Sex

Sex verhalen eerste keer femdom video chat

Donderdag 26st, Augustus 2017 7:33:51 Am
[BANCHOR] pittige lesbisch
Stuur een gratis bericht
naar dpatrick150
Online
dpatrick150
  • 31 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Eskharen, Netherlands
  • Spaans(Elementair), Javaans(Basic), Turks(Geavanceerd)
  • Producent, Orthopedist
  • ID: 3683786629
  • Vrienden: calliekuczek
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 178 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Sara
Profiel bekijken: / 2926
Telefoonnummer: / +312729-242-93

Beschrijving:

De volgende morgen plakten onze lijven nog aan elkaar. Voorzichtig maakten we ons van elkaar los. Zo goed en zo kwaad als dat ging wasten we elkaar. Dennis kon daarbij gelukkig niet van mijn lul afblijven.

Mijn lul was weer helemaal stijf. Het was net of hij groter was dan anders. Ook Dennis kon zijn lul niet laag houden. We gingen voor de spiegel staan en keken hoe onze spiegelbeelden elkaar aftrokken. Ondertussen kuste ik Dennis weer op zijn mond. Dat liet hij niet onbeantwoord. Dennis begon sneller te hijgen en weer voelde ik door het schokken van zijn lul dat hij klaar kwam.

Steeds sneller neukte hij me, en ik bleef het fijn vinden. Hij kreunde nu flink en zijn armen gingen weer om me heen. Hij drukte me tegen zich aan, zijn tong schoot mijn mond in.

Ik ga je volspuiten, zei hij. Ik zei niks, kon ook niks zeggen, zijn tong zat alweer in mijn mond en vond die van mij. Hij neukte me nu flink hard, en mijn lul begon vanzelf weer te groeien. Hij zal het wel gevoeld hebben, want even stopte hij en keek naar mijn harde paal. Hij drukte zijn heupen naar voren met zijn harde lul nog diep in me en kon net bij mij eikel komen. Ik boog wat voorover en zo neukte hij me verder. Hij kon niet meer zo diep komen als eerder maar nu kon hij me wel pijpen.

Zijn bekkie zat vol sperma, ik veegde de straaltjes uit zijn mondhoeken terug en zei, nu mag je slikken. Met moeite slikte Eikeltje mijn sperma door. Hierna gaf ik hem een zoen en liet mijn tong bij hem naar binnen gaan, heerlijk de smaak van mijn eigen geile vocht proevend.

Langzaam liet ik mijn tong langs zijn stijve tepeltjes, naveltje, kale balletjes gaan totdat ik zijn kale jongenskutje bereikte. Kronkelend van genot lag Eikeltje op de bank terwijl ik mijn tong in zijn kutje probeerde te duwen. Vervolgens bracht ik mijn wijs- en middelvinger weer in zijn strakke gaatje. Het ging nu iets makkelijke maar nog steeds erg stroef. Eikeltje kreunde zwaar. Oh wat een heerlijk gezicht dat naakte jongenslijfje met een enorme stijve waarop een druppeltje voorvocht lag en mijn vingers geheel in zijn strakke kale jongenskutje.

Ik boog voorover en likte het druppeltje geil op. Hij betastte mijn kontje. Ik voelde hem even twijfelen, en gaf toen met de vlakke hand een zachte tik op mijn billen. Het deed even pijn, maar daarna besefte ik dat het me enorm opwond. Dan voel ik zijn lul tegen mijn kutje duwen. Op het moment dat ik voel dat hij goed zit duwt hij door. Een felle brandende pijn giert door mijn lijf. Ik schreeuw. Ik krijg tranen in mijn ogen.

Hij bracht zijn enorme stijve lul richting mijn mond. Ik had nog nooit een pik geproefd, maar wist dat het nu moest gaan gebeuren. Ik likte de eikel die vlak voor mijn mond gehouden werd. Het smaakte raar, maar niet vies. Langzaam ging de lul verder mijn bekkie in, ik likte en probeerde zo hard mogelijk te zuigen.

Stop, stop Ik zag grote druppels vocht er uit komen. Aan mijn pik voel ik dat deze dermate op volle sterkte is, dat deze ook een lozing nodig heeft. De man die net mijn mond heeft volgespoten, lijkt dit ook door te hebben en hij draait zich om, zodat zijn harige kont op de plek komt waar net nog zijn pik zat. Ik voel zijn tong langs mijn toompje glijden en kreun zachtjes. Hij pakte mijn benen stevig vast en zette zijn eikel tegen mijn gaatje. Hij voerde de druk op en langzaam voelde ik zijn eikel naar binnen komen.

Mijn gaatje werd pijnlijk opgerekt, ineens vloog er een pijnscheut door mijn lijf, ik gilde het uit van de pijn en wilde dat hij zou stoppen. Met mijn handen duwde ik tegen zijn buik.

Arnold zei alleen maar, je bent nu ontmaagd, je zult het straks lekker vinden. Ondanks dat ik probeerde hem tegen te houden, duwde hij zijn stijve volledig naar binnen. Intussen lag ik op de bank met mijn pik te spelen. Geile Joost hoorde ik zeggen en buurman kwam weer naar me toe. Hij pakte me onder mijn armen vast en trok me de bank op met mijn hoofd op de armleuning. Ging weer schrijlings over me zitten en ik voelde hoe zijn kont op mijn stijve lul wilde gaan zitten.

Met zijn vingers ging hij in zijn mond, maakte ze nat en smeerde zijn bilnaad er mee in. Toen pakte hij mijn pik en leidde mijn jongeheer zijn grot in. In 1 keer liet hij zich over mijn lul zakken. Behalve mijn eigen had ik nog nooit een stijve pik van zo dichtbij gezien, laat staan zo'n groot en stoer apparaat als deze. Mijn erectie begon te knellen in mijn zwembroek. Alleen op vakantie! Categorie: eerstekeer    Geschreven door Rukkertje,  De volgende morgen plakten onze lijven nog aan elkaar.

Lekker geil logeren! Categorie: eerstekeer    Geschreven door LaurensX,  Steeds sneller neukte hij me, en ik bleef het fijn vinden. Op het internaat onder de douche! Categorie: eerstekeer    Geschreven door Rukkertje,  Zijn bekkie zat vol sperma, ik veegde de straaltjes uit zijn mondhoeken terug en zei, nu mag je slikken.

We hebben een nieuwe speler! Categorie: eerstekeer    Geschreven door Jonas,  Hij betastte mijn kontje. Mijn eerste seks was met een vent! Categorie: eerstekeer    Geschreven door Jonas,  Dan voel ik zijn lul tegen mijn kutje duwen.

Mijn grote sterke buurman! Categorie: eerstekeer    Geschreven door Yoast,  Hij bracht zijn enorme stijve lul richting mijn mond. Ontmaagd door twee mannen Categorie: eerstekeer    Geschreven door LaurensX,  Aan mijn pik voel ik dat deze dermate op volle sterkte is, dat deze ook een lozing nodig heeft.

Ik ben ontmaagd op mijn veertiende Categorie: eerstekeer    Geschreven door JAN,  Hij pakte mijn benen stevig vast en zette zijn eikel tegen mijn gaatje. Mijn behaarde buurman Categorie: eerstekeer    Geschreven door Joost,  Intussen lag ik op de bank met mijn pik te spelen. Ontmaagd in de duinen Categorie: eerstekeer    Geschreven door LaurensX,  Behalve mijn eigen had ik nog nooit een stijve pik van zo dichtbij gezien, laat staan zo'n groot en stoer apparaat als deze.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl