Sex

Sex met oude mannen naakt op strand

Zondag 18st, April 2017 3:21:3 Pm
[BANCHOR] ricky brazilië
Stuur een gratis bericht
naar urbanravi
Offline
urbanravi
  • 38 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Warder, Netherlands
  • Urdu(Bekwaamheid), Oekraïens(Beginner), Bengalen(Beginner)
  • Marketeer, Methodist
  • ID: 6861346563
  • Vrienden: mikipoliana, matt_e-au
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 185 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Louisa
Profiel bekijken: / 7784
Telefoonnummer: / +312233-117-91

Beschrijving:

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Deze week Vera 22 die op veel oudere mannen valt. Vorige maand had ze voor het laatst een sexdate, via Tinder, met een man van De buurman, leraren op school. Het waren altijd mannen van twintig of dertig jaar ouder. Ik heb geen papacomplex, zoals een vriendin ooit zei. Maar ik vind oudere mannen gewoon sexy. Ze hebben meer ervaring en lijken extra te genieten tijdens de sex. Misschien omdat ze dankbaar zijn, dat ze een jonge vrouw kunnen krijgen?

Mijn eerste oudere vriend was mijn baas. Ja, heel cliché. Hij was 53, ik Maar ik had geen sex met hem omdat ik promotie wilde of kickte op de machtsverhouding. Het was lékker. Die grijze haren, zijn rijpere huid, het idee dat het eigenlijk niet hoort.

Ik hou van reizen, van feesten en festivals. Maar af en toe een oudere man in bed is heerlijk. Op Tinder zoek ik speciaal naar mannen van plus. De oudste waarmee ik ooit naar bed ging was 64 en vorige maand had ik een date met een man van Ik stel wel eisen: ze moeten er goed uitzien.

Belegen, maar niet overrijp. Geen overduidelijke mankementen en natuurlijk moeten ze ook een beetje jong van geest zijn. Veel mannen op Tinder vallen af, maar soms tref ik goeduitziende mannen. Of ze geven een ruime leeftijdsgrens op en zijn verbaasd dat ze met mij matchen.

Niet op eng jong, zijn vriendinnen moeten wel volwassen zijn, 18 jaar is zijn ondergrens, schreef hij. Hij woont in het oosten, ik in het zuiden. We spraken af in een hotel halverwege. Daar zouden we een hapje eten en daarna samen naar zijn kamer gaan. Het klikte meteen. Dat is het fijne van daten op deze manier, we waren meteen heel erg open naar elkaar.

Vertelden onze fantasieën, onze verlangens. Guus kickt er op als er een machtsverhouding is. In bed bleek dat ook zo te zijn. Hoe aardig hij tijdens het eten leek, zo bruut was hij in bed. Hij vingerde me, niet alleen van voren, maar ook van achteren. Daar had ik nog niet veel ervaring mee, dus ik schrok een beetje. Dat leek Guus nog meer op te winden. Dat oude mannen geen stijve kunnen krijgen is een vooroordeel.

Guus was keihard. Maar ik vroeg me halverwege af of hij sex met me had omdat hij mij echt leuk vond, of vooral het idee van een jonger meisje. Heel stout. Ik kon geen kant op. Dat vond ik nog wel opwindend, maar het feit dat ik hem zonder condoom in me voelde, was minder prettig. Maar Guus zat helemaal in zijn rol en ik ging erin mee. Totdat hij zei dat ik zijn kleine meisje was, die naar haar vader moest luisteren.

We hadden geen safety word afgesproken, maar dat ging me écht te ver. Ik wurmde me los, sprong in mijn jurkje, greep mijn schoenen en vertrok. Later begreep ik dat veel vrouwen hier ook op kicken, maar ik niet.

Voorlopig ben ik even klaar met onenightstands. Zeker met oudere mannen. Wil jij ook vertellen over de laatste keer dat je sex had? Mail naar redactie grazia.

Sex op afstand cherryteens

Van
diva_dynamite

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl