Hoeren

Klaarkomen met een vibrator bobbi eden sekstape

Maandag 22st, April 2018 11:29:13 Am
[BANCHOR] castratie cartoons
Stuur een gratis bericht
naar 01mcg
Offline
01mcg
  • 22 jaar Vrouw, Centaur
  • Delfstrahausen, Netherlands
  • Vietnamees(Beginner), Javaans(Elementair), Arab(Gemiddeld)
  • Econoom, Componist
  • ID: 8633958672
  • Vrienden: rmiller56, mediationplus
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 157 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Rebecca
Profiel bekijken: / 2945
Telefoonnummer: / +312367-774-58

Beschrijving:

Ik kan alleen maar klaarkomen met vibrator. Is dat normaal? Deze vraag krijgt Ladytoys wel vaker tijdens de Kamasutrabeurs en wij vermoeden dat veel meer vrouwen dit willen vragen, maar helaas voor sommigen is het gewoon te moeilijk om over vibrators of over klaarkomen met vibrator te praten.

Allereerst is het verkrijgen van een orgasme met een vibrator normaal. Wat is dan de meest betrouwbare manier zou je je afvragen? Een vibrator is gewoon een verlengstuk van manuele stimulatie. Vibrators zijn bijzonder effectief, dit omdat ze een constante stimulatie produceren, en voor veel vrouwen niet variëren van de stimulatie als je eenmaal ter plaatse bent. Ook worden vibrators niet moe. Klaarkomen met vibrator gaat bijzonder eenvoudig. Momenteel is de meest gebruikte vibrator de Womanizer pro, met deze clitoris stimulator kan je gegarandeerd een orgasme bereiken, sterker nog je kunt meerdere orgasmes achter elkaar krijgen.

Op onze product pagina van Womanizer vind je ons filmpje met de uitleg hoe je de Womanizer kunt gebruiken. Veel vrouwen vinden het krijgen van een orgasme meer uitdagend als er een vibrator aan te pas komt. Ongeacht de leeftijd gebruiken veel vrouwen wel eens een vibrator.

Klaarkomen met vibrator is geen doel op zich, een vibrator kan juist jouw of jullie sexleven verrijken, het is leuk de vibrator erbij te gebruiken of om spanning samen op te bouwen maar indien je er niet mee wilt klaarkomen maak je het samen op jullie eigen manier af. Sommige mannen vinden het een beetje lastig als vrouwen er een vibrator bij willen gebruiken. Ladytoys adviseert juist voor koppels om een vibrator te gebruiken die je echt samen kunt gebruiken, wat te denken van de We Vibe 4 plus of de Dorr duo egg.

Stuk voor stuk vibrators die je seksleven een boost geven. Nieuwsbrief Afrekenen Account Inloggen. Share This. Retourneren Contactgegevens. Algemene voorwaarden Privacy Policy Links Sitemap.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl