Geile

Nieuwe geile verhalen vagina brand na seks

Woensdag 21st, Februari 2017 12:12:10 Pm
[BANCHOR] spank speelgoed
Stuur een gratis bericht
naar outlook
Offline
outlook
  • 26 jaar Vrouw, Vissen
  • Leusden, Netherlands
  • Portugees(Elementair), Koreaans(Gemiddeld)
  • Juwelier, Sommelier, Manager
  • ID: 3148929793
  • Vrienden: Mastkalandr, tasko022, JuLeZ1968, PowerPc94
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 163 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jill
Profiel bekijken: / 7443
Telefoonnummer: / +312912-239-18

Beschrijving:

Freek zat achter het stuur van zijn Porsche en was op weg naar zijn loods op het industrieterrein. Freek was pas achtentwintig, maar financieel al binnen. Hij was multimiljonair; zijn vermogen opgebouwd in de online wereld van app-ontwikkeling en in slim beleggen. Hij had een aantal internetbedrijfjes waar hij zich overdag mee bezig hield.

De avonden, nachten en weekends waren voor zijn andere activiteiten. Freek had, zoals vele mensen, een duistere kant. Maar in tegenstelling tot veel anderen, kon hij het zich financieel veroorloven om aan deze duistere kant een invulling te geven.

En dat deed hij al een aantal jaren, puur voor zijn genoegen. Hij was vrijgezel. Hij had wel de nodige one-night stands gehad, maar hij werd al panisch bij de gedacht zich aan één persoon te moeten binden.

Hij was ook nog nooit echt verliefd geweest. Maar hij vulde zijn vrije tijd op andere manieren met gezelschap, in zijn eigen loods op het industrieterrein net buiten de stad.

Die loods op de rand van het industrieterrein had hij een aantal jaren geleden gekocht en hij had er door verschillende kleine aannemers een grote kelderruimte onder laten bouwen met een aantal voorzieningen.

Freek draaide het industrieterrein op. Het was donker, er was weinig straatverlichting. Hij reed naar het einde van de straat, draaide linksaf en reed naar de achterkant van zijn loods. Zijn helpers waren er al; er stond een zwarte bestelbus voor de achteringang. Freek had een klein netwerk van lieden die af en toe, tegen heel hoge betalingen, onder absolute geheimhouding wat klusjes voor hem deden. Illegale klusjes, dat zeker! Maar de exorbitante betalingen die zijn medewerkers kregen, waren een garantie voor geheimhouding.

Bob en Raymond waren bijzonder geroutineerd in het zonder sporen laten verdwijnen of ontvoeren van mensen. Ze begroetten elkaar kort en liepen naar de achterkant van de bus. Raymond deed de deur open en scheen met een zaklantaarn naar binnen. Een week geleden was Freek teruggekomen van een vakantie op Bali.

Op het vliegveld was zijn oog gevallen op een bloedmooi blond meisje. Ze was klein en slank, maar met flinke borsten. Ze was in gezelschap van een wat oudere vrouw, waarschijnlijk haar moeder , en ze zaten in hetzelfde vliegtuig als hij terug naar Nederland. Zijn belangstelling was gewekt en hij had op het vliegveld van Bali stiekum een foto gemaakt van het meisje en deze naar een van zijn relaties in Nederland gestuurd met de nodige instructies. Op Schiphol waren het meisje en haar moeder door Bob en Raymond onopvallend gevolgd tot hun eindbestemming.

Ze, zo hoorde Freek later, bleken in Hoofddorp te wonen, niet ver van elkaar. Na een week van observeren was een tijdstip gekozen voor het verzorgen van de bestelling en hadden de mannen zowel het meisje als de moeder , van verschillende locaties, verdoofd en ontvoerd. Freek wist absoluut zeker dat ze daarbij geen sporen hadden achtergelaten. Hij keek in de bus en zag in het schemer twee roerloze gedaantes liggen.

Hoe lang blijven ze nog buiten bewustzijn? Hij liep naar de achterdeur, toetste de code in en deed de deur open. Het licht sprong aan. De beide mannen liepen achter hem aan met elk een bewusteloos lichaam over de schouder. Ze legden de vrouwen elk op een verrijdbaar bed. Daar stonden er vier van in de hal achter de deur. Ze liepen de deur uit naar de wagen. En hij sloot de deur. Zo, nu was er werk aan de winkel. Hij verheugde zich op het weekend dat voor hem nu echt begon. Hij reed de bedden een voor een in de ruime lift aan het eind van de hal.

De lift was met een cijfercode beveiligd. De lift gleed soepel naar beneden en de deuren schoven open. In de kelder waren een aantal ruime afgesloten kamers, zeg maar cellen, elk voorzien van een sluis met buitendeur en binnendeur en voorzien van een slot met cijfercode.

Hij reed eerst elk bed een cel binnen; naast elkaar gelegen cellen. En sloot de deuren. Zo, mochten de dames nu wakker worden, dan konden ze in elk geval nergens heen! Hij ging de cel binnen met het bed met de kleinste gedaante erop en bekeek haar bij het heldere licht eens goed. Het was het meisje van het vliegveld. Ongeveer 23 of 24 jaar schatte hij en inderdaad nog zo mooi als hij zich herinnerde. Zachtjes voelde hij even aan haar borsten ; mooi groot.

Hij tilde haar op, ze woog niet veel , en legde haar op het bed in de hoek van de cel. Hij keek om zich heen; de cel was een forse ruimte van vijf bij vijf meter en was van alle gemakken voorzien.

In de hoek stond een bed overigens zonder dekens of dekbed; nu lag het meisje erop. Verder waren er in de ruimte een tafel met een stoel, een gemakkelijke bank, een hometrainer en een loopband en een zonnebank; een douchecabine, wastafel en een toilet. Ook een klein keukenblokje met koelkast en fornuis.

Aan een muur hing een flatscreen. Alles zag er schoon uit constateerde hij tevreden; gereed voor langdurige bewoning.

Hij ging naar de naastgelegen cel en legde de moeder ook op bed. Hij schatte de vrouw op ergens eind veertig. Voor haar leeftijd zag ze er nog redelijk uit; donker haar en volslank.

Hij stond even na te denken. Ze zou waarschijnlijk nog wel een tijdje onder zeil zijn, dus hij zou eerst even kunnen relaxen met een drankje. Maar als ze vroegtijdig wakker zou worden, zou hij haar eerst weer moeten verdoven om haar gereed te maken voor het weekend. Hij besloot om nu meteen door te gaan. Hij begon haar kleren uit te trekken.

Ze had een rok aan, panty, slipje, topje en vest. Haar schoenen was ze ergens tijdens het transport al verloren. Hij trok haar panty met slipje naar beneden en trok deze helemaal uit. Daarna knipte hij haar rok, topje en beha van beneden naar boven door met een schaar en trok de kleding opzij. Ze was ongeschoren zag hij en had grote, maar slappe, borsten.

Met enige moeite trok hij de kleding over haar ene arm en daar na over de andere. Ze lag nu helemaal naakt op de restanten van haar kleding. In het midden van de kamer stond een metalen stoel met voetsteunen, verstelbare rugleuning en armsteunen. Het had hem wat moeite gekost om deze stoel te laten vervaardigen zonder moeilijke vragen; maar het was gelukt. Geld helpt… Hij tilde haar van het bed, ze was niet heel zwaar, het was net te doen.

En hij zette haar op de stoel waarvan de leuning ver naar achteren stond waardoor ze niet meteen naar beneden gleed.

Haar beide armen legde hij op de armleuningen en haar voeten zette hij in de voetsteunen. Met zijn smartphone kon hij de stoel bedienen en hij liet de automatische klemmen rond haar polsen en haar enkels dichtklappen. De rugleuning zette hij weer rechtop. Haar hoofd hing slap opzij en ze gaf nog geen teken dat ze gauw bij zo komen. Maar haar ademhaling was regelmatig. Dus voorlopig was hij klaar. Hij nam haar kleren mee en ging weer naar boven met de lift. Op de begane grond van de loods had hij voor zichzelf een appartement laten bouwen waar hij veel van zijn vrije tijd doorbracht.

Hij zag dat de twee vrouwen nog rustig lagen te slapen; dus het was een kwestie van wachten. Hij ging naar zijn zitkamer, schonk zich een whiskey in en besloot een filmpje te kijken.

De klok gaf aan dat het bijna twee uur in de nacht was; hij had een aantal uren geslapen. Zinloos natuurlijk, wist Freek. De kelder was absoluut geluiddicht. Het meisje was nog bewusteloos, maar zou waarschijnlijk ook gauw wakker worden. Hij ging met de lift naar beneden en door de sluis de cel van de moeder binnen. Bij zijn binnenkomst hield ze op met bewegen en keek hem aan.

Maar daar was de vrouw niet van gediend en begon om hulp te schreeuwen. Hij liet haar nog even begaan en gaf haar toen een klap in haar gezicht.

Daar schrok ze van en werd stil.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl