Sex

Anale sex vrouw sex op de boederij

Maandag 20st, Februari 2017 11:47:18 Pm
[BANCHOR] peddelde billen
Stuur een gratis bericht
naar mutzila
Online
mutzila
  • 21 jaar Vrouw, Stier
  • Purmerend, Netherlands
  • Vietnamees(Elementair), Hindi(Elementair)
  • Allergist, Kweker, Schilder
  • ID: 6774485156
  • Vrienden: amenhotepnow
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 152 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sara
Profiel bekijken: / 8394
Telefoonnummer: / +312393-777-96

Beschrijving:

Sommige vinden het bijzonder opwindend, anderen vinden het maar niks. Hieronder geven je enkele belangrijke tips en bemerkingen voor veilige en hygiënische anale seks.

De reden is simpelweg dat anale seks iets is waar vele mensen toch nieuwsgierig naar zijn. Dat anale seks opwindend kan zijn heeft niks te maken met seksuele geaardheid, maar gewoon met het feit dat de anus een erogene zone is. De anus telt veel zenuwuiteinden die genot verschaffen. Anale seks kan dus lekker zijn als je het op de juiste wijze doet.

Bij mannen komt er nog bovenop dat ze de met de juiste anaal vibrator de prostaat kunnen stimuleren. Dus twee keer plezier. Bijna de helft van alle koppels integreert anale stimulatie op één of andere manier in hun seksuele spel. Het is een ervaring die je samen kan delen.

Bij koppels die anale seks lekker vinden voegt het opwinding en intimiteit aan hun relatie toe. Sommigen hebben extra stimulatie nodig om te kunnen klaarkomen. Anale stimulatie kan net dat laatste zetje zijn wat je nodig hebt voor dat intens orgasme.

Tip: trek net vlak voor je het hoogtepunt bereikt de anaal stimulator langzaam uit de anus. Extra opwinding verzekerd! Het is belangrijk dat je ontspannen bent en je prettig voelt, zowel geestelijk als lichamelijk. Soms is een paar keer diep ademhalen al voldoende of misschien neem je liever eerst een warm bad.

Een glaasje wijn en veel anaal glijmiddel kunnen ook wonderen verrichten. Neem je tijd en wees geduldig. In het begin kan het misschien wat moeilijk gaan, maar eens je een kleine plug of een vinger in de anus hebt gekregen win je aan zelfvertrouwen om een stap verder groter te gaan.

Stimuleer de anale kringspier alvorens je begint aan penetratie door zijn of haar of kontgaatje te strelen. Daarna kan je als plagend een klein beetje, zachtjes met je vingertopje naar binnen gaan. Langzaam opbouwen en vertrouwd raken met anale stimulatie is het geheim voor pijnloze en leuke anale seks.

De anus produceert geen vocht zoals de vagina, zodoende moet je bij het kontneuken, of met een mooier woord gezegd, anale penetratie, het glijmiddel rijkelijk aanbrengen. Op je kontspeeltje, op de penis, op de anus en als het kan ook wat in de anus. Een glijmiddel op basis van siliconen heeft meer glij-vermogen en droogt niet uit.

Bij het gebruik van seksspeeltjes zoals een anale plug gebruik je toch beter glijmiddel op waterbasis. Omdat glijmiddel op basis van siliconen het materiaal kan aantasten. Oplossing, een glijmiddel op waterbasis , speciaal voor anale penetratie. Wil je graag vooraf eerst je anus proper maken, doe dit dan onder de douche.

Ga met je vinger in je anus en spoel je daarna af. Doe dit alle dagen, zo blijft je kont gezond. Voor een diepere reiniging gebruik je best een anaal douche. Dit is een rubberen peer die je kan vullen met een vloeistof en achteraf leegspuiten in je anus om zo alles lekker proper te maken. Meer info hierover: anaal douche.

Tips voor eerste keer anale seks. Je eerste keer anale seks. Waarschijnlijk heb je het er met je partner al over gehad.

Waarom anale seks De reden is simpelweg dat anale seks iets is waar vele mensen toch nieuwsgierig naar zijn. Opwindend voor vrouwen en mannen De anus telt veel zenuwuiteinden die genot verschaffen.

Een ervaring die meer intimiteit brengt  Bijna de helft van alle koppels integreert anale stimulatie op één of andere manier in hun seksuele spel. Bij koppels die anale seks lekker vinden voegt het opwinding en intimiteit aan hun relatie toe Het kan je een intens orgasme bezorgen Sommigen hebben extra stimulatie nodig om te kunnen klaarkomen. Enkele tips voor leuke eerste keer anale seks Tip 1 : Win aan zelfvertrouwen Het is belangrijk dat je ontspannen bent en je prettig voelt, zowel geestelijk als lichamelijk.

Tip 2 : bereid de anus voor door zachte stimulatie Stimuleer de anale kringspier alvorens je begint aan penetratie door zijn of haar of kontgaatje te strelen. Tip 3: Gebruik heel veel glijmiddel Glijmiddel op basis van Siliconen De anus produceert geen vocht zoals de vagina, zodoende moet je bij het kontneuken, of met een mooier woord gezegd, anale penetratie, het glijmiddel rijkelijk aanbrengen.

Glijmiddel op basis van water Bij het gebruik van seksspeeltjes zoals een anale plug gebruik je toch beter glijmiddel op waterbasis. Tip 4 : Wees gezond was je kont Wil je graag vooraf eerst je anus proper maken, doe dit dan onder de douche. Tips en adviezen Waarom vaginale balletjes gebruiken en welke te kiezen De vrouwelijke fontein laten spuiten Welke vibrator kiezen - beginnersgids Prostaat stimulatie bij mannen Lak en Latex Lingerie Electro seks stimulatie Voorbind dildo oftewel strapon Peniskooien beginnersgids Anale sextoys beginnersgids Waarom glijmiddel gebruiken en welk te kiezen Waarom een vibrator gebruiken Sekstoys de materialen Rollenspel met je partner.

Anale sex vrouw opanvideo

Van
christophercash

Sex markt nl hot insnoering

Van
emileaboumrad

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl