Porno

Niet klaarkomen tijdens seks geile reife schlampen

Zaterdag 20st, Februari 2017 7:16:51 Am
[BANCHOR] boston bbw
Stuur een gratis bericht
naar Bob_Gr
Offline
Bob_Gr
  • 27 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Andake, Netherlands
  • Turks(Mooi zo), Deutsch(Gemiddeld), Koreaans(Beginner)
  • Anesthesist, Orthodontist, Taxateur
  • ID: 5375796913
  • Vrienden: blakewind, shyboogi3
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 167 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Jennifer
Profiel bekijken: / 6119
Telefoonnummer: / +312512-579-82

Beschrijving:

Vertraging op bezorgen van bestellingen. Lees meer. Een orgasme is vaak een overweldigend gevoel van ontlading. Juist vrouwen kunnen erg intense orgasmes beleven.

Hoe werkt een orgasme in je hersenen? Bestaat er een vaginaal orgasme? En wat als je moeilijk klaarkomt? Wij geven antwoord op je vragen. Een orgasme, climax of klaarkomen is een hoogtepunt en gevoel van ontlading dat je ervaart als je seksueel gestimuleerd wordt. Je kunt dan even helemaal van de wereld zijn door het heerlijke gevoel.

Vrouwen komen vooral klaar door stimulatie van de clitoris; slechts een minderheid van de vrouwen kan klaarkomen door penetratie van de penis in de vagina.

Alle remmen lijken los te gaan als je een orgasme beleeft. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de bloedtoevoer van de prefrontale hersenkwab afneemt tijdens het vrouwelijk orgasme. Dit hersengebied ontvangt informatie uit alle andere delen van het brein en is verantwoordelijk voor plannen, sociaal gedrag en beheersing. Dit verklaart het loslaten van alle remmingen. Bij de kleine hersenen neemt de bloedtoevoer juist toe. Zij spelen een rol bij de coördinatie en controle van bewegingen.

Hun vergrote doorbloeding kan de spiersamentrekkingen, die typerend zijn voor het orgasme, verklaren. Het is al langer bekend dat stimulatie van de clitoris bij veel vrouwen essentieel is voor het bereiken van een orgasme.

De clitoris is te vinden in de bovenste hoek van de vagina, waar de binnenste schaamlippen samenkomen. Hij wordt deels bedekt door een kleine huidplooi, maar hij wordt zichtbaarder na stimulering.

Dan zwelt hij ook op. Maar wist je dat de clitoris een veel groter orgaan is dan wat je aan de buitenkant kunt zien? Het is een zwellichaam, net als de penis, dat inwendig diep doorloopt in een vorkachtige vertakking die de vagina aan twee kanten omsluit.

Door het stimuleren van de clitoris wordt de vagina meer doorbloed en vochtiger. Ook wordt hij steeds gevoeliger. Bij een clitoraal orgasme kun je ook samentrekkingen in de vaginawand ervaren. De zenuwuiteinden in de vaginawand zelf en de uitlopers van de clitoris zorgen ervoor dat je kunt klaarkomen door vaginale bevrediging, zoals met een penis, dildo of met vingers.

Vaginale bevrediging helpt daardoor ook om klaar te komen als je bijvoorbeeld gebeft of gevingerd wordt. Een klein percentage vrouwen kan een orgasme krijgen via stimulering van de gevoelige G-spot. Omdat de G-spot de achterkant van de clitoris lijkt te zijn, ervaar je in feite ook een clitoraal orgasme. Lees daar meer over in ons artikel over de G-spot! Ook vrouwen kunnen ejaculeren.

Dat wordt ook wel squirten genoemd. De ejaculatie wordt bereikt door stimulatie van de G-spot. Het vocht dat naar buiten spuit is helder, kleurloos en geurloos. Als er een forse hoeveelheid gesquirt wordt, is de kans groot dat het merendeels urine is. Een orgasme herken je door een duidelijke climax, met daarna een weldadig ontspannen gevoel. Er zijn ook vrouwen die een reeks van orgasmes voelen. Dit gevoel kun je stimuleren door je PC-spier in het kleine bekken te trainen.

Deze vaginale spier loopt vanaf de anus, onder het bekken door, tot aan de clitoris. Gewoonlijk gebruik je deze spier bij het ophouden van urine en ontlasting. Door het oefenen met je bekkenbodemspieren kun je orgasmes leren te controleren en de gevoeligheid voor G-spot stimulering vergroten. Span de spieren aan terwijl je inademt, houd ze een seconde vast en ontspan ze weer wanneer je uitademt.

Je kan maar een maximum aantal van 78 bestellen van dit type product. Je kan maar een maximum aantal van 4 bestellen van dit type product. Je kan maar een maximum aantal van 2 bestellen van dit type product. Je kan maar een maximum aantal van 7 bestellen van dit type product. Promotie: Promotie voorwaarden: Durex alle varianten, combineren mogelijk. Je kan maar een maximum aantal van 45 bestellen van dit type product.

Je kan maar een maximum aantal van 14 bestellen van dit type product. Het kan zijn dat je moeite hebt met klaarkomen. Dat is natuurlijk jammer, want jij verdient ook gewoon seksueel genot! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je moeilijk of niet kunt klaarkomen. Vaak is het niet een kwestie van onwil, maar eerder van onwetendheid.

Misschien ken jij je eigen lichaam helemaal niet zo goed. Meisjes leren hun geslachtsdeel als kind namelijk veel minder goed kennen dan jongens: de vagina is veel moeilijker zichtbaar en je bent er niet mee bezig als je moet plassen. Daardoor raken meisjes vaak pas vertrouwd met hun vagina als ze seksueel gaan experimenteren.

Ook seksuele voorlichting is vaak gebrekkig. Dat gaat vaak alleen over de ontwikkeling van geslachtsdelen in de puberteit, penetratieve seks en het voorkomen van zwangerschap. Zo leren meisjes en jongens allebei niets over hoe vrouwen kunnen klaarkomen. Als dit het probleem lijkt te zijn, is het belangrijk om jezelf te leren kennen en te experimenteren. Masturbatie staat hier centraal. Als je niet weet hoe je eigen lichaam werkt, kun je ook niet van je partner verwachten dat hij het weet.

De volgende stap is dan ook dat je jouw seksuele voorkeuren met je partner deelt. Misschien voel je je gespannen tijdens de seks. Heb je erg hoge verwachtingen van jezelf en orgasmes? Dat kan je juist belemmeren. Je komt niet altijd schreeuwend en duizelig van opwinding klaar. Het gevoelsniveau van een orgasme bij een vrouw kan enorm verschillen.

Dit varieert van klein plezierig bubbelniveau tot een heftig orgasme waarbij je baarmoederwand samentrekt. Soms is een orgasme niet eens prettig als de stimulatie van de clitoris te direct is. Het kan zelfs dat een vrouw te opgewonden is, waardoor het niet lukt om klaar te komen.

Ben je bang dat je opeens gaat plassen als je klaarkomt? Door dit soort zorgen kun je jezelf niet totaal overgeven aan het seksuele plezier. Deze plaszorg kun je oplossen door je bewust te worden van de controle die je hebt over de verschillende spieren rondom de vulva. Span onafhankelijk van elkaar je clitoris, plasgaatje, vagina en anus aan.

Door dit regelmatig te doen, raak je zekerder van de controle die je hebt over deze spieren. Maak je je tijdens de seks meer zorgen over hoe je eruit ziet, of je het wel goed gaat doen, of zelfs over je werk of de boodschappen?

Piekeren is een echte libidokiller. Zodra je gaat denken, zul je niet veel meer voelen. Een orgasme is een gevoel van loslaten en bevrijding. Dit is het tegenovergestelde van nadenken. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. Soms geen zin hebben in seks is heel normaal.

Maar wanneer spreek je van een laag libido? En wat kun je ertegen doen? Lees verder! Altijd al willen weten wat de G-spot is, hoe je dit plekje vindt en hoe je het stimuleert?

Etos vertelt je er alles over. Bij sommige vrouwen zijn de binnenste schaamlippen te groot. Dit kan mentale en fysieke klachten veroorzaken. Wij vertellen je er alles over! Heb je de laatste tijd minder zin in seks? Probeer dan eens op je voeding te letten. Weten welke voeding kan helpen je libido te verhogen? Lees dan verder!

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl