Sex

Heerlijke sex verhalen dikke vrouwen foto

Zaterdag 26st, Mei 2018 2:13:41 Am
[BANCHOR] hirls tieten
Stuur een gratis bericht
naar jesscroker1
Offline
jesscroker1
  • 47 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Grunekan, Netherlands
  • Tamil(Vloeiend), Deutsch(Bekwaamheid)
  • Dressoir, Correspondent, Barista
  • ID: 1557783422
  • Vrienden: davidlob5, joobjoob340
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Monica
Profiel bekijken: / 6211
Telefoonnummer: / +312459-421-77

Beschrijving:

Sanne komt zo meteen hierheen en dan gaan we een beetje televisie kijken. Vandaag was mijn 16e verjaardag, maar mijn ouders konden beide niet thuis zijn. Ze moesten weer eens naar het buitenland voor hun werk. Vroeger vond ik dat altijd verschrikkelijk maar nu wilde ik niets liever. Wanneer ze dan eindelijk weg waren had ik eindelijk mijn me-time. In het begin deed ik het stiekem onder de dekens, wanneer ik zeker wist dat iedereen sliep. Misschien wat het feit dat alles zo stiekem was nog wel het meest opwindend.

Ik probeerde mijn gekreun dan altijd een beetje tegen te houden, en te zorgen dat mijn deken niet te nat werd. Hoe ouder ik werd hoe makkelijker mijn ouders een week weg konden blijven om te werken. Wanneer ze weg waren kon ik me helemaal laten gaan. In het begin nog in bed, maar later ook op de dure leren bank van mijn ouders terwijl ik de geilste pornofilms keek. Ik kan best wel iets regelen met papa, dan neemt hij het even over van mij.

Sanne kan elk moment komen dus ik moet gaan. Doei, ik moet gaan. Veel plezier met Sanne!. Ik wierp een blik op de klok. Nog ruim 2 uur en dan komt Sanne pas, maar plezier zal ik zeker hebben! Hij had er niet normaal veel! Ik pakte een nieuwe en stopte hem in de DVD speler.

Gelukkig wist mijn vader niet dat ik wist waar zijn collectie lag. Volgens mij, wist mijn moeder niet eens dat hij dit had. Ik had de doos ooit een keertje per ongeluk gevonden toen ik op zoek was naar de afstandsbediening.

Gelukkig maar! Ik deed het gordijn dicht, zodat niemand kon meegenieten, al leek mij dit een best wel geil idee… De film begon en al snel kwam een blondine in beeld die heftig werd gebeft door een knap gespierde man. Ze had grote tieten en kreunde alsof haar leven ervan af hing. Van de eerste beelden werd ik al geil en ik voelde dat ik nat begon te worden.

Ik trok mijn hemdje en bh langzaam uit, waarna mijn B-cup borsten tevoorschijn kwamen. Ik kneedde ze voorzichtig terwijl ik genoot van de geluiden die de blondine produceerde. Langzaam begon ik mijn gulp open te maken, en deed ik voorzichtig mijn broek uit. Een striptease voor mezelf vond ik altijd wel spannend. Ik had alleen nog een zwarte string aan en ik voelde voorzichtig. Jezus, ik was al zo nat!

Vervolgens trok ik ook mijn string uit, en daar zat ik dan naakt op de leren bank van mijn ouders. Ik begon mijn borsten weer te masseren terwijl ik met mijn andere hand richting mijn klit bewoog. Alleen deze aanraken bezorgde mij al een trilling.

Langzaam begon ik mijn middelvinger over mijn klit te bewegen steeds iets sneller en dan weer iets trager. Precies zoals ik het lekkerst vind. De blondine werd nu heerlijk geneukt en ik begon te kreunen. Mijn linkerhand verzorgde mijn borsten goed terwijl mijn andere hand mijn klit heerlijk stimuleerde. Ik hoorde dat ik steeds luider begon te kreunen, en het gevoel daar beneden werd steeds intenser.

Mijn lichaam begon te trillen en ik voelde mijn adem stokken in mijn keel. En toen voelde ik een heerlijk gevoel wat mijn lichaam overnam. Het was fantastisch! Ik trilde nog wat na en hield dan mijn vinger weg bij mijn klit. Een sliert geil bleef hangen aan mijn vinger.

Ik grinnikte en likte mijn vinger schoon. Een beetje zuur maar ook zoet. Nu was de tweede ronde! De blondine was nu ook klaargekomen maar de man stond nog op volle oorlogslengte. Niet normaal gewoon! Nu pakte hij haar hoofd beet en moest ze hem pijpen. Hij drukte haar hoofd tot aan zijn ballen en begon haar heen en weer te bewegen.

Ik zelf ging ook weer door. Dit keer ging ik mijzelf neuken, en stopte moeizaam mij vinger in mijn kut. Het voelde rimpelig aan in de binnenkant en was superstrak!

Ik begon mijn middelvinger te pompen en stopte er na 2 minuten een tweede vinger bij. Ik bleef rustig doorpompen. De blondine werd nu van achter genomen, en ik begon steeds harder te pompen.

Ze begon steeds harder en harder te kreunen. De man was gek genoeg nog steeds niet klaargekomen terwijl de blondine het uitgilde toen ze voor de tweede keer klaarkwam. Ik voelde dat mijn lichaam begon te trillen. Het was allemaal ook zo opwindend. Ik begon te kreunen. Voelde mijn adem steeds even schokken en mijn lichaam leek net zelf een vibrator.

Opeens kwam de man vol klaar en spoot alles op de vrouw. Hij haalde zijn lul uit haar en spoot nu de hele vrouw onder. De blondine nam snel zijn lul weer in haar mond, en met een verhit gezicht zoog ze hem helemaal leeg.

Al dat sperma werd mij ook te veel. Een vlaag van genot nam bezit van mijn hele lichaam. Al mijn kutspieren spanden zich aan waarna ze volledig ontspanden. Ik voelde het geil uit mij stromen! Zo lekker was ik in geen tijden meer klaargekomen…. Vond je het een leuk verhaal? Ik ben zelf ook een meisje van 16 jaar, en hoop dat ik met mijn verhaal want ja dit is echt gebeurd , wat mensen heb kunnen opwinden :. Ik ga dit verhaal zeker afschrijven met haar verjaardag en ik denk dat ik haar ook ontmaagd laat worden!

Als je leuke ideeën voor het verhaal hebt, moet je dit zeker doorgeven! Mooie Ronnie was een lekkere jongen van achttien die ontzettend veel van mooie meisjes hield. Hij had een slank, lenig lichaam en had een prachtige volle…. Ik zal mijzelf eerst even beschrijven. Ik ben 1. Ik en mijn vrienden waren….

Het was een lange dag geweest. Na een lange koude rit naar huis had ik het helemaal gehad. Er was niemand thuis. Ik liep direct door….

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Esther en ik ben 18 jaar. Ik heb halflang donkerblond haar en cup maat 75B. Ikzelf vind dat…. Lang lig je in mijn armen op de bank, en al die tijd doe je alsof je rustig en ontspannen bent. Maar ik weet dat mijn…. Ik moest mijn man wegbrengen naar een lezing. Zijn auto was in de garage en ik wachtte op hem in de auto. Ik stond in een…. Ik was 18 jaar toen ik voor het eerst met een vriendje op vakantie mocht. We besloten om maar eens royaal van de gelegenheid gebruik te….

Jos was 43 jaar en Ingrid 41 jaar oud, of jong zoals je wilt. Zij waren 19 jaar getrouwd en hadden een goed huwelijk. Op het….

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl