Sex

Pijpen na anale sex sexfilmpjes voor ipad

Zaterdag 24st, Oktober 2018 9:1:15 Am
[BANCHOR] wwesong
Stuur een gratis bericht
naar dfk43
Offline
dfk43
  • 48 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Hertme, Netherlands
  • Maleis(Vloeiend), Engels(Vloeiend)
  • Copywriter, Boer, Wijnmaker
  • ID: 7989533832
  • Vrienden: TiffinyCoffey, rickard_555, Elaine
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Nicole
Profiel bekijken: / 3858
Telefoonnummer: / +312831-463-38

Beschrijving:

Toch rust er een groot taboe op. Ook veel heterostellen experimenteren ermee. Vergelijk het met het beffen en pijpen, dertig jaar geleden. Dat werd toen evengoed gezien als vies, terwijl tegenwoordig zowel jongeren als ouderen meestal wel aan orale seks doen. Anaal en oraal zijn ook niet meer weg te denken uit pornofilms. Dat betekent dus heel veel, en een bijzonder gevoel.

Als je dat gebied in je anus stimuleert, dan is dat net zo gevoelig als in je vagina. Het hangt dus van je instelling af of je het echt lekker vindt en seksueel opwindend. Als dat lekker is, dan zal het je niet zoveel moeite kosten om te ontspannen. Likken is ook een spannend en effectief voorspel. Dat heet baffen, of rimmen. Er moet natuurlijk ook voldoende glijmiddel bij gebruikt worden.

Voor een vinger is spuug wel genoeg, maar voor de penis niet. Jelto Drenth heeft na een medische opleiding zijn hele carrière gewerkt als seksuoloog. Hij is inmiddels gepensioneerd en gebruikt zijn vrije tijd om dieper in complexe onderwerpen te graven en ze begrijpelijker te maken voor een breder publiek dan alleen seksuologen. Hoe normaal is anale seks? Zo voorkom je dat het pijn doet.

Veel mensen experimenteren met anale seks. Dit is een seksvorm waarbij de vinger s of penis in de anus gaat. Niet iets om raar te vinden, wel iets speciaals. Arts-seksuoloog Jelto Drenth legt uit hoe je dit op een pijnloze manier kan proberen.

Homo sex feest thaise voyeur

Van
il0vs0ftball24

Sex op zijn grieks canibal buis

Van
thegreatlukeski

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl