Hoe

Hoe werkt een vibrator pijn en bloed bij seks

Maandag 7st, Oktober 2017 9:59:26 Pm
[BANCHOR] claudia prijs
Stuur een gratis bericht
naar Mlongworth
Online
Mlongworth
  • 47 jaar Vrouw, Centaur
  • Herkenbos, Netherlands
  • Telugu(Geavanceerd), Bengalen(Geavanceerd), Marathi(Bekwaamheid)
  • Dierenarts, Tuinarchitect, Tandarts
  • ID: 1263244981
  • Vrienden: mnajeebkhan
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 172 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Veronica
Profiel bekijken: / 8429
Telefoonnummer: / +312837-142-38

Beschrijving:

Een vibrator is een seksueel hulpmiddel voor het stimuleren van seksuele opwinding door mechanische trillingen. De vibrator is in uitgevonden en rond bekend geworden. De in gepubliceerde theorie dat de vibrator hoofdzakelijk door dokters ingezet werd ter bestrijding van psychische klachten zoals hysterie , [1] werd twintig jaren later weer tegengesproken.

De vibrator kende vooral vanaf de jaren zestig opgang toen onder invloed van de vrouwenemancipatie veel seksuele taboes op de schop gingen. Uit cijfers uit van Nederlandse leveranciers van erotische gebruiksproducten blijkt dat jaarlijks meer dan één miljoen vibrators in Nederland verkocht worden. De trillingen van het apparaat worden opgewekt door een of meerdere trilelementen. Stootbewegingen kunnen gecreëerd worden door middel van een spoel en een magneet pulsators.

Ook zijn er vibrators die golvende bewegingen kunnen maken. Over het algemeen werkt een vibrator op batterijen. Vibrators kunnen voorzien zijn van een elektronische aansturing waarmee het trilpatroon, frequentie en amplitude gekozen kan worden. In zijn vibrators op de markt gekomen die luchtdrukgolven creëren. Vervolgens wordt de clitoris gestimuleerd door pulserende luchtdrukgolven.

Zowel vrouwen als mannen kunnen een vibrator gebruiken om seksueel genot op te wekken. De trillingen kunnen een prettig gevoel geven dat een aanvulling is op handmatig masturberen. Ook tussen partners kan een vibrator worden gebruikt. De vibrator kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt om een partner tot een orgasme te brengen, of om lustgevoelens te versterken.

Bij een vibrator wordt soms een glijmiddel gebruikt, bij anaal gebruik is dit noodzakelijk. Er zijn vibrators voor uitwendig stimulatie en voor inwendig gebruik penetratie. Belangrijke vibratormodellen zijn:. Sommige vibrators kunnen op afstand bediend worden of gekoppeld worden aan een smartphone. Hierdoor zijn de vibrators nauwkeurig aan te sturen en kunnen door een partner bediend worden, zowel van dichtbij als ver weg teledildonica.

Inwendige vibrators zoals trileitjes zijn met een afstandbediening ook geschikt om onder kleding te dragen. Vibrators zijn aan de buitenkant meestal gemaakt van kunststoffen zoals ABS , siliconen en pvc. Vibrators die van zacht pvc zijn gemaakt bevatten soms ftalaten als weekmakers , bleek uit een onderzoek uit van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Media afspelen. De Paarse Keizerin. Geraadpleegd op 26 juli Geraadpleegd op Categorieën : Vibrator Vaginale seks Anale seks.

Verborgen categorieën: Wikipedia:Artikel mist referentie sinds november Wikipedia:Alle artikelen die een referentie missen Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 mei om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Zie de categorie Vibrators van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl