Hoeren

Onveilige seks voor menstruatie loretta schrijver naakt

Maandag 16st, Januari 2017 6:46:29 Pm
[BANCHOR] cuckhold chat
Stuur een gratis bericht
naar talb11
Offline
talb11
  • 36 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Almen, Netherlands
  • Perzisch(Beginner), Spaans(Geavanceerd)
  • Bookmaker, koken
  • ID: 3588185184
  • Vrienden: eve_k, peaw, Bazookaman
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 177 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Shannon
Profiel bekijken: / 4918
Telefoonnummer: / +312169-372-74

Beschrijving:

Kun je seks hebben als je ongesteld bent? Ja hoor, dat kan! Maar het hoeft niet. Ga op je gevoel af. Doe het veilig, want je kunt nog steeds zwanger worden of een soa oplopen. De een moet er niet aan denken, de ander vindt het juist hartstikke fijn. Wat vind jij? Tip: denk eens aan andere manieren van vrijen. Misschien heb je geen zin in geslachtsgemeenschap neuken , maar wel in vingeren of aftrekken. Of wil je wel met jezelf vrijen maar niet met je vriend in. Zelfs als je ongesteld bent, kun je zwanger worden als je onveilig vrijt.

Ook kun je een soa oplopen. Vrij dus altijd veilig. Als je de pil gebruikt of andere hormonale anticonceptie, heb je meestal een stopweek tijdens je menstruatie. Je gebruikt dan een paar dagen geen pil, maar bent nog steeds beschermd tegen ongewenste zwangerschap.

Sense gebruikt functionele cookies en cookies om het websitebezoek anoniem te analyseren om de site te verbeteren. Meer informatie. Lees voor. Print Deel Facebook Twitter.

Ongesteld zijn en seks. Snel naar Wel of niet fijn? Veilig vrijen Stopweek. Wel of niet fijn? Veilig vrijen Zelfs als je ongesteld bent, kun je zwanger worden als je onveilig vrijt.

Vrij je met een jongen? Gebruik dan een condoom en daarnaast de pil of een ander voorbehoedmiddel. Vrij je met een meisje? Gebruik dan een beflapje. Stopweek Als je de pil gebruikt of andere hormonale anticonceptie, heb je meestal een stopweek tijdens je menstruatie.

Meer over Menstruatie? Ongesteld zijn Baarmoeder Eierstokken, eileiders en eicellen Vruchtbaarheids-cyclus Maandverband, tampons en menstruatiecups.

Ongesteld zijn Zit je in de puberteit, dan word je op een dag voor het eerst ongesteld. Er komt Baarmoeder De baarmoeder is een klein orgaan in je buikholte. De baarmoeder is zo groot als Eierstokken, eileiders en eicellen Een meisje heeft rondom haar baarmoeder eierstokken en eileiders.

In de eierstokken Vruchtbaarheids-cyclus Elke maand bereidt je lichaam zich voor om zwanger te worden. Word je niet zwanger Maandverband, tampons en menstruatiecups De een vindt maandverband het handigste, de ander draagt liever een tampon als ze Meer informatie X.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl