Sex

Sex verhalen voor vrouwen linda van dijk naakt

Maandag 19st, Augustus 2017 2:54:51 Pm
[BANCHOR] sindhi xnxx
Stuur een gratis bericht
naar trdy54
Online
trdy54
  • 41 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Hemskerk, Netherlands
  • Spaans(Beginner), Italiaans(Mooi zo), Deutsch(Elementair)
  • Politieagent, Boer
  • ID: 7458653758
  • Vrienden: arne, shahmeers, fouine1963
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 183 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Ruth
Profiel bekijken: / 3765
Telefoonnummer: / +312143-526-92

Beschrijving:

Nieuw : Tirza — 1 het eerste verhaal in een nieuwe reeks. Als Tirza ontdekt dat haar vriend Alex vreemdgaat, zet ze hem onherroepelijk haar huis uit. Als ze na 3 dagen weer aan het werk gaat ontmoet ze de beeldschone Eline…. Er schiet een tinteling door mijn lichaam en onwillekeurig moet ik een beetje lachen. Wat doet ze met me? Ik heb nog nooit zoiets voor een andere vrouw gevoeld! Wij vrouwen houden wel van een spannend verhaaltje… toch?

Lekker voor het slapen gaan of juist om in de juiste stemming te komen. In tegenstelling tot mannen laten we ons veel minder snel visueel prikkellen , maar als er een verhaal aan vast zit dan kunnen we daar ook zeker van genieten. Wat wind jou het meeste op? Ontdek het met onze porna verhalen! Je kunt meer genieten als je weet wat jij prettig vindt , naast een lichamelijk zelfonderzoek ontdekt je met lezen ook wat je gedachten met je willen doen….

Niet alleen voor het slapen. Wind het je op en ben je in de juiste stemming is het ook heerlijk om jezelf eens lekker te verwennen tijdens het lezen. Of help ons mee in onze zoektocht naar vrouwvriendelijke vibrators en andere speeltjes. Onze lezeressen hebben Komkommertijd Roekoe tot het beste verhaal uitgeroepen! Goed geschreven erotische verhalen voor vrouwen, ook wel porna verhalen, blijven van harte welkom voor publicatie op deze website.

Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t. Het verhaal dient door de inzender zelf geschreven te zijn, de auteur is in het bezit van de rechten. De auteur blijft de eigenaar van het verhaal.

Wij laten binnen 7 dagen na ontvangst weten of we over gaan tot publicatie. Verhalen die op webvrouw worden gepubliceerd mogen zonder overleg niet elders gepubliceerd worden of zijn. Stuur je verhaal naar info webvrouw. Voor publicatie worden verhalen eventueel in overleg geredigeerd. Het betreft een zorg samengestelde selectie van de uitgebreide collectie goed geschreven verhalen.

Zoals gezegd zijn de verhalen goed en met zorg geschreven. De verhalen zelf zijn spannend en opwindend, maar er blijft voldoende ruimte over om het beeld aan te sluiten bij je eigen fantasieën. Al lezende zul je wel begrijpen wat we bedoelen en misschien wel in de verleiding gebracht worden … geniet ervan. Webvrouw denkt dat deze verhalen zeer goed aansluiten bij de seksuele beleving van de vrouw. Maar laat ons ook weten wat jij er van vond. Onder elk verhaal kun je anoniem je reactie achterlaten.

Absoluut spannend en zeker opwindend om te lezen. Alle verhalen zijn auteursrechtelijk beschermd, maar het is natuurlijk wel toegestaan ze te printen voor eigen gebruik op een andere locatie ….. Deze website maakt gebruik van Cookies. Accept Lees meer. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl