Hoeren

Boer zoekt vrouw martijn sex verhalen voor vrouwen

Zaterdag 6st, Februari 2018 7:8:1 Pm
[BANCHOR] nud man
Stuur een gratis bericht
naar alajangi
Offline
alajangi
  • 29 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Anderen, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Turks(Gemiddeld), Telugu(Mooi zo)
  • Neonatoloog, Agronoom
  • ID: 8956575726
  • Vrienden: tilo_senn
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 159 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Pamela
Profiel bekijken: / 9259
Telefoonnummer: / +312885-161-82

Beschrijving:

Hebben de trefwoorden melk , boer-zoekt-vrouw , antibiotica en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m. Maak ook een gratis account aan!

Dan staat er dat hij zegt dat hij 2 jaar geen eerst klas melk uitbetaald krijgt. Of hij heeft al eerder hele grote problemen gehad of het is weer helemaal verkeerd opgeschreven. Wie weet er iets meer van?

Deel dit topic. Onbekend 13jr geleden. Als je bv 20jaar eerste klas melk hebt geleverd een feestdag met mede jubilarissen. Als je bv 7jaar eerste klas melk hebt geleverd en je gaat in de fout, dan zak je terug naar 5jaar en moet je weer 5 jaar foutloos blijven voordat je aan de 10 jaar zit.

Ja dekorting is eenmalig Maar je eer is voor twee jaar terug gezet. Ik vind die uitreikingen op die vergaderingen altijd zeer storend en zonde van de vergadertijd. Ik heb de RFF 2 jaar geleden gemeld, breng het maar bij mij thuis, kunnen we direct even bijpraten, want anders zie je de buitendienstmedewerker ook niet.

Volgens mij heeft M gelijk, wat RFF betreft. Martijn is gewoon een handige ondernemer, zegt dat ie 2 jaar korting krijgt wat betaald wordt door de programmamakers. Martijn krijgt geen twee jaar korting. Hij krijgt gewoon de korting die er is voor een tank met groeiremmende stoffen. Maar hij word gewoon 2 jaar teruggezet in zijn jaren eersteklas melk.

Bij Campina was het eerst ook zo dat je meteen weer bij nul moest beginnen. Maar toen mocht je 1 keer een strafpunt hebben zonder je jaarlijkse cert te verliezen. Volgens mij is bij RFF gewoon een korting van toepassing als je melk met bacteriegroei remmende stoffen hebt, maar geen kwaliteits strafpunten maluspunten , dus bij RFF geen gevolgen voor aantal jaren 1e klas melk volgens mij. In iedere geval niet langer dan 5 jaar 1e kwaliteit gehad en daarna een mislevering.

Vanmorgen een intervieuw gehoord op de radio met Martijn. Hij heeft inderdaad een droge koe meegemolken en een boete gekregen,maar de rest van het verhaal is niet waar over de verdere maatregelen. De produktie maatschappij van boer zoekt vrouw heeft de helft van de boete betaald. Martijn zei op de vraag of hij het er mee eens is ik heb geen keus het is zo. Ik vind het een beetje sneu van hem, als je weet dat zo'n koe er tussen loopt moet je opletten en niet zeuren.

Als er een leuke vrouw blijft hangen door dit programma dan zal hij die boete snel vergeten. Uit het praktijkreglement staat gewoon op de site van RFF : Kwaliteitsmelkers Voor een attentie als kwaliteitsmelker komt de veehouder in aanmerking voor elke vijf opeenvolgende kalenderjaren dat aan de volgende drie voorwaarden is voldaan: minimaal 3 aaneengesloten maanden per jaar melk geleverd; geen maluspunten toegekend; geen korting voor bacteriegroeiremmende stoffen gehad; voldoen aan het Qarant kwaliteitssysteem.

Deze site mist jouw kennis en inzicht Hebben de trefwoorden melk , boer-zoekt-vrouw , antibiotica en boer geen geheimen voor jou? Co Scholten nieuwsgrazer.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl