Sex

Anna drijver sex ellen van rijn naakt

Woensdag 22st, Juli 2018 2:28:51 Pm
[BANCHOR] www kwentongmalilibog
Stuur een gratis bericht
naar andiekae
Offline
andiekae
  • 47 jaar Vrouw, Vissen
  • Terborg, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Vietnamees(Vloeiend)
  • Restaurateur, Methodist
  • ID: 5568294326
  • Vrienden: AccelCast, stepstar, cancercrab1
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 158 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lucy
Profiel bekijken: / 8996
Telefoonnummer: / +312722-836-48

Beschrijving:

Hoe slecht moet je zelf worden om een crimineel te pakken? Wat als je prooi je beste vriend wordt? En wat blijft er van jezelf over als je zolang met een masker rondloopt? Vanaf 24 februari pakt Eén tien zondagen lang uit met de langverwachte fictiereeks 'Undercover'. Ze doen zich voor als een koppel en nemen hun intrek in een caravan op de camping waar Ferry meestal verblijft. Oergezellig, maar ook levensgevaarlijk.

Hoe langer het duurt, hoe meer de zaak onder hun huid kruipt. Slagen ze erin om de leugens vol te houden zonder zichzelf te verliezen? Nog voor de release op Eén heeft 'Undercover' al een mooi internationaal festivalparcours achter de rug. Vorig jaar in april werd de reeks als enige Belgische genomineerd voor de competitie op het internationale festival Canneséries in Cannes.

Tijdens het Duitse Seriencamp Festival enkele maanden geleden heeft Undercover de Publieksprijs in de wacht gesleept. De opnames voor een tweede seizoen gaan in de lente van start. Undercover bij de meest gevaarlijke drugsbaron Bob Lemmens en Kim De Rooij, twee undercoveragenten, krijgen de opdracht om undercover te gaan in het xtc-netwerk van Nederlander Ferry Bouman. De Belgische Federale Politie kwam hem een tijd geleden op het spoor.

Hij is slim, aartsgevaarlijk en steenrijk. Al ziet hij eruit als een simpele Hollandse kamper. Ferry Bouman brengt, ondanks zijn fortuin, zijn tijd het liefst door in een eenvoudige chalet op de volkse camping naast zijn villa. Ferry is aalglad en lijkt ongrijpbaar, dus besluiten de Belgische en Nederlandse politiediensten de handen in elkaar te slaan. Bob en Kim merken snel dat dit niet zo eenvoudig is want Ferry is enorm achterdochtig. Ook de vertrouwelingen rond Ferry maken het hen erg moeilijk.

Kim speelt als volleerde manipulator op haar in en kan Bob zo binnenloodsen bij Ferry. En dan pas begint het zware werk: John, de rechterhand van Ferry, vertrouwt Bob voor geen haar, de vriendschap tussen Kim en Danielle wordt erg intens en Ferry heeft een mol bij de politie. Die mol komt steeds dichter bij de identiteit van de undercoveragenten… Bob en Kim spelen ondertussen een koppel en beleven in hun chalet alle conflicten en spanningen van een echt stel.

Want hoe langer de agenten in de onderwereld van Ferry vertoeven, hoe meer hun eigen normen en waarden beginnen te vervagen. De langste zaak uit hun carrière zal de twee agenten uiteindelijk dwingen om in de spiegel te kijken en zichzelf af te vragen: wie ben ik echt? Tom is een geweldige persoonlijkheid en ik wist van zijn vroegere werk dat er ook een talentvolle acteur in hem schuilging.

Samen met mijn vaste schrijfpartners Piet Matthys en Bart Uytdenhouwen ontwikkelden we het verhaal van 'Undercover'. Een topgangster op een camping, twee undercoveragenten die er een koppel moeten spelen en dit alles tegen de achtergrond van de Limburgse xtc-handel: spanning, relevantie, humor en zelfs een vleugje romantiek zaten van in het begin in het concept verankerd. Het resultaat is een kleurrijke, gelaagde en bovenal spannende reeks waar ik enorm trots op ben', vertelt Nico Moolenaar scenarist en showrunner.

De personages van Tom en mij zitten direct in de complexe en levensgevaarlijke zaak rond Ferry Bouman. Mijn personage Kim is zo gewend aan het undercoverleven dat ze niet eens meer weet hoe ze normaal contact moet leggen. Ze is zo gewend aan liegen om te overleven dat ze niet meer weet wie ze echt is. Ik vond het te gek om in deze wereld te duiken en met Tom undercover te gaan', Anna Drijver undercoveragente Kim De Rooij.

Toen Nico Moolenaar showrunner en scenarist mij de rol van Bob in 'Undercover' voorstelde, wist ik onmiddellijk dat ik in de huid van dit personage wilde kruipen. Ik was erbij toen de reeks in première ging tijdens Cannéseries en de publieksprijs won op Seriencamp en ik hoop dat het Belgische publiek even enthousiast zal reageren op Undercover als de mensen in Frankrijk en Duitsland', Tom Waes undercoveragent Bob Lemmens. Het eerste contact tussen de stugge Bob en de vlotte, Nederlandse Kim loopt niet van een leien dakje.

Kim slaagt er al snel in om contact te leggen met Danielle, de vrouw van Ferry. Maar Ferry wantrouwt de nieuwkomers, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Alle afleveringen blijven tot 30 dagen na de laatste aflevering beschikbaar, dus tot 28 mei. Gelijktijdig is de aflevering met open audiodescriptie, hoorbaar voor iedereen, te zien op het derde kanaal. Daarnaast zullen zij ook enkele leuke specials van 'Undercover' aanbieden die alleen bij Proximus te bekijken zijn.

Eén, De Mensen en Proximus hebben een online undercover game ontwikkeld www. Iedereen die deelnam aan het spel kon zijn of haar eigen kwaliteiten als undercoveragent testen en kans maken op een duoticket voor het top-secret undercover kick-off event op 16 februari. De vijftig winnaars krijgen er de kans om drie afleveringen in primeur te bekijken. Klik hier om je in te schrijven.

TV-Visie, méér tv Talpa Network reorganiseert als gevolg van coronacrisis. Tom Waes en Anna Drijver spelen undercoveragenten in nieuwe, spannende fictiereeks 'Undercover' maandag 11 februari Foto: Eén - © VRT Pessimisme kun je leren! Tom Waes en Anna Drijver spelen undercoveragenten in nieuwe, spannende fictiereeks 'Undercover' Hoe slecht moet je zelf worden om een crimineel te pakken?

Planten en plantenbakken. TVvisie Extra Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox. NL Najaar alle plannen, alle zenders! NL Bezuinigingen Publieke Omroep.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl