Hoe

Harde bult bij anus grote natuurlijke tieten

Zondag 14st, December 2017 12:28:30 Pm
[BANCHOR] maine swinger
Stuur een gratis bericht
naar sumedha89
Online
sumedha89
  • 32 jaar Vrouw, Meisje
  • Githorn, Netherlands
  • Arab(Beginner), Engels(Mooi zo), Marathi(Mooi zo)
  • Nanotechnologie, Verzender, Beheerder
  • ID: 6537834835
  • Vrienden: Rusty, ectech, Wong_M_T
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 158 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 4367
Telefoonnummer: / +312787-993-52

Beschrijving:

Ik ben naar de huisarts gegaan omdat ik aambeien" had. Door de collega van mijn eigen huisarts. Deze verwees mij door naar het ziekenhuis. Het was ondertussen eind mei. Half oktober was de feitelijke behandeling klaar. In januari weer begonnen met nordic walking eerst 2km per uur, nu is dat bijna 6km per uur. Ik hoop echt dat er nog behoorlijke vooruitgang in gaat komen. Ik ga alleen komende woensdag weer onder het mes, omdat hij dicht groeit. Dat komt bijna niet voor, maar helaas voor mij , de stoma is nog ongeveer mm.

Ook is mijn anus verwijderd en is er een reep vlees uit mijn bil gebruikt om de boel weer dicht te maken. Dit ook op 7 sept. Een goee middag mijn naam is dennis goossens ik kwam erachter omdat ik erg last van verstopping had eerst naar huisarts dacht aambeien toch doorgestuurd naar ziekenhuis meteen inwendig onderzoek gehad zonder verdoving pff daarna de hele reutemeteut mri cat en patcatscan uitslag anus kanker heb radiochemo tyrapy gehad 33 bestralingen geleikertijd met chemotabletten het is een hel geweest ivm de pijn maar geen uitzaaing en is bijna verdwenen maar kan iemand mij vertellen hoelang het herstel duurt wand ben nu 2 maanden uit behandeld maar heb veel last van aandrang en verstoppingen doktoren zeggen kan vrij lang durenmaar mischien voor iedereen anders weet wel dat het echt een nare ziekte is.

Ben nu meer dan 7 weken verder na mijn laatste bestraling en heb, tijdens de ontlasting, nog steeds een branderig gevoel bij mijn kringspier binnenin. Hebben anderen daar ook last van? Ik word er een beetje moedeloos van en ja, ben best heel ongeduldig : Moet gelukkig geen tig keer meer naar het toilet en daar ben ik blij om.

Hoe is het met jou nu Mikki? Hoi Carmen, Jammer dat je niet tevreden bent met alle reacties die je hierboven wel hebt gekregen. Anuskanker komt nu eenmaal niet zo vaak voor dat er hiervan dagelijks tientallen mensen actief zijn in deze groep.

Mocht je je om die reden echt willen uitschrijven, kun je contact opnemen met Tel: tijdens kantooruren E-mail: info kanker. Otto, het heeft niets te maken met niet tevreden zijn, het probleem is en dat weet jij denk ik wel, dat je lijf van alles doormaakt tijdens die bestralingen etc.

Sommige dingen lijken op de symptomen die je, voordat je wist dat je kanker had, opvielen dus dat maakt je onzeker en wil je graag kunnen bespreken met lotgenoten. Ja ik weet dat het zeldzaam is en juist daarom zou het fijn zijn dat je ergens terecht kunt en je ervaringen kunt delen om elkaar er doorheen te helpen. Het gaat bij mij steeds mis met reageren. Dan druk ik op het verkeerde icoontje en is mijn hele tekst weg. Ik vind het lastig om openbaar mijn ervaring te bespreken.

Het is namelijk uitgelopen op een behoorlijke hel. Twee keer opgenomen in het ziekenhuis met extreme pijn. Het was niet een geheel normaal verloop van de behandeling. Gelukkig vergeet men pijn snel en ben ik nu gestart met het revalidatie traject.

En dat is dan weer super leuk!!! Idd is het vervelend dat je niet weet waar de klachten van zijn. Ik heb hetzelfde. Voel me soms beroerd, soms prima maar het is niet meer vanzelfsprekend. Ik ben moeier dan voor en tijdens de behandeling. Als antwoord krijg ik steeds: ja het hoort erbij. Ook ben ik beperkt in weggaan. Ik kan nog steeds mijn ontlasting niet ophouden en weet ook niet wanneer ik moet.

Dat is nog steeds verscheidene keren over de hele dag. Het doet ook nog pijn. Er is namelijk een zweer ontstaan van de bestraling. Dit gaat alleen weg door zuurstof. Daarvoor moet ik 5 dagen 2 uur met een maskertje in zuurstoftank. Ik kan dit niet want ik ga hyperventileren. Dus al met al. Het is ongemakkelijk. Maar we moeten verder. Hou je goed. Hoe ontdekte jij dat je anuskanker had? Volg dit gesprek. Welke klachten had je last van?

Had de arts meteen in de gaten dat het om kanker ging? Of dacht men eerst aan iets heel anders? Ontdekte je het in een vroeg stadium? Of was er toen al sprake van uitzaaiingen? Hoe kwam jij er achter dat je anuskanker had? Toon opties Meld als ongewenst. Hallo ik Ben Hester 51 jaar getrouwd en heb 2 kinderen, die niet meer thuis wonen. Hoi ik ben Lizet. Ben 59 jaar, gescheiden en nog twee thuiswonende kinderen. Begin april kreeg ik last van "aambeien". Ik wachtte alles een beetje af en dacht het met een zalfje het wel weg te krijgen.

Eind april kreeg ik ook last van buikpijn waarna ik toch maar naar de huisarts toe ging. Zij stelde een colonscopie voor en ze stuurde me door naar de chirurg omdat ik aangaf dat er een bobbeltje bij de anus zat.

Sorry het ging een beetje te snel. De chirurg kon met geen mogelijkheid met een proctoscoop in mijn anus. Het deed vreselijk veel pijn. Na nog een paar keer terug te zijn geweest bij haar vond ze het toch een beter plan om de "aambeien "onder narcose te verwijderen. De colonscopie die ik ook ondergaan had vertoonde geen afwijkingen dus ik ging vol goede hoop de operatie in.

Uit de biopten die ze toen genomen hadden bleek dat ik anuskanker had. Eind september was de behandeling afgelopen en kon ik mijn leven weer oppakken. Het herstel ging goed en ik was april weer procent aan het werk. September voelde ik me niet tof. Kon er geen vinger opleggen. Ik kreeg weer buikpijn en pijn in mijn anus. De radioloog en chirurg vonden het niet verontrustend. De chirurg stuurde me door naar de bekkenfysiotherapeut omdat mijn kringspier te strak was. De pijn werd echter erger in mijn anus.

Ik weet het aan late bestralingsklachten. Omdat ik het toch niet helemaal vertrouwde stuurde me huisarts me weer door voor een colonscopie. Daar constateerde ze een zweertje die toch verder onderzocht moest worden. De chirurg vond ik ook en ik kreeg een MRI waarna er biopten werden genomen. De chirurg zei dat wanneer de kanker terug was het niet operabel was. Hier schrok ik vreselijk van. Toen ik de uitslag kreeg dat de kanker terug was zei hij dat het wel operabel was.

Ben nu bezig met herstellen. Hester ik wil je natuurlijk niet bang maken met mijn verhaal maar hou het goed in de gaten. Jou klachten kunnen ook late bijwerkingen zijn van de bestralingen. Als je contact wil hierover dan hoor ik het wel. Lieve groet van Lizet. Hoi optimist, hoe gaat het nu met je?

Hi allemaal, Ik zit met iets en hoop dat iemand mij kan helpen. De pijn is zo heftig in mijn anus, alsof al die spieren samentrekken. De pijn is zo heftig dat ik op dat moment niet weet wat ik moet doen het voelt als een wee, bij de bevalling zoveel pijn. De pijn houd eventjes aan.

Ik heb in de tussentijd middeltjes gekregen van de dokter voor een betere ontlasting. Ik had een slechte stoelgang en mijn poep was vaak erg hard. De dokter denkt dat door die harde poep er scheurtjes zijn ontstaan in de anus, ze zag ook 1 kleintje bij de controle en dat het genezen ervan lang duurt. Echter heb ik het nu al zo lang dat ik toch een beetje bang ben.. Laatst kwam ik weer en zei ze dat ik naar de fysio moet bekkenfysio.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl