Sex

Sex zonder pil beetje bloed na seks

Maandag 24st, November 2017 4:12:7 Am
[BANCHOR] desi kahini
Stuur een gratis bericht
naar elbbubtech
Online
elbbubtech
  • 23 jaar Vrouw, Krab
  • Beck, Netherlands
  • Bengalen(Gemiddeld), Javaans(Gemiddeld)
  • Consultant, Expediteur
  • ID: 5473541228
  • Vrienden: sradha, MikeJK, Michele720
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 165 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliet
Profiel bekijken: / 8447
Telefoonnummer: / +312658-271-78

Beschrijving:

Als je kind toe is aan een seksuele relatie, wil je graag dat het veilig vrijt. Het is daarom belangrijk om met een jongere te praten over hoe het zich kan beschermen tegen soa's en zwangerschap. Vrijen zonder condoom is veilig als je kind seks heeft met één vaste vriend of vriendin, en geen van beide seks heeft met anderen. Daarbij is het wel belangrijk dat ze allebei zeker weten dat ze geen soa hebben. Om daarachter te komen, kunnen ze zich laten testen.

Voor een goede bescherming tegen zwangerschap is het ook van belang dat je dochter of de vriendin van je zoon anticonceptie gebruikt, zoals de pil of het spiraaltje. Op Anticonceptievoorjou. Zoek je organisaties bij jou in de buurt? Klik dan hier. Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer over cookies. Opvoeden, opgroeien en gezondheid Puber Veilig vrijen. Veilig vrijen Laatst gewijzigd op: 20 maart Opvoedinformatie Nederland zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.

Pijn bij anale sex elbrollo

Van
docsnetservices

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl