouw lange bruine haren en mooie borsten en nog geen rimpels, ze was nog maar 30 jaar.

Het begon te tintelen tussen mijn benen en ik liep naar haar toe. Toen drukte ze met haar borsten tegen de mijne aan en gaf me een geile tongzoen. Toen haalde ze snel haar hand door mijn poes, en stak meteen een vinger erin. Ik schokte en duwde mijn grotje tegen haar vinger, nog steeds tegen elkaar aan geperst begon ze me te vingeren, ze begon langzaam, haalde haar vinger er helemaal in en duwde hem er dan weer hard in.

Met haar duim bewerkte ze mijn klit. Ik kreunde en zei 'Ohh wat geil ohh sneller ohh' Ze gaf me weer een geil tongzoen en begon me sneller te neuken met haar vinger, ze beet in mijn lip en ik had het niet meer.

Ik draaide en duwde met mijn heupen zodat haar vinger nog dieper in me kwam. Toen ik weer bijgekomen was keek ik haar aan en kreunde 'Ohh U bent zo geil ohh dit is zo fout hmm' Ze keek me extra geil aan en trok mijn nachthemd uit en toen haar eigen.

Ze streelde mijn rug en ik masseerde haar kont, toen kwam ze met haar knieen op de wasbak en ik hapte meteen naar haar tepels en na een tijdje stak ik mijn vinger in haar kutje. Oppeens voelde ik iets kouds tegen mijn poes, een flesje ofzo, ze stak hem er ruw in en ik kreunde luid en stak een 2e vinder in haar poes en beet ik haar tepel. Ik duwde haar daarop op de badrand en sabbelde nog even geil aan haar tepels, toen verplaatste ik me naar haar mooie poes, en knabbelde op haar klit.

Ze duwde haar poes nu in me gezicht en begon tegen mijn gezicht op te rijden, mijn hele gezicht zat onder haar geil. Ik greep achter haar en pakte een deo.

Ik stak hem er in een keer in en ze gaf een gil ik begon haar hard te neuken en liet haar op mijn duim sabbellen die ik vervolgens tegen haar klit duwde. Het duurde niet lang of ze kwam weer klaar 'ohhh ik ben zoo geil hmm' zei ze. Dit had ik nog nooit meegemaakt wat was dit ongeloofelijk geil, wild begon ik met mijn kut tegen die van haar te wrijven toen we zo een tijdje bezig waren kreeg ik een geil idee.

Oppeens stond ze op en zei 'ik ben zo terug en dit ga je leuk vinden' Ze kwam terug met een dubbel dildo, hij was heel dik en groot 'ik weet niet op dat gaat passen hoor' zei ik benauwd. Ze grijnsde en stak hem zonder pardon in mijn krappe kutje en ze duwde en duwde tot de helft van het ding erin zat.

Op het begin deed het pijn maar ik voelde algauw de geilheid ervan. Toen ging ze tegenover me zitten en duwde haa kut erop tot ik haar klit tegen die van mij voelde. Toen begonnen we elkaar wild te neuken 'Ohhh jaa je bent mijn lekkere geile kleine hoer! We lagen nog na te hijgen en met het ding nog in onze kutjes begonnen we te zoenen 'Bedankt emily je bent geweldig!

Home Verhalen Onderwerpen. Hentailand Links ruilen?

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl