Sex

Sex op de boederij oude rijpe vrouwen

Donderdag 19st, Oktober 2017 9:44:10 Pm
[BANCHOR] geheime desi
Stuur een gratis bericht
naar McChips
Online
McChips
  • 42 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Seegs, Netherlands
  • Arab(Beginner), Javaans(Vloeiend)
  • Dierkundige, Politieagent, Biotechnoloog
  • ID: 5972842874
  • Vrienden: DevikaKaushal, comput1212, nightowl, Glencairn401
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 183 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Phyllis
Profiel bekijken: / 2452
Telefoonnummer: / +312429-167-37

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Verzoek verhalen  »  sex op boerderij. Al 10 jaar kom ik bij die mensen op de boerderij,ik was het enige kind in de streek waar we woonden,ik vond het altijd prachtig om daar te zijn,en de laatste jaren ook wat mee te helpen op de boederij,en met mijn 16 jr kon ik hun ook veel helpen. Het waren ook echte boeren en ook altijd zo gekleed,ze droeg vaak een aftandse bloementjesjurk,en haar man altijd pet op en een wijde broek of overall aan.

Ik was het altijd al gewend als ze de koeien moest melken dat ze dan ook een overall aantrok,die trok ze dan gewoon aan in de schuur waar ik ook altijd bij was. Maar sinds ik mijn eerste sexuele ervaringen ook gehad had,zowel met vriendjes vanaf mijn 12e jaar,sammen lekker aftrekken,en toen ik 15 was voor het eerst met een schoolvriendinnetje geneukt,keek ik toch anders tegen haar aan.

Ze was echt een struise boerin van 50 jr,en haar figuur was ook zo overal even stevig en dik. En wat keek ik de laatste tijd altijd naar haar dikke tieten,mijn vriendinnetje had een a cup en mijn ma die ik ook wel al bloot gezien had,had ook maar b cup. Ik mocht altijd de kippen ren schoonmaken die achter de schuur stond. Ze hadden 3 honden,een boxer,herdershond,en een poedel,en ook 2 paarden een hengst en een merrie,de hengst was zelfs een dekhengst,en daarnaast nog een paar melk koeien,wat ik al vertelde.

Ik vond het altijd prachtig om te zien dat er een ander paard kwam om gedekt te worden,ze waren er dan beide ook meestal bij,met verbazing keek ik dan altijd naar de lange lul van het paard. De boer en boerin voonden het ook altijd prachtig net als de eigenaat van het andere paard,ze maakten steeds allerlei geil getinte opmerkingen.

Op een ochtend ik zag niemand bij de boerderij,liep ik weer naar de kippenren om het schoon te maken,ik kwam om de hoek van de schuur,en zag daar de boer staan in de ren. Hij hield en kip voor zich,en zijn lul hing uit de broek het was een lange dunne lul,en hij neukte de kip,en hij kwam ook nog klaar ook,ik liep snel terug naar de schuur. Ik dacht zou wat meer op de boer letten als ik er ben,want hij was soms ook wel lang in de stal.

Was zeker 2 maand later dat ik zag hoe hij zijn lul achter in de kont van een koe stak. Dacht waarom eigenlijk hij heeft zelf een stevige vrouw met dikke tieten om te neuken. Met de merrie heb ik hem nooit bezig gezien.

Ik vond het vreemd dat er een paardenwagen aankwam want de boer was er zelf niet,een merrie moest weer gedekt worden. Een jonge boer van in de 20 stapte uit de auto,hij ging gelijk naar binnen toe en het duurde een poos voor dat de boerin en hij weer naar buiten kwamen.

Toen brachten ze de paarden dicht bijelkaar,en de hengst rook al wat,zijn lul kwam langzaam naar buiten toe. Ik liep er ook heen om te kijken en wat werd de merrie weer gedekt,wat mij ook op viel dat de boxer steeds bij haar in de buurt was en steeds snuffelde.

Toen de hengst klaar was,werd de merrie weer in de wagen gezet en ze gingen weer naar binnen toe. Maak jij de stal verder schoon vroeg de boerin,jazeker zei ik. Maar ik dacht daar gebeurd wat want toen de paarden bezig waren keken ze elkaar vaak geil aan. De boerin had zich helemaal uitgekleed ,wat een lijf en wateen kuthaaren een tieten,en hij ook en zijn lul was stijf.

Ze pakte hem vast en begon er aan te trekken,en later ook zuigen,laat mij hem net zo voelen als zonet hoorde ik de boerin zeggen. Ze bukte zich voorover en hij begon haar te neuken,wat ramde hij tegen haar kont aan,wat gilde ze toen ze klaar kwam,hij kreunde later ook toen hij klaar kwam.

Hij liep toen gelijk de slaapkamer uit,en toen kwam de boxer binnen en begon gelijk haar volgespoten kut te likken,dat was ze blijkbaar gewend want ze bleef met haar benen uit elkaar zo liggen. Later duwde ze hem weg,en liep ook de slaapkamer uit,ik liep ook snel terug maar wat was mijn lul stijf geworden.

Toen dacht ik wat de boer een keer deed van achteren een koe neuken,ik liep de stal in en zocht een koe uit en duwde mijn lul naar binnen,ik was nog nooit zo snel klaargekomen. Toen ik in het weekend met mijn vriendinntje neukte moest ik steeds aan de boerin denken met haar lichaam,mijn vriendin vond dat ik vreselijk geil was en haar goed verwend had. De volgende dag zorgde ik dat ik er op tijd was,kon ik ook mooi zien hoe ze zich omkleede,ze vond het heel gewoon om haar jurk uit te trekken en haar overall aan te doen waar ik bij was,wat keek ik weer geil naar haar tieten en kont,en dacht o wat een kut heeft ze.

Ze ging naar de koeien toe en ik liep weer naar buiten om wat op te ruimen. De boer was nog op het land bezig,ze riep mij kom je thee drinken.

Ze droeg de overall nog en meestal trok ze die gelijk in de schuur weer uit. Haar tieten vielen er bijna uit zover had ze de knopen los,en ik keek er steeds naar natuurlijk,en ik kreeg een stijve in mijn broek. De honden snuffelden steeds om haar toe,en de boxer kwam ook af en toe bij mij en probeerde mijn kruis te ruiken.

Ze duwde ze steeds weg,blif toch eens rustig zitten zei ze. Wil je straks wel wat brood naar mijn man brengen vroeg ze,want het is mooi weer en blijft lang op het land te ploegen,dat wou ik natuurlijk wel. Maar wil je eerst mijn overall naar de schuur brengen en mijn jurk weer mee nemen,en ze trok gelijk haar overall uit,ik pakte hem aan en bekeek geil haar lichaam en liep naar de schuur toe.

Ze stond bij het aanrecht brood te smeren en de herder en de boxer roken steeds aan har kruis ik bleef even staan kijken,wat geil leek dat. Ze schrok toen ik zei kijk hier is de jurk,want de herdershond zat net goed met zijn snuit tegen haar kruis aan.

Toen hoorde ik mij zelf zeggen volgens mij ruiken ze wat,wat moet hij dan ruiken vroeg de boerin en ze draaide zich om,vast en zeker vocht zei ik. En nu ben jij zeker benieuwd wat voor vocht he,plas of wat anders wat zei ze.

Je wilt zeker ook wel ruiken he zie je de laatste tijd wel steeds kijken naar mijn lichaam,is toch ook mooi zei ik. Steviger dan je vriendinnetje he ik zag julie laatst samen fietsen,en de hond duwde zijn snuit weer tegen haar kruis,weg Bello zei ze iemand anders wil ook ruiken. Nu ben je verlegen he bij je vriendin vast niet,en ze liep naar mij toe pakte mijn hand en legde die op haar kruis,nou zei ze durf je nog wat. Ik wreef gelijk over haar onderbroek,zo dat hij in haar scheur zat.

Ik voelde haar tieten tegen mij aan gedrukt,wat rook ze lekker geil. Duwde haar slip opzij en vingerde haar,wat was haar kut vochtig. O kreunde ze laat mij voelen wat je hebt,en ze trok gelijk mijn rits open en haalde mijn stijve lul er uit. MM wat een lekker dik ding heb jij zeg,heerlijk en dat ik het nu pas zie. Kom mijn man is toch op het land,en ze nam mij mee naar de slaapkamer,ging op bed zitten en pijpte mij gelijk.

Wat had ik een lekkere tieten in de hand en wat waren ze warm en zwaar. Wat vielen ze naar beneden toen ik haar bh af deed,heerlijk ik bukte mij gelijk om ze te zoenen.

Onder het pijpen trok ze mijn t shirt omhoog en kuste ook mijn buik,ik trok hem snel uit,net als de rest van mijn kleren.

Kom naast mij liggen zei ze,en ze trok gelijk haar onderbroek uit,wat geil om zo van dichtbij haar harige kut te zien. Ik streelde haar brede rug en ging naar haar dikke kont,ze begon mij te zoenen.

Toen ging ze op haar rug liggen,haar tieten vielen op zij,maar ze pakte met een hand mijn lul en trok er aan en met de andere hand pakte ze die van mij vast en bracht hem naar haar kut. Wat begon ik haar te vingeren,kroop later bij haar weg en begon haar te likken,wat een geil had ze,geen wonder dat de honden steeds ruiken. Mijn lul stond op springen wat wou ik graag neuken,en ik kroop boven op haar en duwde mijn lul in haar kut,oo kreunde ze wat een heerlijk gevoel dat ik je lul voel.

Wat had ze haar benen om mij toe geklemd,begon haar stevig te neuken,en door al die geiligheid kwam ik voor mijn gevoel veel te snel klaar. Met een harde schreeuw spoot ik mij leeg in haar kut,maar ze was gelukkig ook klaar gekomen.

Wat spoot ik veel! M'n sperma drupte later uit haar kut,wil je even een handdoek uit de douche pakken vroeg ze,ik liep er een,en gelijk glipten de honden naar binnen. Wat waren ze mijn sperma aan het oplikken de honden ze zei er niets van en schaamde zich ook niet voor mij,dat vinden ze zo lekker he om sperma te likken of mijn geil zei ze later,de boxer snuffelde ook aan mijn lul vondt het eerst vreemd maar was wel lekker,wat kwam de rode rode lul van de beide honden ver naar buiten die hadden hem ook goed stijf.

Nee nu niet zei de boerin,baasje is er ook niet. Ze liep gelijk naar de keuken om een paar boterhammen op te smeren. Wat geil dat haar blote lichaam steeds wat heen en weer bewoog,ik had mij inmiddels aangekleed omdat ik naar de boer moest.

De honden snuffelden nog steeds aan haar blote kut,ze gaf mij het brood kuste mij en zei tot straks he Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Er zijn geen reacties gevonden. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Beste Sandrien, zou je contact op willen nemen, wellicht Hi Brabant73, ik wil wel kijken of ik iets voor je kan be Misschien ka Gertibaldi  »  Verhalen  »  Verzoek verhalen  »  sex op boerderij sex op boerderij sex op boerderij Al 10 jaar kom ik bij die mensen op de boerderij,ik was het enige kind in de streek waar we woonden,ik vond het altijd prachtig om daar te zijn,en de laatste jaren ook wat mee te helpen op de boederij,en met mijn 16 jr kon ik hun ook veel helpen.

Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord. Sex op je 1e date? Geen sex, geen date! Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen! Nee, kan niet. Gratis Sexverhalen. Veilig Sexcammen. Porno Toppers. Gratis seksverhalen.

Geile Pornocams. Gratis Meisjes.

Sex met een geest rahinna naakt

Van
christina-illia

Anna drijver sex pornografi xxx

Van
thedocumentzoo

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl