Sex

Sex vakantie boeken patricia paay naakt video

Woensdag 28st, Juli 2017 4:31:23 Pm
[BANCHOR] blowjob bib
Stuur een gratis bericht
naar leebjohnsonjr
Online
leebjohnsonjr
  • 34 jaar Vrouw, Leeuw
  • Badhuvedorp, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Javaans(Beginner), Tamil(Vloeiend)
  • Nanotechnologie, Architect, Ontwerper
  • ID: 4315238253
  • Vrienden: Robham
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 181 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Rachel
Profiel bekijken: / 5913
Telefoonnummer: / +312684-587-67

Beschrijving:

Meer dan een derde van de vrouwen in een vaste relatie zegt geen zin meer te hebben in seks. Dat kan liggen aan je relatie, aan ziekte, medicatiegebruik of ongunstige externe omstandigheden, maar het kan ook gelinkt zijn aan je persoonlijkheid, ontdekte seksuologe Ingeborg Timmerman tijdens haar 25 jaar praktijk. Ze ontwikkelde een methode om het euvel aan te pakken. Een mens moet zoveel. En een vrouw zo mogelijk nog meer. Het lijkt zelfs nutteloos om de veelheid aan dagelijkse taken nog eens op te sommen.

We all know the drill. De kinderen naar school brengen, de baas en klant tevreden stellen, online een verjaardagscadeautje bestellen, op weg naar huis gauw iets te eten halen, eenmaal thuis de dringendste facturen betalen, een nieuw biorecept uitproberen, die vakantie eindelijk boeken, je beste vriendin aan de lijn troosten, een kapotte kinderbroek herstellen … Rest puntje tien — wat je meestal niet eens oplijst: vrijen met je partner.

Het klinkt misschien wat absurd om het zo in één adem mee op te dreunen, maar toch is dat wat seksuologe Ingeborg Timmerman in haar praktijk dikwijls merkt. Een mens zou voor minder passen.

Waarom komt het toch dat als ik een tijdje met iemand samen ben, ik geen zin meer heb om te vrijen? Maar ik merkte dat vrouwen weinig gemotiveerd waren om dat te doen. Sterker nog: het stond hen tegen. Terwijl ze hun partner wel heel leuk vinden, het zelfs voor hem zouden willen doen.

En toch. Toen merkte ik dat hun weerstand veel te maken had met de manier waarop ze in de loop der tijd tegen seks waren gaan aankijken. Als iets wat op het klusjeslijstje was beland. Het was niet meer verbonden met hun eigen verlangens en behoeftes. Op zich een gek gegeven, want seksualiteit is eigenlijk een soort basisbehoefte, zoals de nood aan voeding en aanraking.

Geen zin in seks? Het ligt aan je persoonlijkheid Meer dan een derde van de vrouwen in een vaste relatie zegt geen zin meer te hebben in seks. Meer lezen Waarom willen we geliefd zijn? Nú begrijp ik je! Ontdek jouw basisinstinct. Polyamoreuze relaties, trend of taboe?

De voor- en nadelen op een rij.

Sex zonder pil wanker video

Van
braveheart30030

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl