Porno

Patricia paay naakt video vrouw vrouw massage

Vrijdag 9st, Maart 2017 2:21:35 Pm
[BANCHOR] bosomy vrouwen
Stuur een gratis bericht
naar SafetyBasement
Offline
SafetyBasement
  • 43 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Bannik, Netherlands
  • Maleis(Elementair), Bengalen(Mooi zo)
  • Cosmetica, Makelaar
  • ID: 3629688127
  • Vrienden: mudhetzel, fatrik95, k40p, RayKinStL
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Pamela
Profiel bekijken: / 1151
Telefoonnummer: / +312418-656-82

Beschrijving:

Wie wil de Hollandse verwennen? Eén ding staat vast: de voormalige Playmate mag dan wel intussen al een meisje van 66 lentes zijn, haar schuur staat nog geregeld in lichterlaaie. Op haar zestigste poseerde ze nog eens voor Playboy en daarmee was Patricia Paay de oudste deerne die ooit niet ondergestopt in het blad stond. Zaterdag wordt een biografie van Patricia Paay gelanceerd, een boek waarin in feite niks onbesproken blijft. Auteur Bert van der Veer lichtte alvast een pittig tipje van de sluier op.

Op haar 39ste trouwde Patricia voor de derde keer, met de toen jarige Adam Curry. Van dat huwelijk kwam een niet misse dochter, maar na 21 […]. De dochter van het oudste Playboy-model ooit Patricia Paay maakte onlangs officieel bekend dat ze niet alleen op mannen jaagt, maar vrouwen minstens even opwindend vindt.

Eerste slachtoffer van dienst? De vrouw van voetballer Wesley Sneijder… Weet u nog toen ene jarige Patricia Paay haar fossielenlichaam etaleerde voor de hele wereld? Meest genoteerde reactie scheen […]. Onze Nederlandse vrienden hebben het ultieme format gevonden: gedaan met expeditie Robinson en dergelijke, zij sturen gewoon zes bekende Nederlanders naar de maan. De kijkers beslissen wie het felbegeerde ticket terug naar de aarde wint.

Het gaat uiteraard niet om een echt programma, maar om een parodie. BlendTV maakte de clip waarin onder andere Gordon, Patty […]. Wij dachten dat er gigantisch veel overredingskracht nodig was om een ster in haar blootje te krijgen in Playboy, maar blijkbaar is veel makkelijker: Christina Curry doet er alles voor om er in te komen, maar nu zegt Playboy zelf nee. Dat het crisis is in de uitgeverswereld, hoeven we je niet meer te vertellen.

Voor alle duidelijkheid: niet ons idee. En dus enkel bedoeld voor liefhebbers van jarige verwelkte planten met opgepompte borsten. En toen kon het bejaardenvermaak […]. Christina Curry, de jonge dochter van Playboymodel Patricia Paay, is vastberaden haar mama achterna te gaan. En dan moet je jezelf helemaal geven, blootgeven weliswaar… Christina Curry doet echt alles om naakt te te poseren in het blad Playboy. Haar droom is nochtans niet ver te zoeken, want haar appels vallen niet ver van de […].

Christina Curry, dochter van Adam Curry en Patricia Paay, is goed op weg om minstens even bekend te worden als haar ouders. Dat ze daar af en toe wat bloot voor moet laten zien, lijkt de bevallige deerne niet te deren.

Christina weet hoe ze haar fans tevreden moet houden: deze keer postte ze een […]. De Nederlandse schlagerzangers kozen namelijk voor K3. U raadt het al, Paay werd uiteraard zelf even […]. Christina Curry, een mooie meid die het tegenwoordig als model doet, kent u misschien beter vanwege haar beroemde ouders: haar vader is Adam Curry, haar moeder Patricia Paay, de dame die de derde leeftijd introduceerde in Playboy.

Wel, die Christina Curry heeft net een nieuwe tatoe laten zetten en fier als ze is, heeft ze […]. De eerlijke vinders van het vermiste diertje kregen van de diva naar verluidt een behoorlijke beloning. Paay zat in zak en as toen haar hondje […]. Search Zoek voor:. Patricia Paay. Load More. Cookies Clint. Dat houdt in dat Clint. Cookies van Improve Digital, AppNexus kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en gedrag gegevens te delen op Clint.

Meer informatie. Ik ga akkoord.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl