Geile

Seks tijdens ongesteld massage paradijs rotterdam

Vrijdag 9st, Februari 2017 3:12:11 Am
[BANCHOR] amsterdam bdsm
Stuur een gratis bericht
naar Allan99
Offline
Allan99
  • 39 jaar Vrouw, Leeuw
  • Loppersum, Netherlands
  • Engels(Basic), Engels(Beginner)
  • Bouwer, Choreograaf, Marketeer
  • ID: 9896485789
  • Vrienden: poon, kitfox, waterselkie
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 152 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Teresa
Profiel bekijken: / 2322
Telefoonnummer: / +312647-291-57

Beschrijving:

Seks tijdens de menstruatie is een gevoelig onderwerp wat veel vrouwen een taboe vinden. Gelukkig kun je prima seks hebben als je ongesteld bent mits je op de hoogte bent van een paar mitsen en maren. In dit artikel leer ik je alles over wat je moet weten over seks tijdens de menstruatie en hoe je hier een gesprek over begint met je partner. Er zijn wel wat extra instructies om het  vrijen tijdens de menstruatie veilig te doen. Seks, zowel tijdens als buiten je menstruatie, moet veilig gebeuren als je beide nog niet getest bent.

Maar dat is het enige. Niet iedereen voelt zich er even prettig bij. Sommige vrouwen zijn erg zelfbewust, sommige mannen denken ten onrechte dat het hen ziek zal maken. Om je meer informatie te geven, over de beste manier van de liefde bedrijven als je ongesteld bent, heb ik dit artikel geschreven.

Er zijn ook veel forums die erover gaan, dus die zou je ook eens kunnen raadplegen. Al is dat vaak niet wetenschappelijk onderbouwd.

Het bevat de dertien belangrijkste dingen om te weten als je ongesteld bent en graag seks wilt. Van concrete tips om het leuk en gezellig te maken tot vriendelijk bedoelde waarschuwingen over hoe je voorkomt dat jij en je partner elkaar ziek maken.

Tijdens je menstruatie is je lichaam in een andere modus dan daarbuiten. Dat zorgt voor een verandering in de sensaties die je hebt tijdens seks. Bij alles wat ik je nu ga vertellen wil ik je zeggen dat er uitzonderingen zijn op onderstaande regel. De meeste vrouwen hebben bijvoorbeeld geen extra pijn tijdens menstruatieseks maar er zijn uitzonderingen. Seks tijdens de menstruatie kan dus pijnlijk zijn maar dat hangt af van je lijf en daar moet je vooral naar luisteren.

Dan is de vraag waarom dit het geval is. Afhankelijk van de ernst van de pijn kan dit een bezoekje aan de gynaecoloog waard zijn. Menstruatiebloed is een beetje dikkig, klonterig en bordeauxrood of roodbruin. Als je tijdens de seks last krijgt van bloedingen die bloedrood en heel vloeibaar zijn weet je dat dit waarschijnlijk niet door je menstruatie komt. Je menstruatie is enkel bloedrood aan het begin van je ongesteldheid. Misschien dat je vagina te droog was of er een andere reden was dat je begon te bloeden.

Hier moet je mee oppassen. Je menstruatie is niet uitsluitend bloed. Het is met name het baarmoederslijmvlies dat wordt afgestoten omdat je niet zwanger bent geworden. Als je niet toe bent aan een kindje is het dus alleen maar goed nieuws als je begint te menstrueren. Er komt een klein beetje bloed mee met dit slijmvlies. De reden dat het wat dikkig en klonterig is komt dus doordat de substantie voornamelijk uit onderdelen van het slijmvlies bestaan.

Als je dus lichter rood bloed meekrijgt tijdens de seks dat niet klontert, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is. Je menstruatie op zich kan pijn doen, zoals je waarschijnlijk weet. De ene vrouw heeft hier meer last van dan de andere. Maar seks zou dit niet erger moeten maken. Seks kan pijn doen als je erg droog bent, er wondjes ontstaan of als er iets mis is met je vagina.

Als je deze pijn ervaart tijdens menstruatieseks zou je die pijn ook kunnen krijgen als je niet aan het menstrueren bent. Let dus op wat je voelt. Krijg je pijn tijdens de seks als je aan het menstrueren bent? Dan is er iets niet helemaal in de haak. Door het samentrekkingen van de vagina en weefsels rondom de baarmoeder kan jij je lichaam een handje helpen om je baarmoederslijmvlies sneller af te stoten.

Als gevolg hiervan ga je sneller door de menstruatie heen en heb je er minder lang last van. De daad zal je als het goed is prettige gevoelens geven.

Die prettige gevoelens gaan op zichzelf al krampen tegen. Een goede pot seks kan je een gelukzalig gevoel geven wat lang blijft hangen, waardoor je menstruatiepijn minder hevig voelt. Maar dat is niet het enige. Orgasmes kunnen krampen verminderen omdat ze je spieren een uitweg geven voor de spanning. Probeer dus klaar te komen als je last hebt van krampen en kijk of dit je situatie beter maakt.

Seks tijdens je menstruatie is daarom vaak erg gezond. Het is goed om dit eerst alleen te proberen en niet met je vriend zodat je hem bij je volgende menstruatie heugelijk kunt vertellen dat hij je kan helpen om je beter te laten voelen. En zoals je weet vinden mannen het prachtig om je problemen op te lossen…. Als hij zich wat ongemakkelijk voelt bij het hebben van menstruatieseks zal dit verdwijnen als hij een beetje geil wordt. Sommigen vinden het niets en daar verandert geilheid niets aan.

Dat kan ook komen doordat ze misvattingen hebben over menstruatieseks. Ze weten niet goed wat ongesteldheid precies is en hebben er allerlei foute informatie over gehoord. Smaken verschillen en dat mag ook. Sommige mannen zal je niet kunnen overtuigen en dat is prima. Maar de meeste mannen hebben er "an sich" niets op tegen.

Zeker als je hen een beetje voorlicht over wat ze kunnen verwachten. Veel mannen denken dat vrouwen tijdens hun ongesteldheid geen zin hebben in seks. Zoals jij en ik weten heeft dit niet zoveel te maken met je opwinding maar meer met zelfbewustheid.

Die zelfbewustheid kun je wegnemen door een goed gesprek met hem te voeren. En hem uit te leggen dat het met die ongesteldheid wel meevalt. Je zou kunnen beginnen met een verhaaltje in de derde persoon.

Vertel over een vriendin die altijd stopt met het hebben van seks tijdens je menstruatie omdat ze het vies vindt. Zeg er dan bij dat je dit nergens op vindt slaan omdat het iets natuurlijks is. En dat de rest van de wereld wel gewoon seks heeft tijdens de ongesteldheid. Kijk hoe hij hierop reageert. Gaat hij hier niet in mee of zoekt hij de discussie op?

Trek je wenkbrauwen op, zeg dat het jouw lijf is en dat het jouw helemaal geen zorgen baart. Vind hij dat heel gek, dan kun je hem deze link sturen:. Als hij begrijpt dat het jou niets doet en je het prima vindt om seks tijdens je ongesteldheid te hebben, dan is dit de eerste stap. Je weet nu wat hij er van vindt. Maar voordat je dit doet kun je hem proberen te verleiden tijdens je menstruatie. Gaat je man er niet in mee, dan kun je hem uitleggen waarom menstruatieseks geen probleem is.

Naast dat het een goed plan is om hem te verleiden omdat dit de meeste bezwaren als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, zijn hier wat zinnetjes die je een handje kunnen helpen met dit gesprek:.

Dit hoor je met name in de islam. Veel mensen geloven hierin. Ze denken dat de kans op een SOA of infectie groter wordt als je seks hebt tijdens de menstruatie. Hier zit een kern van waarheid in. Het varieert per SOA of bloed of vocht een hogere kans van besmetting met zich meebrengt.

Dat terzijde. Dat is iets om rekening te houden maar niet om je zorgen over te maken. Hij is niet de enige die een risico loopt. Jij hebt precies hetzelfde. Tijdens jouw menstruatie ben jij ook vatbaarder voor bepaalde ziektekiemen. Er is dus geen sprake van eenzijdig besmettingsgevaar. Daar kom ik zo op terug. Nogmaals: deze feitjes zijn niet relevant als jullie alletbei getest zijn.

Is dat niet het geval? Gebruik dan gewoon een condoom. En als je bang bent dat je HIV hebt is het een kwestie van testen. Binnen een uurtje heb je de uitslag en je weet gelijk dat er niets aan de hand is. De baarmoedermond is verder geopend dan normaal. En door de aanwezigheid van bloed kunnen ziektekiemen zich makkelijker verplaatsen in je lichaam en zo in je blaas terecht komen.

Als jij gewoon gezond bent en je immuunsysteem goed functioneert is er niet zoveel aan de hand. Let op: Heb je echter vaker last van urineweginfecties? Dan is het goed om geen seks meer te hebben tijdens je menstruatie. En als je om wat voor reden dan ook een grotere kans hebt op ontstekingen aan je baarmoeder is het ook beter om te wachten.

Als je partner een SOA heeft en je seks met hem hebt tijdens de menstruatie is de kans wederom iets groter om het te krijgen.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl