Sex

Ouderen sex verhalen gratis sex afspraakjes

Zaterdag 10st, November 2017 8:43:9 Pm
[BANCHOR] beelden pornos
Stuur een gratis bericht
naar Hanna-59
Offline
Hanna-59
  • 28 jaar Vrouw, Stier
  • Hemskerk, Netherlands
  • Maleis(Vloeiend), Oekraïens(Elementair), Frans(Mooi zo)
  • Redder, Producent, Orthopedist
  • ID: 9339135623
  • Vrienden: anniebelliu, Elaine
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Kathleen
Profiel bekijken: / 5856
Telefoonnummer: / +312247-616-22

Beschrijving:

U bent op zoek naar verhalen over oudere vrouwen Die de wildste seks avonturen beleven. Die hard worden genomen. Rijpe vrouwen die seks hebben met jonge mannen. Hier lees je deze geile verhalen. Wij hebben hier een selectie van de heetste seksverhalen over rijpe vrouwen, oudere vrouwen en geile omaas.

Niets is deze groep vrouwen te gek en met hun jaren lange seks ervaring kun menig man nog wel iets van leren. Door buurvrouw ontmaagd Graag wil ik jullie deelgenoot maken van dit waargebeurde verhaal wat mij in is overkomen.

Inmiddels ben ik 52 jaar maar denk nog regelmatig met veel plezier terug aan mijn geweldige 1ste echte sexuele ervaring met mijn buurvrouw Dieke. Ik woonde in een dorpje in Gelderland. Naast ons woonde een gezin met 2 zoons. Jongens van mijn leeftijd en met 1 van die jongens Hans, was ik bevriend. Wij waren beide even oud. Onze ouders waren in de jaren 60 gelijktijdig in deze nieuwbouwwijk komen wonen. Vanaf mijn 16de begon ik mij zeer te interesseren voor alles wat met sex te maken had.

Samen met Hans lazen we stiekem de sexboekjes van zijn ouders. Toen ik een jaar of 17 was, waren we op de kamer van Hans plaatjes aan het draaien. Zijn moeder buurvrouw Dieke riep Hans of hij even haar portemonnee van het nachtkastje wilde pakken en naar beneden brengen. Hans was zich net aan het omkleden en vroeg aan mij of ik het even wilde doen. Niets vermoedend liep ik haar slaapkamer op en toen ik haar de portemonnee wilde pakken zag ik naast haar kussen een vibrator liggen.

Zo'n witte ouderwetse. Ik was direct van de kaart maar kon niks doen. Dat moment is voor mij het moment geweest dat ik mijn buurvrouw anders ging bekijken heel sexueel. Nu moet je weten dat de buren heel vrij waren in de gesprekken en hoe met sex om te gaan anders dan mijn ouders waren.

Als ik fantaseerde dan was dat vanaf dat moment altijd over Dieke. Mijn god, wat heb ik mijzelf veel afgetrokken op haar! Ik merkte dat ik steeds meer, als ik bij hun was, het onderwerp naar sex bracht. Dieke was hier wel voor in en ik had het idee dat ze er ook wel een beetje op geilde dat ze 2 jonge jongens zat op te hitsen dus ook haar eigen zoon.

Ik had al eens gevraagd dat ik heel benieuwd was hoe het zou zijn om met een meisje te neuken. Dieke zei dan altijd, heb geduld, dat komt vanzelf en je zult zien als je het meisje het naar haar zin maakt dat het neuken uiteindelijk vanzelf gaat. Inmiddels was ik 18 geworden en de geiligheid gierde gewoon door mijn lijf. In de herfst vakantie ging ik s'morgens naar Hans. Ik ging zoals gewoonlijk via de achterdeur naar binnen en zag dat Dieke aan het stofzuigen was. Kort rokje, strak truitje en laarzen aan.

Dieke had op zich kleine tietjes en zomers had ik wel gezien dat ze grote tepels had want dan liep ze wel eens zonder BH. Ze schrok maar zei dat ze even doorging met stofzuigen. Ik naar de kamer en ging op de bank zitten. Toen ze van de keuken naar de kamer kwam zei ze dat Hans met zijn vader heette ook Hans mee was op de vrachtwagen. Hans jr was vergeten dat tegen mij te zeggen.

Toen ik Dieke zo zag stofzuigen in haar kleding kreeg ik een behoorlijke erectie. Dieke vroeg of ik wat wilde drinken. Wat er in mijn kop gebeurde weet ik niet maar ik moest en zou van deze situatie gebruik maken om mijn 1ste sexervaring te hebben.

Ze zette een glas drinken neer en nam ook een kopje koffie. We zaten gezellig te keuvelen en Dieke vroeg of ik het warm had vanwege mijn rode kop. Ach valt wel mee zei ik. Uiteraard wist ik het gesprek op sex te draaien en Dieke gaf aan dat het mij wel heel erg bezig hield. TOen ik vroeg of dat raar was zei ze dat dat heel normaal was dat ik er zo mee bezig was. Ze zei dat ze ondanks haar 39 jaar sex ook nog steeds heel belangrijk vond. Ik kwam bijna spontaan klaar! Dieke vroeg of ik nog wat wilde drinken en ik zei ok.

Ze kwam de kamer in en ik dacht, het is nu of nooit. Waar ik de moed en durf vandaan haalde weet ik nog steeds niet maar op het moment dat ze het glas voor mij neer zette legde ik mijn hand op haar kont en begon deze te aaien. Dieke draaide zich om, keek me aan en vroeg wat ik deed. Ik schrok maar ze zei dat het niet erg was.

Ze bleef staan en zei dat ik mijn hand gerust weer op haar billen mocht leggen. Ik deed dit weer heel voorzichtig en begon haar toen weer te strelen. Dieke kreeg ook een rood hoofd. Ze pakte mijn hand en duwde deze onder haar minirokje. Aai me maar lekker jongen. Ik vind het niet erg, vind het wel spannend Jack.

Het hek was voor mij van de dam. Ze draaide haar kont nog ietsje dichterbij. Ik hoorde dat ze zwaarder ging ademhalen. Ze vroeg aan mij of ik hier naar had uitgekeken en ik moest bekennen dat dat zo was. Ze wilde weten wat ik dan deed. Ik durfde niet zo goed antwoord te geven en zij vulde voor mij in of ik me soms wel eens aftrok op deze gedachte? Met schaamrood bevestigde ik dat. Ach jongen toch, maar dat is toch helemaal niet erg! Heel gezond juist en ze pakte mijn hand en drukte deze tegen haar, inmiddels behoorlijk natte kruis aan.

Streel me daar maar lieverd zei ze. Voel je hoe nat mijn kutje is? Ik flipte bijna. Mijn mond was droog en ik kon bijna niets uitbrengen.

Dieke zei dat het niet verstandig was om benenden te blijven en zei, kom maar mee naar boven. Boven op haar slaapkamer aangekomen deed ze de gordijnen dicht en de lamp aan.

Zal ik jouw je eerste echte sexles geven Jack? Ja, graag buurvrouw. Zeg maar Dieke jongen. Ze begon zich uit te kleden en ging op bed liggen. Uit haar nachtkasje pakte ze haar witte vibrator. Ze schoof haar slip opzij en zette het trillende apparaar tegen haar klitje aan. Ze begon gelijk te kronkelen. Ze was een minuutje bezig en vroeg toen met een glimlach of ik al geil was. Ik kon alleen mmmm uitbrengen. Kom een hier zei ze en toen ik naast haar stond begon ze over mijn broek te wrijven waar inmiddels een flinke bobbel in zat.

Weet je Jack, ik ben ook ontzettend geil geworden. Kleed je maar uit jongen. Ik deed dat en toen ik naakt stond pakte ze mijn harde lul beet. Ik weet nog dat ze zei dat ik al een aardige pik had. Ze kwam overeind en begon me heel zachtjes te pijpen. Ik werd gelijk gek. Na een minuut of 2 gepijpt te zijn trok ze me voorzichtig op bed.

Toen ik naast haar lag pakte ze mijn hand en leidde deze naar haar borsten. Ik pakte de grote stijve tepels en begon er mee te spelen. Dieke pakte mijn hoofd en begon me te kussen. Voor ik het in de gaten had stak ze haar tong naar binnen. We tongde of ons leven er vanaf hing.

Ze leidde mijn hand naar haar kutje en ik voelde hoe nat ze was. Drijfnat kun je wel zeggen. Ze vertelde mij dat ik een vinger naar binnen moest brengen.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl