Sex

Sex met een geest plastic broek sex

Zaterdag 3st, Mei 2018 8:49:16 Am
[BANCHOR] xlove cams
Stuur een gratis bericht
naar H62
Online
H62
  • 28 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Reinen, Netherlands
  • Marathi(Vloeiend), Deutsch(Geavanceerd), Russisch(Beginner)
  • Decorateur, Linguïst, Decorateur
  • ID: 6452598646
  • Vrienden: Civ
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 174 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Sara
Profiel bekijken: / 8615
Telefoonnummer: / +312922-415-58

Beschrijving:

Een oerdrift, pure ontspanning, een prettig tijdverdrijf… seks is het allemaal, maar nog zoveel meer. Wanneer je je met lichaam en geest kunt overgeven aan de liefde, ontdek je een scheppende kracht die doorwerkt in alle facetten van je leven. In ons bekken ligt een opgerolde slang te slapen. De kundalinislang. De slang van onze levensenergie. Wanneer we deze slang wakker maken, en ze haar kop opricht, begint het leven in onszelf te stromen.

We krijgen een prettig, opgewonden gevoel. Het gevoel dat er iets spannends staat te gebeuren, dat we willen creëren, iets nieuws willen maken, ons voortplanten. Het is de seksuele energie van de man en van de vrouw. Wanneer deze samensmelt, ervaren we een intens eenheidsgevoel waarin we via elkaar opgaan in het universum.

In tantra is het de uitdaging deze energie in onszelf en onze partner te laten stromen, zonder ze te ontladen. Met de drieduizend jaar oude filosofie van feng shui kun je de chi , de levensenergie, door onze slaapkamer laten stromen.

Om de passie te vergroten, kunnen we het best vurige kleuren gebruiken zoals rood, oranje, paars, roze of geel. Ons bed mag nooit met een kant tegen de muur staan want de partner die aan de binnenkant slaapt, kan zich gevangen gaan voelen in de relatie. En we willen natuurlijk net de relatie stimuleren. Dat kan door bijvoorbeeld naast het hoofdeinde links en rechts twee identieke nachtkastjes te zetten, met dezelfde lampen en spulletjes. Wanneer de ruimte links en rechts van ons bed even groot is, voorkom je onenigheid.

Spiegels kun je best vermijden in je slaapkamer, ze hebben te veel energie en stimuleren de ontrouw. Je wilt in je slaapkamer niet bekeken worden. Maar vooral; plaats nooit een televisie in de slaapkamer als je wilt dat het een plek is van passie. Vrouwen vinden het vaak prettig om zichzelf eerst te kunnen ontspannen, voor ze zich overgeven aan het liefdesspel.

Voor mannen daarentegen is vrijen vaak een manier om spanning te ontladen. Toch zullen goede minnaars moeten leren dat ze, om een vrouw te kunnen behagen, de tijd moeten nemen en niet meteen op hun doel af schieten. Volgens de Kamasutra, het belangrijkste Indiase leerboek over de kunst van de liefde, is het verlangen van vrouwen acht keer zo groot als dat van een man, en daarom willen ze mannen die sterk genoeg zijn om dat immense verlangen op te bouwen en naar een climax te voeren.

Een warm bad, kaarsjes, of een uitgebreide massage helpen om samen de balans tussen ontspannen en spanning te vinden. Door ontspanning daalt de hartslag en komt seksuele opwinding op gang. En wanneer we via de ontspanning opnieuw spanning hebben opgebouwd, ervaren we uiteindelijk samen de ultieme ontspanning.

Wanneer twee mensen elkaar werkelijk liefhebben, en één zijn, dan is god altijd in hun midden, zeggen de kabbalisten. Dat goddelijke gevoel laat zich zelfs meten. Omdat de bloedtoevoer naar onze hersenen sterk afneemt tijdens het orgasme , durven we ons te laten gaan, laten we de controle over onszelf los, en maken ons geen zorgen over ons sociaal gedrag. Bij de vrouw worden er zelfs nog meer hersengebieden uitgeschakeld wat de langere duur van het vrouwelijk genot verklaart.

Al haar spanningen en angsten verdwijnen. Wanneer iemand die je lief vindt je aankijkt, aanraakt of met je vrijt, wordt er een magisch hormoon aangemaakt in je hersenen, het gelukshormoon genoemd. Bij het voeren van een intiem gesprek met iemand waarmee we ons verbinden, wordt er vooral in het vrouwenbrein overvloedig oxytocine aangemaakt.

Precies dezelfde neurologische reactie als na een intens orgasme. Het hormoon geeft ons het rozige en veilige gevoel om innig met iemand verbonden te zijn, of dat het nu onze minnaar is, onze baby of een goede vriendin.

Om lief te hebben, moeten we ons bloot durven te geven. Maar het is veel gemakkelijker om ons te ontkleden, dan onze werkelijke kwetsbaarheid te laten zien.

Vaak verschuilen we ons achter een dikke, zelf opgetrokken muur. Nooit meer willen we diezelfde pijn voelen als bij die laatste keer dat we werden verlaten, bedrogen of gekwetst.

Toch weten we dat we nooit meer echte liefde zullen ervaren, als we ons niet opnieuw weerloos en kwetsbaar durven te tonen. In drie seconden voelen we wie onze grootste kwetsbaarheden raakt. Gedachten zijn soms de grootste stoorzenders om onbekommerd te kunnen genieten van het liefdesspel.

Gedachten over ons zelf, gedachten over wat de ander over ons zou kunnen denken, gedachten die helemaal niets met het liefde bedrijven te maken hebben. En dan meteen daarna de veroordelende gedachten over dat we gedachten hebben die onze opwinding doen verdwijnen. Het eenvoudige inzicht dat we gedachten hebben, maar niet zijn, kan ons bevrijden van schuldgevoel.

Wanneer we niet vechten tegen de gedachten, maar gewoon accepteren dat ze bestaan en langs komen, verdwijnen ze meestal vanzelf, en kunnen we met een glimlach opnieuw opgaan in de liefde. Het is het leren omgaan met het gegeven dat het soms anders loopt dan je verwacht of gewild had. En, is dat net ook niet het spannende van liefde? Lees meer. Het helpt bijvoorbeeld uitstekend tegen stress. Jessica Graham deelt persoonlijke verhalen en praktische tips.

Zeg jij precies wat je wilt? Jessica Graham leerde om echt van seks te genieten. Plus wat je eraan doet. Tip 1: laat de energie stromen In ons bekken ligt een opgerolde slang te slapen. Tip 2: pas feng shui toe in je slaapkamer Met de drieduizend jaar oude filosofie van feng shui kun je de chi , de levensenergie, door onze slaapkamer laten stromen. Tip 3: ervaar spanning door ontspanning Vrouwen vinden het vaak prettig om zichzelf eerst te kunnen ontspannen, voor ze zich overgeven aan het liefdesspel.

Tip 4: laat de controle los Wanneer twee mensen elkaar werkelijk liefhebben, en één zijn, dan is god altijd in hun midden, zeggen de kabbalisten. Tip 5: drijf op de golven van oxytocine Wanneer iemand die je lief vindt je aankijkt, aanraakt of met je vrijt, wordt er een magisch hormoon aangemaakt in je hersenen, het gelukshormoon genoemd. Tip 6: wees naakt en kwetsbaar Om lief te hebben, moeten we ons bloot durven te geven.

Oh-la-la: 5 yogahoudingen voor een beter seksleven. Mindful seks voor plezier in bed én in het leven. Praten tijdens de seks? Goed idee volgens de Als je eerste ervaringen met seks niet zo fijn Verdrietig na seks? Hier komt dat door.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl