Hoeren

Schimmelinfectie na seks nederlandse incest porno

Maandag 11st, September 2017 11:23:50 Pm
[BANCHOR] deshi model
Stuur een gratis bericht
naar roverforme
Online
roverforme
  • 49 jaar Vrouw, Meisje
  • Auderkerk aan de Amstel, Netherlands
  • Japans(Bekwaamheid), Tamil(Gemiddeld), Russisch(Bekwaamheid)
  • Hoofd, Fotograaf
  • ID: 6521843849
  • Vrienden: Angiebabes4, courtneytabor2
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 158 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sally
Profiel bekijken: / 3382
Telefoonnummer: / +312427-199-89

Beschrijving:

Is vrijen een oorzaak van vaginale schimmelinfecties? Is vaginale schimmel besmettelijk? En mag ik vrijen met een vaginale schimmelinfectie? U leest het in dit artikel. Een vaginale schimmelinfectie is geen soa. Wel is het zo dat als u niet vochtig genoeg bent bij het vrijen, de vaginawand beschadigd kan raken.

Ook kunnen er tijdens seks bacteriën in de vagina terechtkomen. De vaginale flora raakt hierdoor uit evenwicht, met mogelijk een vaginale schimmelinfectie als gevolg. Een vaginale schimmelinfectie is geen soa en is in principe niet besmettelijk.

Candida leeft bij bijna iedereen op het lichaam. Pas wanneer er een teveel ontstaat, veroorzaakt candida klachten. Wanneer mannen  seks hebben met een vrouw met een vaginale schimmelinfectie, krijgen zij veel meer candida op hun penis. Het hangt af van de omstandigheden of de schimmel de kans krijgt een infectie te veroorzaken. Wanneer bijvoorbeeld de slijmvliezen geïrriteerd of geschaafd zijn, kan de schimmelinfectie dus toch worden overgedragen op de partner.

Wanneer uw partner last krijgt van jeuk of uitslag aan de penis kan hij dezelfde uitwendige crème gebruiken die u gebruikt. U mag gewoon vrijen met een vaginale schimmelinfectie.

Dit kan echter wel pijnlijk zijn, wat natuurlijk niet bevorderlijk is voor de seks. Bovendien kan vrijen terwijl de vagina nog droog is, het slijmvlies irriteren. De volgende tips kunnen helpen: Neem de tijd om opgewonden te raken voor de seks. Gebruik zo nodig een neutraal glijmiddel. Wanneer het natuurlijke evenwicht tussen de aanwezige schimmels en bacteriën in de vagina verstoord raakt, kunnen sommige schimmels gaan overheersen. Meestal is het de schimmel candida albicans die de vaginale schimmelinfectie veroorzaakt.

Een vaginale schimmelinfectie is dan ook geen soa. Ook iemand die nog niet seksueel actief is, kan een vaginale schimmelinfectie krijgen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring. Medicijninformatie Recept herhalen.

Menu Service Apotheek. Magazine Service Apotheek-app Contact. Vrijen en een vaginale schimmelinfectie Is vrijen een oorzaak van vaginale schimmelinfecties? Veroorzaakt seks vaginale schimmelinfecties? Is een vaginale schimmelinfectie besmettelijk? Kan ik vrijen met een vaginale schimmelinfectie? Uit evenwicht Wanneer het natuurlijke evenwicht tussen de aanwezige schimmels en bacteriën in de vagina verstoord raakt, kunnen sommige schimmels gaan overheersen. Een condoom is daarom vanaf het eerste gebruik hiervan tot twee dagen na het laatste gebruik minder betrouwbaar.

Kies uw apotheek ×. Ja, ik ga akkoord.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl