Hoe

Orale seks hiv kale kut likken

Maandag 15st, September 2017 7:30:25 Am
[BANCHOR] banding ballen
Stuur een gratis bericht
naar ChristianO
Online
ChristianO
  • 43 jaar Vrouw, Vissen
  • Paterswold, Netherlands
  • Frans(Gemiddeld), Telugu(Beginner)
  • Operateur, Geoloog, Duiker
  • ID: 2494863498
  • Vrienden: zulu_pt
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 181 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Lauren
Profiel bekijken: / 3573
Telefoonnummer: / +312674-493-57

Beschrijving:

Nieuwe studies tonen aan dat orale seks echter een beperkt risico inhoudt op seksueel overdraagbare infecties, al is het risico kleiner dan bij vaginale of anale seks.

Het is bovendien een misvatting dat degene die gepijpt of gelikt wordt geen gevaar loopt. Zowel bij heteroseksuele als homoseksuele koppels is orale seks een gangbare praktijk.

Bij homoseksuele mannen zijn er studies die aantonen dat sommige mannen orale seks hanteren als veilig vrijen techniek, waarbij ze orale seks verkiezen boven anaal contact. Naast een minimale kans op een besmetting met HIV, zijn er nog enkele andere seksueel overdraagbare aandoeningen die via de mond, anus of vagina van de ene persoon op de andere kunnen overgaan.

Chlamydia Uit studies is gebleken dat zowel bij mannen als vrouwen chlamydia in de keel werd teruggevonden. Onderzoekers leiden hieruit af dat het via orale seks, zowel via likken als pijpen, wordt doorgegeven, maar niet door tongzoenen of elkaar masturberen.

Herpes Vooral de partner die gelikt of gepijpt wordt loopt risico op een besmetting met herpes. Dit virus veroorzaakt genitale wratten en kan baarmoederhalskanker bij de vrouw en peniskanker bij de man veroorzaken. Orale seks zou ook de kans op keelkanker ten gevolge van een HPV-besmetting gevoelig verhogen.

Tegen bepaalde types van HPV bestaat momenteel een vaccin. Hepatitis A, B en C Hepatitis B wordt overgedragen via feces of bloedingen aan de anus, het is dan ook vooral de partner die de anus likt die een risico loopt op besmetting.

Ook voor hepatitis A vormt likken van de anus het grootste risico Hepatitis C wordt meestal niet overgedragen via seksueel contact, maar er zijn een beperkt aantal gevallen bekend waarbij een besmetting plaatsvond tijdens het likken of pijpen.

Tegen Hepatitis A en B bestaat een vaccin. Vagina infecties Candida albicans is een infectie die meestal niet seksueel wordt overgedragen, het is echter wel mogelijk dat cunnilingus de vrouw vatbaar maakt voor een terugkerende infectie, doordat de candidasporen in het speeksel van de partner overleven. Bij bacteriële vaginose kan een ontsteking in de keelholte van de partner optreden. Syfilis Orale seks is een zeer belangrijke transmissieroute bij homoseksuele mannen.

Mensen met syfilis in de mond vertonen niet altijd symptomen, waardoor vooral de partner die gepijpt wordt een risico loopt. Gonorroe Gonorroe kan een infectie in de keel veroorzaken na orale seks. HIV Orale seks waarbij sperma of menstruatie bloed in de mond komt, is onveilig. Het risico op hiv bij orale seks zonder klaarkomen in de mond of buiten de menstruatieperiode, is verwaarloosbaar klein.

Als je gepijpt wordt door iemand met hiv, kun je zelf geen hiv krijgen, tenzij je sekspartner wondjes in de mond heeft aften, zweertjes, bloedingen, koortsblaasjes,….

Als je seropositief bent, kun je makkelijker besmet worden met een andere soa. Het omgekeerde is ook waar. Als je een soa hebt, krijg je wondjes, zweertjes of scheurtjes in je slijmvliezen, waardoor hiv gemakkelijk kan binnendringen.

Zorg er daarom voor dat er geen sperma, vaginaal vocht of menstruatie bloed in je mond komt als je oraal contact hebt, des te meer als er wondjes, zweertjes, aftjes of koortsblaasjes rond mond, geslachtsorganen of anus zijn. Wil je echt op zeker spelen, gebruik dan ook bij oraal contact altijd een condoom of een beflapje. Er bestaan veilige condooms met smaken aardbei, chocolade, champagne, Een andere mogelijkheid is je strikt beperken tot 1 partner.

Heb je wisselende seksuele contacten, ga dan jaarlijks naar je huisarts voor een soa check-up. Integendeel, het maakt je mond kwetsbaarder omdat tandpasta en mondwater de natuurlijke flora in de mond tijdelijk verstoort en door het tandenpoetsen of flossen bloedingen kunnen ontstaan.

Meer info: Sensoa vzw www. Delen Whatsapp Tweet Mail. Meest gelezen. Osteoporose: oorzaken en behandeling. Welke voorzorgsmaatregelen moeten we nemen nu de quarantaine wat versoepeld wordt? Een tekort aan vitamine D is nefast voor de spieren. Waarom kurkuma met zwarte peper?

Deze 6 tips pakken het vandaag nog aan! Het coronavirus: hoe leg je dat uit aan kinderen? Kriekensap werkt beter dan bietensap om je uithouding te verbeteren. Virale foto maakt pijnlijk duidelijk waarom je moet letten op wat je kleine kinderen te eten geeft. Beperkt aantal levensmiddelen in België bevat te veel minerale olie. Experts waarschuwen voor plastic lepels, gardes en spatels tijdens het koken.

Red de omelet. Voldoende melk, elke dag noten en elke week peulvruchten. Witloofsalade met ananas, mandarijn, appel en paprika.

Meisjes op skype dragon moonx

Van
Jesper_Milling

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl