Sex

Sex sauna rotterdam neuken in water

Maandag 17st, Maart 2017 9:8:38 Am
[BANCHOR] roodharige verhalen
Stuur een gratis bericht
naar StefanBC
Offline
StefanBC
  • 34 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Heithausen, Netherlands
  • Tamil(Elementair), Marathi(Gemiddeld)
  • Verzamelaar, Diplomaat
  • ID: 3428396878
  • Vrienden: valtur, SmpH
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 178 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 5525
Telefoonnummer: / +312259-639-86

Beschrijving:

Club Church ook geschreven als chUrch is een homodiscotheek aan de Kerkstraat 52 in de binnenstad van Amsterdam. De zaak werd geopend in en is speciaal gericht op fetishfeesten. Om dat terug te verdienen werden Factory Parties voor fetishliefhebbers georganiseerd, die een dermate succes waren dat de stichting vervolgens ook de organisatie van de feesten op het Homomonument overnam.

Voor dat laatste werden Elard Diekman en Richard Keldoulis inschakeld. Keldoulis komt oorspronkelijk uit de Australische stad Sydney en verhuisde in naar Amsterdam waar hij Elard Diekman leerde kennen. Ook dit bleek een succes en toen de eigenaar van Club La aangaf te willen stoppen, namen Keldoulis, Diekman en Peeks de zaak over en heropenden hem op 30 juli onder de naam club Church.

Club Church heeft een capaciteit van personen [1] en bestaat uit een grote zaal met een dansvloer, bar, podium en DJ-booth. De naam van de zaak komt terug in het barmeubel, dat ter decoratie voorzien is van gotische spitsbogen en een beeld van een heilige non , alsmede een verlicht glas-in-loodraam boven de DJ-booth.

Tegenover de bar is een brede dubbele trappartij die naar een loopbrug boven de dansvloer leidt. Voorin de zaak bevindt zich, naast de garderobe een aparte rookruimte. In de kelder bevinden zich de toiletten, een douchegelegenheid, alsmede een darkroom met een sling en aparte hokjes. In augustus kreeg de darkroom een geheel nieuwe aankleding, ook weer in kerk-thema.

In club Church zijn er op de meeste dagen van de week avonden die elk een eigen thema hebben, dat wekelijks of maandelijks terugkeert. Op de andere dagen zijn er thema-avonden met voor zichzelf sprekende namen als z onderbroek, hoerenbal, S. Sex on Sunday , fetish lounge en twinks orgy limited. In totaal trekken deze avonden tussen de en bezoekers per week, van jong tot oud en van alle mogelijke seksuele voorkeuren of genderidentiteiten.

Daarnaast is er in Church ruimte voor verschillende kunstvormen, zoals travestie , fotografie en theater en zijn er regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over seksuele gezondheid. In dat kader wordt vanuit de club ook actief actie gevoerd voor het preventieve middel PrEP. Over club Church verscheen een documentaire onder de titel Weg van de Kerk , geregisseerd door filmmaker Robin Vogel. Deze ging op 18 maart tijdens de Roze Filmdagen in premiere.

Nadat Diekman, Keldoulis en Peeks club Church goed op de rails hadden gekregen begonnen ze samen ook een nieuwe homosauna onder de naam Nieuwezijds NZ. Deze werd in geopend aan de Nieuwezijds Armsteeg De sauna moest een modern alternatief worden voor de oude homosauna Thermos aan de Raamstraat. Sinds de sluiting van de Thermos in april is Nieuwezijds de enig overgebleven homosauna in Amsterdam. Na het succes van sauna Nieuwezijds besloot Richard Keldoulis ook in Rotterdam een nieuwe gay sauna te beginnen, en wel in het pand van de vroegere homosauna Spartacus op de hoek van de Nieuwe Binnenweg en de 's Gravendijkwal.

De opening onder de naam Waterman stond gepland voor het najaar van , maar door de slechte bouwkundige staat van het pand was er medio nog weinig schot in de zaak gekomen en werd het project uiteindelijk afgeblazen. Omdat na het wegvallen van Pink Christmas alleen Pride Amsterdam het enige openbare lhbt-evenement in Amsterdam is, besloot Keldoulis om in samenwerking met de stichting GALA een nieuw queer evenement te organiseren: het StreetHeart festival , dat op 9 september voor het eerst in de Kerkstraat ter hoogte van Church gehouden werd.

De naam van het festival is ontleend aan het boek Amsterdam Steethearts van de de Amerikaanse journaliste en fotografe Shirley Agudo. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere talen Koppelingen toevoegen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 mrt om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Gerrit Jan Wielinga, 3 mannen en een seksclub , in: Gay News, nr.

Rijp zoekt sex facesit org

Van
MustehsanIkram

Sex met juf spewie

Van
ldoyle230

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl