Gratis

Lekker neuken verhalen parkeerplaats sex eindhoven

Zondag 20st, Augustus 2017 12:55:59 Pm
[BANCHOR] gekleurde kut
Stuur een gratis bericht
naar bright12
Offline
bright12
  • 33 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Baccum, Netherlands
  • Tamil(Gemiddeld), Japans(Beginner)
  • Aanklager, Programmeur, Operateur
  • ID: 5785245445
  • Vrienden: kicks-mobil, elinaz444, tuhlyn, purplehazetoo
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 185 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Judith
Profiel bekijken: / 9852
Telefoonnummer: / +312289-187-35

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  MIjn eerste keer met papa. Ik ben 16, bijna 17 en ik zal het maar eerlijk vertellen, ik heb nog nooit geneukt, wel gezoend met jongens en me bij mijn tieten laten pakken en ik laat sommige jongens ook wel aan mijn kut voelen, lekker gevoel trouwens.

Maar ja, ik vond het toch tijd dat ik het echt zou gaan doen. Ik ben erg goed met mijn moeder en ze luistert altijd als een vriendin naar me, dus op een dag besloot ik om het maar eens met haar erover te hebben, kijken wat zij er van dacht.

Dus zo gezegd, zo gedaan, 's avonds, mijn vader was naar een of andere vergadering, zei ik tegen mijn moeder: "Mam , weet jij eigenlijk dat ik nog nooit geneukt heb. Vind je dat niet gek"? Ze lachte en zei, " Joh, Sharie, misschien ben je een beetje laat. In deze tijd neuken jonge mensen, op steeds jongere leeftijd. Maar gek is het helemaal niet. Heb je niemand met wie je het zou willen doen? Ik heb wel erg zin om eens mee te maken hoe het is. Soms voel ik me geil en vinger mezelf, best lekker, maar neuken lijkt me nog veel lekkerder en spannender.

Trouwens, man, neuken jij en papa nog vaak? Ze keek me van opzij aan en vroeg, "Waar zit je aan te denken, Sharie? Jij zou het niet goed vinden en papa zeker ook niet. Het leek me alleen zo'n veilig idee om voor de eerste keer het met iemand te doen, die ik vertrouw en bij wie ik een goed gevoel heb. Ben je nu boos op me, vanwege mijn geile ideeen?

Ik zie hem vaak naar je kijken, je bent een mooie vrouw aan het worden en je vader heeft dat natuurlijk ook best in de gaten. We hadden het erover hoe we het moesten aanpakken en wanneer en waar en op wat voor manier we het moesten laten gebeuren. Ik kon die avond moeilijk in slaap komen, mijn kut was nat van geiligheid en ik speelde met mezelf en kwam al na een paar minuten klaar.

De volgende morgen bij het ontbijt keek ik mijn moeder vragend aan, ze lachte een beetje en ik dacht ze bijna onmerkbaar van ja schudde, ik wist het niet zeker, maar ik voelde mijn hart van opwinding wat sneller kloppen. Mijn vader dronk zijn kopje koffie, stond eindelijk op, keek me lachend aan en zei, "tot vanavond, Sharie", en gaf me een zoen op mijn voorhoofd, en knipoogde naar me.

Ik wist het nu bijna zeker. Mijn moeder had het met hem erover gehad en hij wilde, zo te zien, best wel!!! Mijn moeder sloeg haar armen op me heen.

Eerst zei hij nee natuurlijk, maar ik voelde en hoorde wel dat hij het een verschrikkelijk geil idee vond. Hij wil dat ik erbij ben, want hij wil het niet geheimhouden voor me. We hebben zo afgesproken, als wij naar bed gaan, kom jij wat later en komt gewoon bij ons liggen. Dan gebeurt de rest vanzelf. We hebben het er wel over gehad dat je aan de pil moet, dat gaan we vanmorgen nog gelijk regelen. De hele verdere dag liep ik natuurlijk maar aan een ding te denken, en mijn moeder ook, zei ze.

Eindelijk was het avond geworden en ik hoorde de auto van mijn vader. Hij was vroeg thuis voor zijn doen. Een goed teken.

Toen hij de kamer binnenkwam, zoende hij mijn moeder inniger dan normaal en pakte mij toen beet en trok me tegen hem aan. Ik heb best wel aardig grote tieten voor mijn leeftijd. Zo bleven we even staan en gingen toen, toch een beetje verlegen, uit elkaar. De avond kroop voorbij, eindelijk, het was pas half tien, rekte mijn vader zich uit en kondigde aan, "Kom, Myrna zo heet mijn moeder, mijn vader heet Bart , laten we maar eens lekker vroeg naar bed gaan.

Mijn vader kwam naar me toe. Ik knikte, "Heel zeker. Ik verheug me er op, ik wil dolgraag. Ik zal voor zichtig zijn met je. Het wordt iets heel moois, weet ik zeker. Net als mijn vader zoende ze me ook op mijn mond en zei, "Ik zie je zo, het wordt heerlijk. Kom maar vlug". Ik liep naar de badkamer, nam een douche, deed wat parfum op en liep toen naakt over de gang naar de slaapkamer van mijn ouders.

Het ging gebeuren, mijn hart klopte in mijn keel. Zacht deed ik de deur open, gelukkig was het donker. Ik kroop tussen mijn vader en moeder in. Ik draaide me naar mijn vader toe en hij sloeg zijn arm om me heen en trok me tegen hem aan.

Ik voelde dat hij ook naakt was, net als mijn moeder. Ik voelde de borsten van mijn moeder in mijn rug. Mijn vader pakte mijn hand en bracht hem naar beneden onder de dekens. En toen voelde ik zijn pik, hard en stijf. Hij masseerde eerst mijn tieten, speelde met mijn tepels. Toen zakte zijn hand naar beneden en kwam hij tussen mijn benen.

Ik voelde dat ik al nat was. Hij wreef over mijn klit en ik werd steeds geiler. Ik wist dat een beetje vrijen en voorspel er bij hoorde en dat het lekker was, maar ik kon niet wachten, Ik wilde een lul in me voelen, ik wilde neuken.

Ik begon mijn vader langzaam af te trekken. Ik hoorde hem kreunen van plezier. Ik hield het niet meer. Hij kwam op me en ik pakte zijn pik en zette hem voor mijn kut. Hij duwde zacht en ik voelde zijn keiharde staaf een stukje naar binnen glijden. Ik was kletsnat en ik drukte mijn heupen omhoog om hem dieper in me te krijgen. Ik voelde geen pijn , alleen maar plezier.

Op dat moment stootte hij hard en ik voelde zijn keiharde paal diep naar binnen glijden. Ik gilde het uit. Papa neukt me, mam, papa, is me aan het neuken!!! Mijn moeder praatte zacht met mij en papa. Is het lekker, Shari, neukt papa zijn kleine meisje lekker? Mijn vader neukte me nu steeds harder. Hij gromde en kreunde. Ik voelde hoe mijn moeders hand tussen ons in kwam en naar mijn klit zocht. Spuit je geile sperma in mijn kut. Je mag vlug komen, pap, mamma helpt mij een beetje. Ik kan zo ook vlug komen".

Ik bleef maar schreeuwen en praten, Ik neukte hard met mijn vader mee. Ben jij ook geil, mam, vind je het lekker om papa je dochter te zien neuken. Ik schreeuwde al huilend: Pap, mam, ik ga komen, kom samen met mij, pap, spuit me vol. Spuit in haar , Bart. Ik gaf een hoge gil. Hij pompte me vol met zijn geil. Mijn moeder schreeuwde, mijn vader vloekte en ik huilde, allemaal door elkaar. Het duurde minuten, maar het leken wel uren.

Eindelijk lagen we allemaal rustig, mijn vader en moeder allebei met een arm om me heen. Ik was voor de eerste keer geneukt en het was nog een stuk beter dan ik verwacht had.

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Shari, heerlijk verhaal. Is dit echt gebeurd? Ben benieuwd naar het vervolg. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl