Gratis

Marjolein keuning naakt step mom porno

Zondag 24st, Oktober 2017 9:11:58 Pm
[BANCHOR] lesbische fox
Stuur een gratis bericht
naar goldbach
Offline
goldbach
  • 25 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Dissen, Netherlands
  • Japans(Beginner), Telugu(Basic)
  • Allergist, Socioloog, Vertaler
  • ID: 4113796936
  • Vrienden: nabeelbhutto2, VinRich, ricemaker88, 22639
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Renee
Profiel bekijken: / 5719
Telefoonnummer: / +312362-946-85

Beschrijving:

Misschien heb je je vrienden er ooit wel over horen praten: Mokkels. Een forum op het internet waarop bezoekers screenshots en plaatjes van bekende Nederlandse vrouwen met elkaar deelden.

Maar sinds 1 januari is Mokkels. Wat is er gebeurd? Bijna twintig jaar lang klikten pubers en oudere jongens gretig op de forumpagina's van Mokkels.

Tussen  en  bereikte de populariteit van de site haar hoogtepunt, blijkt uit statistieken van Google Trends. Zo'n beetje elke vrouw die geregeld op televisie kwam had een eigen thread op Mokkels. Berucht werd de site met de zogeheten 'Battle of the Babes', waarin 64 vrouwen in duo's tegenover elkaar werden gezet, waarna de sitebezoeker kon stemmen op de 'babe' van zijn of haar voorkeur. Onder de winnaressen uit het verleden horen Katja Schuurman en EliZe. Wie vandaag Mokkels.

Hij is directeur van BliXem Internet, de exploitant van Mokkels. Adverteerders wilden zich niet meer verbinden aan een website met de naam Mokkels. Dat was twintig jaar geleden ook al zo, maar de laatste jaren beseffen bedrijven meer dat adverteren op een site met zo'n naam schadelijk voor hen kan zijn.

Kortom, de business case voor Mokkels. Een teken van de tijdsgeest, volgens Roelofs. De site trekt naar eigen zeggen nog altijd bezoekers, maar zonder adverteerders komt er geen geld in het laatje. Van alleen clicks kan een site niet leven. Droevig nieuws? Het positieve is dat we een nieuwe naam hebben die niet meer gevoelig ligt en die meer omschrijft wat we doen. Het gaat nu om alle mannenzaken, dat is meer dan alleen maar naar vrouwen kijken", zegt Roelofs.

Naast plaatjes van vrouwen gaat de site ook aandacht besteden aan sport, gaming en andere zaken die mannen zouden moeten aanspreken. Er bestaan al de nodige sites op dat gebied, maar Roelofs heeft vertrouwen in de nieuwe propositie. Niet alles van Mokkels. Liefhebbers die graag naar screenshots van televisieprogramma's en films kijken kunnen nog altijd terecht op het Mokkels-forum.

Het hele forum is gemigreerd naar de nieuwe site. Alleen naaktfoto's zullen daar niet meer te zien zijn. Roelofs: "We hebben een naaktfilter geïnstalleerd. Wie naaktfoto's uploadt zal zien dat z'n foto's geblurred worden. Advertertentiepartijen zitten daar niet op te wachten. Toen het voor de oprichters uit de hand liep, dreigden zij de stekker eruit te trekken. BliXem nam de site in over en 'redde' Mokkels.

De site was niet zonder controverse. In sleepte actrice Marjolein Keuning de site voor de rechter , vanwege het plaatsen van screenshots uit de film Villa Borghese , waarop Keuning naakt te zien was. De laatste jaren investeerde het bedrijf uit Nijmegen nauwelijks in de site.

Deze was bijvoorbeeld niet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Toch trok de site nog altijd honderdduizenden bezoekers. Volgens Roelofs weten zij ook het nieuwe Mannenzaken. Beheer hier je instellingen. Beeld © Getty Misschien heb je je vrienden er ooit wel over horen praten: Mokkels. Beeld © Screenshot Mokkels. Schadelijk Adverteerders wilden zich niet meer verbinden aan een website met de naam Mokkels. Naaktfilter Niet alles van Mokkels. Naakt De site was niet zonder controverse.

Internet Z link in bio. Bekijk de x reacties Scroll up. Ondernemen Nederlandse mondkapjesindustrie komt langzaam maar zeker op gang. Ondernemen Horeca-ondernemers: we gaan weer rijden, maar met de rem erop. Ondernemen Een bedrijf beginnen in de crisis: 'waardevolle lessen geleerd'.

Ondernemen Dit zijn de belangrijkste versoepelingen voor ondernemers. Ondernemen Gekkenhuis bij kappers barst los: 'Al RTLZ - financieel nieuws.

Rijpe dames naakt sexy girsl

Van
robsimpson3002

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl