Sex

Sex capelle aan den ijssel alyssa milano naakt

Maandag 23st, Januari 2017 1:34:33 Am
[BANCHOR] nikki cash
Stuur een gratis bericht
naar PlatonTB
Online
PlatonTB
  • 20 jaar Vrouw, Stier
  • Ges, Netherlands
  • Urdu(Basic), Maleis(Bekwaamheid), Vietnamees(Elementair)
  • Psycholoog, Monteur
  • ID: 7313119548
  • Vrienden: Cupcakey, BruceS, Gsvabenik, discdevil
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 181 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Paula
Profiel bekijken: / 3424
Telefoonnummer: / +312223-973-38

Beschrijving:

Over jou: Ik zoek een lekkere man. Eentje met ballen en niet te meer poeha eromheen. Lekker recht door zee en zeker niet iemand die te moeilijk wil gaan doen in alles. Je wilt seks en dat kan je krijgen. En geniet je de rest dan buiten mijn deur?

Over mij: Helemaal verslaafd aan sex en kan het gewoon niet meer helpen, mijn man kan mij zelfs niet meer bijbenen, als ik zin heb ga ik helemaal tot het uiterste en zal jou zo hard zwoegen dat jij nooit meer bij mij weg wilt gaan, lekker opgewonden worden samen.

Over jou: Kan je er ook geen genoeg van krijgen dan mag je mij alle hoeken van de kamer laten zien. We laten het hele huis schudden met ons twee, heerlijke gedachte! Over jou: Verzorgde man of dame graag zeker met een klein beetje inhoud zodat een conversatie op enig niveau ook mogelijk is. Daarnaast ben je eerlijk en heb je respect voor anderen.

Over mij: Een uitdagende vlotte dame die zelf erg van een uitdaging genietd. Ben een losse type, gemeend en ik weet meestal zeker wat ik wil. Ik geniet van uitgaan, dansen, feesten en reizen. Momenteel heb ik geen romance, maar ik sta vaak open voor iets leuks…. Over jou: Een man met zelfvertrouwen. Makkelijk in de omgang, iemand die stevig in zijn schoenen staat.

Over mij: Ik durfde bijna niet mijn profiel in te vullen. Aanmaken is 1 stap, maar dan informatie over jezelf kwijt te geven. Tja, lastig als gehuwde meid. En nu maar kijken of er wat is voor mij. Het is niet dat het tussen ons niet meer zo botert, maar als het op sex komt…. Maar sex lijkt bij hem toch zeker het laatste waar hij aan zit te denken.

En zo gaat het al de laatste 5 jaar. Momenteel heb ik geen romance, maar ik sta vaak open voor iets leuks… Over jou: Een man met zelfvertrouwen.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl