Hoeren

Na zwangerschap geen zin meer in seks dikke behaarde kut

Zondag 16st, Februari 2018 10:54:19 Am
[BANCHOR] aleks naakt
Stuur een gratis bericht
naar Enchained
Online
Enchained
  • 33 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Artswood, Netherlands
  • Urdu(Beginner), Spaans(Basic), Frans(Mooi zo)
  • Sommelier, Banketbakker, Tuinarchitect
  • ID: 3582857692
  • Vrienden: Jro68, pseudox
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 161 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 6995
Telefoonnummer: / +312742-286-32

Beschrijving:

Tijdens je zwangerschap verandert niet alleen je lichaam, maar ook hoe je je voelt. Dat is logisch, want de hormonen gieren door je lijf. Voor je partner is dit natuurlijk ook even wennen. De ene vrouw heeft tijdens haar zwangerschap minder zin in seks dan daarvoor, de andere juist meer. Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Het is namelijk heel normaal dat de zin in seks verandert, zowel bij jou als bij je partner. De eerste weken hebben de meeste vrouwen minder zin in seks omdat ze misselijk of moe zijn.

Dit is volkomen begrijpelijk. Als je partner hiernaar vraagt, is het belangrijk dat je dit uitlegt. Wanneer de misselijkheid over is en je minder moe bent, krijg je vaak weer meer zin in seks. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je partner minder zin heeft in seks. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Jij verandert lichamelijk.

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat je zwanger bent. Het kan zijn dat je partner daar zo van onder de indruk is, dat hij het minder fijn vindt om te vrijen.

Misschien is hij ook bang om de baby pijn te doen tijdens het vrijen. De manier waarop jullie omgaan met deze veranderende behoefte aan seks, is belangrijk voor jullie relatie.

Probeer geduld te hebben met elkaar. Praat er eventueel over en gun elkaar de tijd om aan de nieuwe situatie te wennen. Opvoedinformatie bekijken. Geen zin in seks. Lees voor. Geen zin in seks Tijdens je zwangerschap verandert niet alleen je lichaam, maar ook hoe je je voelt. De zin in seks verandert De ene vrouw heeft tijdens haar zwangerschap minder zin in seks dan daarvoor, de andere juist meer. Misschien heb je minder zin De eerste weken hebben de meeste vrouwen minder zin in seks omdat ze misselijk of moe zijn.

Misschien heeft je partner minder zin Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je partner minder zin heeft in seks. Toon begrip De manier waarop jullie omgaan met deze veranderende behoefte aan seks, is belangrijk voor jullie relatie. Zwanger Ben ik zwanger? Gezondheid en voeding Tijdens de zwangerschap Lichamelijke veranderingen en klachten Veranderingen in je gezin Vader worden Moeder worden Een broertje of zusje Partner betrekken Seks tijdens zwangerschap Geen zin in seks Ontwikkeling van de baby Meerlingzwangerschap Voorbereiding geboorte Na de bevalling Ongewenst zwanger De baby overlijdt.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl