Sex

Sex met beste vriendin sexclub voor stellen

Zaterdag 17st, Februari 2018 1:30:1 Pm
[BANCHOR] pornmd zoals
Stuur een gratis bericht
naar Zippadeedoo
Offline
Zippadeedoo
  • 24 jaar Vrouw, Stier
  • Katwood, Netherlands
  • Deutsch(Vloeiend), Telugu(Bekwaamheid), Italiaans(Beginner)
  • Wiskundige, Astrofysicus
  • ID: 1887115449
  • Vrienden: janbeunen2, jrsparrow
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 154 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Nicole
Profiel bekijken: / 5273
Telefoonnummer: / +312943-663-41

Beschrijving:

We waren al jaren beste vriendinnen en deelden alles met elkaar. Maar nu hebben we toch net iets te veel gedeeld… Ik ben opeens op haar afgeknapt. Zij wil het uitpraten, oplossen, maar ik vrees niet dat dit gaat lukken. Telkens als ik aan haar denk, zie ik weer dat beeld voor me, van haar, met de man die eigenlijk míj wilde. En hoe ze zich uitsloofde alsof haar leven ervan afhing. Het was onze zoveelste vakantie samen. Als we allebei single zijn, gaan we iedere zomer samen weg.

Dit jaar zouden we eigenlijk niet gaan, ik had een vriend en zou met hem naar Australië gaan komende winter. Daar zette ik al mijn geld voor opzij. Toen hij het plotseling uitmaakte, lag de hele zomer open voor me.

En ik had een goedgevulde bankrekening. Toen mijn eerste tranen wat waren opgedroogd, appte ik Jolanda wat leuke lastminutes toe. Gelukkig had zij meteen zin. We boekten twee weken Griekenland, Kreta.

Lekker feesten en beesten, dat zou mij goed doen. En zij is daar altíjd wel voor in. Meestal vallen wij op heel andere types jongens. We liggen beiden goed in de markt; ik misschien net iets beter.

Maar doordat onze smaken zo anders zijn, heeft dat nog nooit voor problemen gezorgd. Zij moet lachen om de vele jonge honden die er vaak om mij heen hangen; zelf wacht ze liever af tot ze wordt benaderd door een wat ouder, mysterieus type. Maar bij Ioannis viel dat allemaal weg. Wie kon er nou niet op hem vallen, op die beeldschone dj die draaide in onze favoriete club? Donker haar — waar zij op valt — en extravert, wat ik weer leuk vind. En ogen, zo blauw, dat ze dwars door je heen keken.

Hoewel alle meiden voor hem in de rij stonden, gaf hij vooral ons tweeën aandacht en kwam hij meteen naar ons toe. Wat een vent, hij straalde pure erotiek uit. Ik merkte dat mijn ex helemaal naar de achtergrond verdween. Ik wist dat wilde seks met hem mij goed zou doen.

Maar ik was nog steeds vastbesloten mij terug te trekken als duidelijk werd dat hij Jolanda leuker vond. Maar na een barbecue aan boord, en flink wat witte wijn, begon hij meer naar mij toe te trekken. Ik zag dat Jolanda daarvan baalde. Kut voor haar, natuurlijk, maar dit was het risico geweest. Ik ging ervan uit dat zij hem mij nog steeds gunde. Toen zij een stukje ging zwemmen, trok Ioannis mij naar zich toe en begon me te zoenen.

Toen trok hij me mee naar het ruim onder het dek, waar een groot matras lag. Op het matras gaf ik me over aan zijn handen en zijn mond. Hij reikte net naar een condoom in zijn broekzak, toen de deur openging.

Ze was naakt. Voor we wat konden zeggen, dook ze ertussen. Ik zag de ogen van Ioannis oplichten, welke man zegt er nou nee tegen een trio? Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het in de nieuwste Grazia die nu in de winkel ligt.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl