Porno

Vrouw anaal bevredigen braziliaanse vrouwen naakt

Woensdag 16st, November 2017 2:51:34 Am
[BANCHOR] shemail lijst
Stuur een gratis bericht
naar techytek
Offline
techytek
  • 25 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Harlemmerlide, Netherlands
  • Russisch(Beginner), Portugees(Vloeiend)
  • Criticus, Kinderarts, Beheerder
  • ID: 5381254749
  • Vrienden: light_inf, ihateyou, kacibel
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Kelly
Profiel bekijken: / 6218
Telefoonnummer: / +312817-125-24

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Laten we maar niet om de hete brij heen draaien: de anus is niet bedoeld voor sex. De clitoris en de vagina, dat zijn de sexorganen.

Toch bereik je ook een intens orgasme door anale sex! Als je opgewonden bent, word je nat en gaat het vanzelf. Maar de anus maakt geen lubricatie aan, ook al ben je nog zo geil. Toch is Marijke liefhebber van anale sex. We combineren het met andere zaken, zoals een dildo of vingeren en het strelen van mijn clitoris.

Ik kom ongelooflijk heftig klaar en blijf maar komen. Veel intenser dan wanneer mijn achterste er niet bij betrokken wordt. Ja, je leest het goed. Dat is bijna een orgasme-garantie! Het ligt echter genuanceerder: uit hetzelfde onderzoek bleek dat anale sex vrijwel altijd wordt gecombineerd met andere prikkelende handelingen, zoals vaginale penetratie, orale sex en handmatig stimuleren van de clitoris.

En hoe meer sexuele verrichtingen, des te groter de kans op een climax. Klaarkomen door uitsluitend anale sex kan niet, zegt Leusink. Vrouwen komen klaar door stimulatie van de clitoris, en de zenuwen van de anus zijn niet gekoppeld aan die van de clitoris. Vaak wordt anale sex gecombineerd met clitorale stimulatie, waardoor je het kunt koppelen aan een lekker gevoel en een orgasme door anale sex kunt bereiken.

Lees meer over dit onderwerp hier. Welk ondergoed past bij jou? Zwangerschap-checklist: als je deze afvinkt zit je goed. Kom je inmiddels om in de me-time? Doe iets liefs voor een ander. Dit is pas echt een nuttige besteding van je extra tijd nu. Zes redenen om te investeren in lichtgewicht ondergoed. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl